Bildirim
megane 1 teyip
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet,aynen dediğin gibi mevcut teyp sökülecek,ara parçayı bulacaksın ve aldığın yeni mp3 çalarlı radyonu taktıracaksın,bende öyle kullanıyorum.istanbul dışındayım,istanbuldan bir arkadaş servisden temin edip göndermişti,3 yıl önce. -
serviste mevcutmuymuş acaba bu parca sordum bir şey demediler teyipcilere bakacaksın demdiler bana -
dediğim gibi,bana arkadaşım 3 sene önce istanbul dan servisten aldığını söyleyip göndermişti,şu an için bilmiyorum,olan-olmayan servisler olabilir,piyasada da olabilir,bakmak lazım,piyasada bakarken, oto müzik sistemi kuranlarda da olabilir. -
bugün servise gidecegim parkta farı kırmışlar tekrar soracagım bakalım varmı -
evet araştırmalısın tabiki servislerde olma şansı büyük bir ihtimal var ama fiyatına katlanmlsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X