Bildirim
corsa 1.7 dti motor sorunu yaşayan yok mu?
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
1 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar herhangibir sorun yasayan yok mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: 07saltan
arkadaşlar corsa 1.7 dti motor sorunu yaşayan var mı?
yaşadıysanız ne gibi sorunlar
sağlam motordur. düzgün kullanır ve kaliteli mazot alırsanız bişeycik olmaz. şimdiki commonraillerden bence daha sağlam... ben 2.0 dti vectra b kullandım. hiç sorun çıkarmadı. ama anlayan usta bulmalısın. yoksa yetkili servis de, çoğu özel servis de süründürür adamı. ben bosch dizel servisinde yaptırıyordum rutin bakımlarını. geri dönüş hortumlarını sık sık değiştir. 30 binde falan. mazot pompasının çıkışındaki sibopta zamanla kaçırıyor. bizim servisler pompa değişecek diyorlar. ama sibop değişince halloluyor.
kolay gelsin... -
bahsi geçen motor ISUZU tarafından yapılmakta olup oldukça sağlamdır... -
Çok sağlam ve uzun ömürlü bi motordur.. Yaklaşık 2 sene kullandık ve 150.000 km den fazla yol yaptık tık demedi.. Şimdi sıfırını yeni 1.7 CDTI aldık oda Isuzu motor şimdilik 24.000 km de bakalım bunun durumu ne olacak -
Bu arada bu motora sahip 350.000 de 400.000 de bi kaç tane kapalı kasa Combo gördüm ve sorduğumda motorla ilgili bi sıkıntı çıkarmadı dediler..
Sormak istediğin bi soru olursa yanıtlayabilirim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X