Şimdi Ara

Megane 2 klima tuşu 'ac'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Kışın arabayı kullanırken bu orta konsolde kasetçaların üstünde bulunan a.c yazan ve diğer tuşu aktif etmeye gerek varmı ? Klima yanılmıyorsam sadece soğuk üflemek için kullanılıyor , sıcak üflemeye bi faydası olurmu ? ac nin yanındaki tuş ne işe yarar ?

bazı arkadaşlar klima gazının dibe çökmemesi için klimayı kışın haftada bi çalıştırmak gerek diyorlar ,ne derece doğrudur ?

yardımlarınızı rica ediyorum

Megane 2 klima tuşu 'ac'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 13 Aralık 2012; 10:02:26 >

• Hayır kışın kullanmanıza gerek yoktur. Yanındaki tuş ise arka cam rezistansını çalıştıracaktır, buğu veya buz tuttuğunda erimesi için.

Ön cam fazla buğu yaptığında klimayı çalıştırabilirsiniz, nem dengesini ayarlar ve buğuyu hızlıca çözer. Tabi havalandırmayı ön cama yönlendirmek gerekir bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 13 Aralık 2012; 10:04:13 >
  • acye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Hayır kışın kullanmanıza gerek yoktur. Yanındaki tuş ise arka cam rezistansını çalıştıracaktır, buğu veya buz tuttuğunda erimesi için.

ya bi arkadaş klimanın daha iyi üflemesini sağlıyor fanı çalıştırıyor fln demişti , açınca ben pek bi fark görememiştim allah razı olsn.
  • Kışın klima kullanımına gerek olabilir :)

Araca bindiğinizde eğer tüm camlar bir anda buğu oluyorsa yada ön cam da buğu varsa klima ile anında alırsınız buğuyu.

Saf aracı ısıtmak için klima kullanımına gerek yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat_745

Kışın klima kullanımına gerek olabilir :)

Araca bindiğinizde eğer tüm camlar bir anda buğu oluyorsa yada ön cam da buğu varsa klima ile anında alırsınız buğuyu.

Saf aracı ısıtmak için klima kullanımına gerek yoktur.

ben bu ac tuşuna basmadığımda da arabayı ısıtıyor , buğu gidiyor :) ac tuşu bu durumda yanlız soğuk üflemek için sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 13 Aralık 2012; 10:11:21 >
  • Arkadaslar yogun bugudan ve daha hizli islemden bahsediyor. Pek fark yok, gerekmedikce klima acmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT CLİO 4 ESC LAMBASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Arkadaslar yogun bugudan ve daha hizli islemden bahsediyor. Pek fark yok, gerekmedikce klima acmayin.

uzun süre klima açmayınca klima gaznın dibe çökmesi durumu nedir ? bi sıkıntı olurmu acaaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Arkadaslar yogun bugudan ve daha hizli islemden bahsediyor. Pek fark yok, gerekmedikce klima acmayin.

uzun süre klima açmayınca klima gaznın dibe çökmesi durumu nedir ? bi sıkıntı olurmu acaaba

Kacak yoksa sikinti olmaz diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.