Bildirim
megane 1 teyip
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet,aynen dediğin gibi mevcut teyp sökülecek,ara parçayı bulacaksın ve aldığın yeni mp3 çalarlı radyonu taktıracaksın,bende öyle kullanıyorum.istanbul dışındayım,istanbuldan bir arkadaş servisden temin edip göndermişti,3 yıl önce. -
serviste mevcutmuymuş acaba bu parca sordum bir şey demediler teyipcilere bakacaksın demdiler bana -
dediğim gibi,bana arkadaşım 3 sene önce istanbul dan servisten aldığını söyleyip göndermişti,şu an için bilmiyorum,olan-olmayan servisler olabilir,piyasada da olabilir,bakmak lazım,piyasada bakarken, oto müzik sistemi kuranlarda da olabilir. -
bugün servise gidecegim parkta farı kırmışlar tekrar soracagım bakalım varmı -
evet araştırmalısın tabiki servislerde olma şansı büyük bir ihtimal var ama fiyatına katlanmlsın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- renault kangoo paket sıralaması
- renault latitude en dolu paketi hangisi
- clio 2 lastik ebatları
- megane 2 enjeksiyon arızası
- silecek motoru çalışıyor ama su atmıyor
- yeni renault duster
- yeni renault master
- renault clio 2022 fiyat listesi
- renault megane fiyat listesi
- megane e tech fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X