Şimdi Ara

megane 2 yedek kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
33.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni aldığım 2006 model renault megane 2 aracımın sadece 1 tane kartı var ve aldğım yer sürekli olarak kargodan bugün çıkar yarın çıkar diye oyalamakta bu şekilde 2 ay geçti ve tekbir kart var bunu kaybedersek aracı yerinden kıpırdatamicaz bu yüzden aldığımız 2 el oto satıcısını beklemek yerine biz kendimiz 1 tane daha yedek renault kart yaptırmak istiyoruz bunu nasıl yaptırız herhangi bir sorunla karşılaşırmıyız sanırım her renault un genel merkezde kayıtlı künye numarası oluyormuş ve parçaları şase numarası ve künye numarasına göre gönderiliyormuş bize bu yönde bir bilgi verildi fakat arkası gelmedi bunu yedek renault kartı nasıl temin edebiliriz maliyeti bize ne olur cevaplarınızı acil bekliyorum saygılarımla...

• bildiğim kadarıyla sadece fabrikadan yaptırılabiliyor. aracın anahtar künye numarasını servis yada siz fabrikaya gönderiyorsunuz. onlarda sizin immobilizer kodunuz ve uzaktan kumanda radyo frekansınız kayıtlı zaten. o kodları yeni bir karta yükleyip gönderiyorlar. fiyatını tam olarak bilmiyorum. yalnız geçenlerde bizim toyota yarisin iki anahtarı var. biri kumandalı diğeri normal. bir tane daha kumandalı yaptıralım dedik. 157 ytl fiyat verdiler. kumandasız ise 105-gibi bişiydi. tabi bunlar normal anahtar üzerine olan sistem. sizinkisi kartlı olduğu için biraz daha pahalı olabilir. bu yaris olayını sadece size örnek olsun diye yazdım. saygılar...
  • arkadasim aracinin anahtari bir baskasinda da var... komsumun basina geldi, bi gece arabasi uctu gitti. hicbisey isbat edemediler, uzerine bi bardak soguk su ictiler...
    benim sana tavsiyem yedek anahtarini derhal al. ama bu da kesin cozum degil. kart kopyalanmis olabilir... en saglami servise basvurman, onlar karti ve immobiliseri yeniden baska bi frekansa ayarlayabilirler... elbette bunun masrafi olur. gecenlerde megane 2 basliginda ayni sorundan dolayi yeniden kart cikartan bi arkadas vardi. kart fransadan geliyormus ve 300 liradan fazla masrafi oluyormus. aramadan soz konusu mesajlara ulasabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayi terbiyecisi

arkadasim aracinin anahtari bir baskasinda da var... komsumun basina geldi, bi gece arabasi uctu gitti. hicbisey isbat edemediler, uzerine bi bardak soguk su ictiler...
    benim sana tavsiyem yedek anahtarini derhal al. ama bu da kesin cozum degil. kart kopyalanmis olabilir... en saglami servise basvurman, onlar karti ve immobiliseri yeniden baska bi frekansa ayarlayabilirler... elbette bunun masrafi olur. gecenlerde megane 2 basliginda ayni sorundan dolayi yeniden kart cikartan bi arkadas vardi. kart fransadan geliyormus ve 300 liradan fazla masrafi oluyormus. aramadan soz konusu mesajlara ulasabilirsiniz...
    servise gidip yedek anahtarı iptal ettirebilirsin hiç bi şartta adamın elindeki kart arabayı çalıştırmaz kapıları bile acamaz. yeni kartın fiyatıda biraz tuzluydu sanırım bi ara 350 liradan bahsediliyordu forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: chevymel1

servise gidip yedek anahtarı iptal ettirebilirsin hiç bi şartta adamın elindeki kart arabayı çalıştırmaz kapıları bile acamaz. yeni kartın fiyatıda biraz tuzluydu sanırım bi ara 350 liradan bahsediliyordu forumda

Alıntıları Göster
    eger kaskon varsa, tek kart (anahtarla) aracin calinirsa odeme yapmiyor sirketlerin cogu.

350 degil, 430 (veya 450) ytl + araca kartin tanitilmasi (20-30 ytl de o tutuyordu) gibi bir maliyeti var diye biliyorum.

yetkili teknik servise giderek ruhsatinla birlikte basvuru da bulunuyorsun, 2 haftaya geliyor kartin, cagiriyorlar seni, eski kartinin da immobilizerini degistiriyorlar. boylece 2 kartin olmus oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

eger kaskon varsa, tek kart (anahtarla) aracin calinirsa odeme yapmiyor sirketlerin cogu.

