Bildirim
Megane 2 benzinli alınır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat nedir temizse tabiki alınır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Değişen 1 parça, boya 2 parça sol kapı ve çamurluk 41 bin tl isteniyor dizelini biliyoruz reno nun ama benzinlisi nasıldır acaba yakıtı falan benzinli megane hakkında hiç bilgim yok çünkü birde otantik paket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o km doğruysa alınır tabi ama lpgsiz binilmez -
Hocam LPG şart atmosferik benzinli araç için Renault un 1.6 motoru fena değildir sorunsuz dur
Dizel performans ıda beklememek lazım aynı zamanda
Araç bir tanıdığımızın aracı km falan orijinal çok mu fazla yakıyor
Tabi ki de atmosferik bir motor dizel gibi performans veremeyebilir motoru dizeli kadar dayanıklı mı o kafama takılıyordu sorunsuz diyorsanız gösterip incelemek lazım aracı
Her benzinli araç gibi yakar
Hımm anladım hocam sağolun yorumlarınız için bakıcaz artık araca nasipse olur
motor sorunlu bir motor değil, megane 2 deki 1.5 dizelden yüksek hızlarda daha iyi performans verir sadece alt devirlerde atmosferik olmasından kaynaklı hantallık hissettirebilir o kadar, öyle bariz bir performans farkı olmaz
ülkedeki uçuk benzin fiyatlarından dolayı her benzinli araç gibi ocağa incir ağacı diker ancak eski nesil motor olduğu için en ucuz lpg kitleri bile uyum sağlar -
Zaten yılda 10 bin km dolduran bir insan değilim sürekli araba ile gezmiyorum
Hocam zaten az km yapıyormussun bence temiz araba ise( ki o km epey düşük) alın benzınde devam edin. Bosu bosuna arabanın düzenini değiştirmeyin.
Bence bu saatten sonra megan 2 nin dizeli yerine benzinlisi alınır. Temiz bir dizele rastlamak gerçekten zor artık.
Ama fiyat çok uygun, megan 1 e o fiyatları çeken var. Sedan kasa ise ve dediğiniz gibi sorunsuzsa araç bedava şu an diyebilirim. Atmosferik motor lpg siz olmaz orası ayrı tabi. -
1,5 sene kullandım, 2004 megane 2 HB dynamic. beni en çok zorlayan debriyajın yüksekliğiydi. -
Alip lpg takarsanız yillarca binersiniz cok yol yapmıyorsanız lpg de gereksiz
Valla dediğim gibi lineam vardı askerden önce aldım giderken sattım 1sene kullandım 10 bin km yapmadım
10 binse bunun 5 bini falan şehir dışıysa lpg gereksiz hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam zaten az km yapıyormussun bence temiz araba ise( ki o km epey düşük) alın benzınde devam edin. Bosu bosuna arabanın düzenini değiştirmeyin.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X