Bildirim
Megane 2 lastik tavsiye
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Goodyear EGP 4 kanallı kullanıyorum. Megane 2 1.5 dci 100 hp 2007 model aracımda. Fazlasıyla memnunum. -
Kaç yıldır kullaniyorsunuz?godyear efgp modelinin sesiiz konforlu olduğunu söylüyorlar ama sifir aldigimda üzerinde goodyear nct 5 vardi çok berbatti. -
2 sene olacak kasım ayında. Sessiz, konforlu ve yol tutuşu harika. Michelin Primacy serisine göre de ucuz, bir o kadar da kaliteli. -
Goodyear EGP leri hiç düşünmeden alın, çok beğeneceksiniz, ben 3. takımı kullanıyorum çok memnunumquote:
Orijinalden alıntı: baba046
Kaç yıldır kullaniyorsunuz?godyear efgp modelinin sesiiz konforlu olduğunu söylüyorlar ama sifir aldigimda üzerinde goodyear nct 5 vardi çok berbatti. -
Bende lastik arayışındayım bu sene Nokian'ın yeni çıkardığı yazlık wetproof serisi hakkında oldukça olumlu yorumlar okudum.
Sizinde bu lastiği araştırmanızı tavsiye ederim. -
Gönlüm goodyear dan yana hankook modelinide araştirabilirsin bridgestone yerine -
Falken tavsiye ederim.F/P olarak gayet iyi lastiktir. -
Goodyear Efficient Grip kullanıyorum memnunum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bmw akü şarj edilemiyor uyarısı
- arabayı yüksek devirde kullanmak zarar verir mi
- fosforlu sibop kapağı yasak mı
- benzinli araca dizel konması ne kadar masraf
- arabadan benzin kokusu neden gelir
- byd iş ilanları
- byd han ne zaman türkiye"ye gelecek
- paul walker kazası
- chery tiggo 8 pro max fiyat
- cupra fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X