350 degil, 430 (veya 450) ytl + araca kartin tanitilmasi (20-30 ytl de o tutuyordu) gibi bir maliyeti var diye biliyorum.

yetkili teknik servise giderek ruhsatinla birlikte basvuru da bulunuyorsun, 2 haftaya geliyor kartin, cagiriyorlar seni, eski kartinin da immobilizerini degistiriyorlar. boylece 2 kartin olmus oluyor

Alıntıları Göster
    benim bildiğim 450-500 ytl ye maloluyor frnsadan geliyor ve 1-2 ay beklemen gerekior bayiyle bir görüş bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayi terbiyecisi

arkadasim aracinin anahtari bir baskasinda da var... komsumun basina geldi, bi gece arabasi uctu gitti. hicbisey isbat edemediler, uzerine bi bardak soguk su ictiler...
    abi çok kötü bir şey ya 2. el alırken mutlaka dikkat etmek lazım Allah korusun.
    quote:

Orjinalden alıntı: ayi terbiyecisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdussamedk

abi çok kötü bir şey ya 2. el alırken mutlaka dikkat etmek lazım Allah korusun.
    quote:

Orjinalden alıntı: ayi terbiyecisi

Alıntıları Göster
    benm bildiğim 350 - 500 arasıdna komple kart sistemini değiştiriyorlar...

yedek kartı olmadan megaı yerinden oynatamassın,

megane da yok kumandasız kumandalı dye bir şey söz konusu olamaz çünkü araç kartla çaılışyor ve kartta da kumandalar sabit, kumandasız kart yok...

dieğr arçalarda kartsız çalıştığından kumadasız anahtar sistemi oluyor fakat renoda mekanik olarak sadece kapılar açılır,kontağı çalıştırmak imkansız...

• quote:

Orijinalden alıntı: monster_89

bildiğim kadarıyla sadece fabrikadan yaptırılabiliyor. aracın anahtar künye numarasını servis yada siz fabrikaya gönderiyorsunuz. onlarda sizin immobilizer kodunuz ve uzaktan kumanda radyo frekansınız kayıtlı zaten. o kodları yeni bir karta yükleyip gönderiyorlar. fiyatını tam olarak bilmiyorum. yalnız geçenlerde bizim toyota yarisin iki anahtarı var. biri kumandalı diğeri normal. bir tane daha kumandalı yaptıralım dedik. 157 ytl fiyat verdiler. kumandasız ise 105-gibi bişiydi. tabi bunlar normal anahtar üzerine olan sistem. sizinkisi kartlı olduğu için biraz daha pahalı olabilir. bu yaris olayını sadece size örnek olsun diye yazdım. saygılar...
    kareşim anakara keçiörende ben yaptırdım 150 tl ve orjinal adamlar harıl harıl çalışıyo
    telefonu :359 33 04 bi ara istersen

• quote:

bildiğim kadarıyla sadece fabrikadan yaptırılabiliyor. aracın anahtar künye numarasını servis yada siz fabrikaya gönderiyorsunuz. onlarda sizin immobilizer kodunuz ve uzaktan kumanda radyo frekansınız kayıtlı zaten. o kodları yeni bir karta yükleyip gönderiyorlar. fiyatını tam olarak bilmiyorum. yalnız geçenlerde bizim toyota yarisin iki anahtarı var. biri kumandalı diğeri normal. bir tane daha kumandalı yaptıralım dedik. 157 ytl fiyat verdiler. kumandasız ise 105-gibi bişiydi. tabi bunlar normal anahtar üzerine olan sistem. sizinkisi kartlı olduğu için biraz daha pahalı olabilir. bu yaris olayını sadece size örnek olsun diye yazdım. saygılar...

kardeş anahtarı ankara da keçiörende yaptıra bilirsin eski kartın şifresini de sildire bilirsin ve 150 tl
    telefonu 359 33 04 - 0 544 259 33 04

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahdamar

quote:

kardeş anahtarı ankara da keçiörende yaptıra bilirsin eski kartın şifresini de sildire bilirsin ve 150 tl
    telefonu 359 33 04 - 0 544 259 33 04

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Kesinlikle Servisten Daha Ucuz ve Kısa Sürede Yaptırabilirsiniz Megane Kartınızı Lakin Tek Bir Şart İsteniyor Ruhsat Sahibi olmanız oto anahtari sitesine bakın isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: keycar

Arkadaslar Kesinlikle Servisten Daha Ucuz ve Kısa Sürede Yaptırabilirsiniz Megane Kartınızı Lakin Tek Bir Şart İsteniyor Ruhsat Sahibi olmanız oto anahtari sitesine bakın isterseniz.

