Bildirim
Megane 2 lastik tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Goodyear EGP 4 kanallı kullanıyorum. Megane 2 1.5 dci 100 hp 2007 model aracımda. Fazlasıyla memnunum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kaç yıldır kullaniyorsunuz?godyear efgp modelinin sesiiz konforlu olduğunu söylüyorlar ama sifir aldigimda üzerinde goodyear nct 5 vardi çok berbatti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sene olacak kasım ayında. Sessiz, konforlu ve yol tutuşu harika. Michelin Primacy serisine göre de ucuz, bir o kadar da kaliteli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Goodyear EGP leri hiç düşünmeden alın, çok beğeneceksiniz, ben 3. takımı kullanıyorum çok memnunumquote:
Orijinalden alıntı: baba046
Kaç yıldır kullaniyorsunuz?godyear efgp modelinin sesiiz konforlu olduğunu söylüyorlar ama sifir aldigimda üzerinde goodyear nct 5 vardi çok berbatti. -
Bende lastik arayışındayım bu sene Nokian'ın yeni çıkardığı yazlık wetproof serisi hakkında oldukça olumlu yorumlar okudum.
Sizinde bu lastiği araştırmanızı tavsiye ederim. -
Gönlüm goodyear dan yana hankook modelinide araştirabilirsin bridgestone yerine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Falken tavsiye ederim.F/P olarak gayet iyi lastiktir. -
Goodyear Efficient Grip kullanıyorum memnunum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 6 ay 6000 km şartı kimleri kapsıyor
- hatalı park halindeki araca çarpma yargıtay kararı
- çevirmede alkol çıkmaması için
- antifirizli cam suyu nasıl kullanılır
- renault europa 1.4 tutulan modeli
- suzuki jimny 5 kapı
- plaka sorgulama ücretsiz
- dacia jogger özellikleri
- yerli elektrikli araba
- 1.3 tce kaç silindir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X