Bildirim
megane 2 sağ sinyalin 2.den sonra hızlı yanıp sönmesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1. zararı olsa kullanan olmazdı
2. ampüllerinizden biri yanmış olmasın? -
çakmağa takılan mp3'ün zarar verip vermeyeceğini bilmiyorum, ancak ben zarar vereceğini düşünmüyorum...
diğer taraftan sinyallerden ön veya arkalardan birisi patlamış ise patlak olana gitmesi gereken akım sağlam olana gideceğinden hızlı yanıp sönme olabilir.. eğer ampuller sağlamsa başka bir yer akım çekiyordur, ancak bunlar panik yapıp kısa vadede canını çok sıkacak sorunlar olmasa gerek... -
Sigortalarınızdan biri yanmış.
Devrede faz farkı oluştuğu için ampüllerden biri daha hızlı yanıp sönüyor -
teşekkurler ampülleri bir kotrol edeyim, uzun yola cıktıgımızdan dolayı yolda kalmakdan çekiniyoruz. -
sigortalar değil ampullerden biri bozuktur
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Sigortalarınızdan biri yanmış.
Devrede faz farkı oluştuğu için ampüllerden biri daha hızlı yanıp sönüyor
-
umarım ön sinyal ampulü değildir. değişimi baya bi meşakkatli idi. -
ampülde sorun vardır ön ampülün değişimi kolay işini bilirsen tabi
lastiği tam çevirip kapağı çevir olay tamamdır ya da kaputu açıp farın arkasındaki siyah oval kapağı çıkartın ama 2. yöntem biraz daha zor ve uğraştırıcı -
arkadaşlar bu megane 2 lerin hasatalığıdır osinyal duyu gevşemiş onun sıkıştırılması lazım -
Aynı sorun bizde de var.Gerçekten çok sinir edici bir durum.Eskiden de olmuştu böyle bayide yaptılar 2 ay geçti yine aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ultima_ -- 2 Mayıs 2009; 23:42:06 > -
Arkadaşlar
Megane 2 1.5 DCİ kolumu aralardan bir şekilde uzatıp sağ sinyal duyuna erişiyorum. Sağa çeviriyorum sola çeviriyorum fakat bir türlü çıkaramadım. Alt tarafı ampülünü değiştirecem. Ne yaptıysam dönüyor fakat gelmiyor. Nedeni hakkında bilgisi olan yada pratik önerisi olan var mı? Saygılar.. murat06basaran@gmail.com -
Ön tarafsa daha öncede yapmatıysanız meşakatli bir iş bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckboy -- 26 Mayıs 2015; 23:01:52 > -
Benimde böyle bir sorunum var.
Arka sinyalleri led ile değiştirdim ancak hızlı yanıp sönmeye başladı
Bunun bir çözümü var mıdır ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- renault scenic 2001 otomatik vites yorumları
- clio 2 lastik ebatları
- megane 4 teyp resetleme
- megane 1 paket sıralaması
- megane 2 bagaj açılmıyor
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
- renault symbioz
- renault zoe menzil
- renault clio 2022 fiyat listesi
- renault master 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X