Alıntıları Göster
    evet denizli anahtar da megane 2 kartlarını uygun fiyata yapıyor,

• Merhaba Arkadaslar. Megane Anahtarini Servisler 20 günde Fransadan Gelecegini Söylerek Sizi 20 gün Bekletiyor Ve Ucuk Rakamlara Megane Anahtari Yapıyorlar... Oysa Megane Kart Sorunu Bu Kadar Büyük Sorun Degil 30 Dakikalik bir İslemle Yapılabiliyor.. Ve Kayıp Anahtar Arac Üzüerinden Siliniyor... Ayrica Buzulup Calismyan Megane Kart Tamiride Mümkün.. Ayrintili Bilgi İçni Siteyi Ziyaret Edebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: istinyeli_mustafa

Merhaba Arkadaslar. Megane Anahtarini Servisler 20 günde Fransadan Gelecegini Söylerek Sizi 20 gün Bekletiyor Ve Ucuk Rakamlara Megane Anahtari Yapıyorlar... Oysa Megane Kart Sorunu Bu Kadar Büyük Sorun Degil 30 Dakikalik bir İslemle Yapılabiliyor.. Ve Kayıp Anahtar Arac Üzüerinden Siliniyor... Ayrica Buzulup Calismyan Megane Kart Tamiride Mümkün.. Ayrintili Bilgi İçni Siteyi Ziyaret Edebilirsiniz...
    kaskonuz varsa bence bu durumu derhal bildirin ve aracınıza göz kulak olun, aracın o kartla çalınması değili herhangi bir şekilde çalınması durumunda hiçbir ödeme alamazsınız

• SELAMLAR ATASEHİRDE 20 YILDIR FAALIYET GOSTERMEKTEYIM MEGAN KART YEDEK VE TAMIRI ARACIN BASINDA NERDE OLDUGU SORUN DEGIL ISTANBULUN HER YERINDE YAPILIR BILGINIZE
  • SELAMLAR ANADILU YAKASINDA ARAC BASINDA 250 TL AVRUPA YAKASINDA 300 TL YE ARAC BASINDA RUHSAT SAHIBI OLMAK SARTI ILE KAYIP YEDEK VE TAMIR YAPILMAKTADIR ( RUHSAT SAHİBİ OLMA SARTI ARANIYOR BİLGİNİZE)
    TEKNİK ELEKTRONİK ANAHTAR 535 468 0 555 -216 661 10 36 TEŞEKKURLER
    TOPLAM İŞ SÜRESİ 10 DK DIR ARAC BASI INTIKAL ANADOLU YAKASI ICIN 30 DKK AVRUPA YAKASI ICIN 45 DKK DIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezecik

SELAMLAR ANADILU YAKASINDA ARAC BASINDA 250 TL AVRUPA YAKASINDA 300 TL YE ARAC BASINDA RUHSAT SAHIBI OLMAK SARTI ILE KAYIP YEDEK VE TAMIR YAPILMAKTADIR ( RUHSAT SAHİBİ OLMA SARTI ARANIYOR BİLGİNİZE)
    TEKNİK ELEKTRONİK ANAHTAR 535 468 0 555 -216 661 10 36 TEŞEKKURLER
    TOPLAM İŞ SÜRESİ 10 DK DIR ARAC BASI INTIKAL ANADOLU YAKASI ICIN 30 DKK AVRUPA YAKASI ICIN 45 DKK DIR
    megane II kart 150 tl kral elektronik anahtar
    http://otoanahtariniz.com/index.html
    http://kralelektronikanahtar.com/

• İstanbul-Bağcılar Parsellerde yapan yer war 150 tl. Tam Safa Hastanesinin karşısında
  • Kart problemini cozebilen bir anahtarci arkadas kesfettim , kucukcekmecede benim yedek anahtarim arabayi sadece acip kapiyordu calistirmiyordu' 50 tl karsiliginda 3 5 dakika icerisinde yapti, diger problemleride cozuyor, bayagi uygun diger anahtarcilara gore, yansanayi oyuncak gibi dayaniksiz anahtara 150 tl istiyorlar, orjinali varsa elinizde bu arkadasimz tamir edebiliyor problem cikmiyor hic bir sekilde numarasi 05346479011 goztepede oturan meganli alperden aldim derseniz dha yardimci olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperalper23 -- 1 Temmuz 2011; 17:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalper23

Kart problemini cozebilen bir anahtarci arkadas kesfettim , kucukcekmecede benim yedek anahtarim arabayi sadece acip kapiyordu calistirmiyordu' 50 tl karsiliginda 3 5 dakika icerisinde yapti, diger problemleride cozuyor, bayagi uygun diger anahtarcilara gore, yansanayi oyuncak gibi dayaniksiz anahtara 150 tl istiyorlar, orjinali varsa elinizde bu arkadasimz tamir edebiliyor problem cikmiyor hic bir sekilde numarasi 05346479011 goztepede oturan meganli alperden aldim derseniz dha yardimci olur
    istanbul çağlayanda burak anahtar var megan 2 kartı yedeğini 150 TL'ye kopyalıyor
    telefon numarası 02122410781 05372722454 http://www.burakanahtar.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak7777 -- 31 Temmuz 2011; 11:06:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.