Şimdi Ara

Megane 1999 1,6 e Alize nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Megane 1999 model 1.6 e Alize full.
    140.000 km.araç bakımlı ve temiz.
    13.500 YTL isteniyor.Sizce fiyatı nasıldır?

bu marka ve model bu fiyatlar için uygunmudur?

teşekkürler

• eğer 1,6 16 valf ise iyi ama 1.6 8 valf ise o fiyat çok fazla
  • Kasa olarak sorarsan en hoşuma giden kasalardan biridir eski meganelar.
    Fiyat hakkında bilgim yok ama araç gayet güzeldir.
  • Araç 1,6 8V, 90 PS ve klimalı. Fiyat biraz yüksek gibi. Ancak, araç çok temiz olduğu için bu fiyat istenmiş olabilir.
  • tek söyleyebileceğim güncel megane dan daha kalite li olduğudur.
  • Arkadaşlar peki sizce en son ne vermemi önerirsiniz?
    dediğim gibi araç temiz kullanılmış.
    8 valf

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
  • 11 000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Megane 4 1.6 joy nasıldır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: esentepe

Arkadaşlar peki sizce en son ne vermemi önerirsiniz?
    dediğim gibi araç temiz kullanılmış.
    8 valf

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

11500/12000ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 5 Eylül 2008; 10:03:59 >
  • Bende 99 meg. 1.6rte var. 1 sene önce 12 ye almıştım. Düz sistem OMVL tüp taktırdım. yakıtından çok memnunum, sorunsuz kullanıyorum. tavsiye ederim. ancak aracın bakımlı olup olmadığı çok önemli, eğer bakımlıysa düşünmeden al. fiyatta da pazarlık yap. 2-3 daha versen belki focus veya opel astra alabilirsin. onlar megane dan çok daha iyi.
  • Arkadaşlar 12.800 YTL ye aldık.
    Hayrını görürüz inşallah.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler,

Bu site bugüne kadar rastladığım en mükemmel forum sitesi.

yine görüşmek üzere selamlar
  • Arkadasar ben de 1999 megane alize almak istiyorum. satan kişi 13.000 istiyor. araba 90 beygir benzinli 130000de oldukca da temiz celik cantı yok bir de bu modellerde abs var mı acelem olduğu için arabaya tam bakamadım yarın tekrar konusacağım kliması var ne dersiniz en son kaç ytl eder teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thegreen84

Arkadasar ben de 1999 megane alize almak istiyorum. satan kişi 13.000 istiyor. araba 90 beygir benzinli 130000de oldukca da temiz celik cantı yok bir de bu modellerde abs var mı acelem olduğu için arabaya tam bakamadım yarın tekrar konusacağım kliması var ne dersiniz en son kaç ytl eder teşekkürler

Güvenlik paketi (ABS+Yolcu Hava Yastığı) bütün Megane Alize'lerde standart değildir. Belki baktığınız araçta vardır. Sorarak öğrenmeniz lazım. Araç temizse 13.000 YTL makul.. Ancak pazarlıkla 12.500 YTL civarında alınabilir.
  • Dahada indirilebilir fiyatı
    quote:

Orjinalden alıntı: turbox

quote:

Orjinalden alıntı: Thegreen84

Arkadasar ben de 1999 megane alize almak istiyorum. satan kişi 13.000 istiyor. araba 90 beygir benzinli 130000de oldukca da temiz celik cantı yok bir de bu modellerde abs var mı acelem olduğu için arabaya tam bakamadım yarın tekrar konusacağım kliması var ne dersiniz en son kaç ytl eder teşekkürler

Güvenlik paketi (ABS+Yolcu Hava Yastığı) bütün Megane Alize'lerde standart değildir. Belki baktığınız araçta vardır. Sorarak öğrenmeniz lazım. Araç temizse 13.000 YTL makul.. Ancak pazarlıkla 12.500 YTL civarında alınabilir.
  • arkadaslar bugün 1999 megane 2.0 rtx aldım benzinli boyası değiseni yok bakımları yapılmıs 117000'de. çok temiz 12,0000 verdim. 120.000 bakımı varmı bilen arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.