Arkadaşlar 2004-2006 arası megane2 1.6 benzinli almaya karar vermiştim.Ama elektrik-elektronik sorunlarının -fazlasıyla- olduğu yönünde yazılar okuyorum. En çok yazılan yada bana denk gelen bobin arızasıydı (özellikle LPG montajından sonra) ve buna eyvallah demiştim. Bir kereye mahsus 80.4=320 TL civarı sıkıştırıp binmek kabulümdü.Ama bazen tekrar tekrar (birkaç bin kilometrede bir) arızanın tekrarlayabildiğini okuyunca çok soğudum.LPG takdırdıktan sonra bu sorunla karşılaşma yüzdesi artıyormuş. MEGANE2 kullanıcıları ve tanıdıklarında olanlar bu sorunla ÖZELLİKLE TEKRAR TEKRAR ARIZA ile karşılaştılar mı? Son olarak makyajlı kasa ile bobin arızasıyla karşılaşan varmı?
LÜTFEN YARDIM....
Makyajlı kasada sorun giderildi diye biliyorum ama ben 2004 model 1.6 Scenic'de sürekli olarak bobin arızası yaşadım.
Bende giderildi biliyorum.Bende 3 ay önce 64 binde 2005 model megane 2 aldım.3000 km civarında yol yaptım.Aldığım gibi atiker lpg taktırdım.Daha en ufak bir sorun yaşamadım kapı ceplerine su alması dışında..Lpg ile çok uyumlu ve az yakıyor.Ekonomik bir motoru var..
XEON kaça aldın. hb mi? sedan mı? yazarmısın.
Sedan aldım galeriden 20 bin lira.Aut. modeli..
Özellikle 2004 modeller sorunludur ; ancak makyaj ile birlikte araç genel olarak bahsedilen sorunlardan arındırıldı...
1.6 motor performans olarak alt devirlerde cansız ; ama çok ekonomik bir motordur.
quote:
Orijinalden alıntı: xeon78
Bende giderildi biliyorum.Bende 3 ay önce 64 binde 2005 model megane 2 aldım.3000 km civarında yol yaptım.Aldığım gibi atiker lpg taktırdım.Daha en ufak bir sorun yaşamadım kapı ceplerine su alması dışında..Lpg ile çok uyumlu ve az yakıyor.Ekonomik bir motoru var..
Kapı ceplerine su almasını çok kişiden duydum,bu kronik bir sorun mu acaba?
sanırım kronik çünkü ceplere su alma bir çok megande olan bir durum.Cepler dışında arka koltukların olduğu kısımlarında su aldığını duydum.Cepler kanallar tıkanınca yada başka bir hoparlör takıldığında plastiği kesilince oluyormuş.Ben daha servise gitmedim ama halledilmeyecek bir durumda değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme