< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatansever Müslüman Türk -- 9 Haziran 2018; 16:19:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatansever Müslüman Türk -- 9 Haziran 2018; 16:19:38 > |
şimdiden trim sesi varsa 50 binden sonra içinde durulmaz.
|
mesele ülkeye katma değerdir apple çin de üretiyor ama abd malı, lakin yıllardır kalkınan çin ekonomisi biraz makro ekonomiyi ve mikro ekonomiyi arastırınız
|
"yerli üretim olması da cabası"
sanki kendi malımız |
Orjinal stepne olması sizi çeken taraflardan birimiydi ? Affınıza sığınarak "arabanın bu çekici özelliği" kahkaha attırdı bana.
|
insanlar dandik olmasın araçların dandik olması çok ta mühim bir mesele değil, hayata nasıl baktığına bağlı iyi bakarsan iyi görürsün.
|
doğru dürüst şehiriçi trafiği olmayan bir ildeyim. 1.5 dci 110 hp megane 4 dizel kullanıyorum ortalama 6 lt. siz nasıl istanbulda benzinli atmosferik motorla 6.5 lt yakıyorsunuz?
|
kendimize inanmalıyız güvenmeliyiz taklit ile başlamış bir ekonomi çin ama dünyaya kafa tutuyor sahip olduğumuz köklü Türk-İslam medeniyeti yaklaşık 2 bin yıllık ve çinlilere settini yaptırmış bir medeniyet, muhtaç olduğun kudret içindeki asil kanda mevcuttur, inanmak-dua etmek ve çalışmak ana düsturumuz olmalı, saygılarımla...
|
Allah daha iyilerini nasip etsin..
|
Yeni nesil değil bu motor klasik atmosferik 6.5 ortalam için zannımca hız ort 35 40 filandır 23 24 hız ort aracınızın 7.8n8.5 dır bildiğimiz motor bu yani şu hız ort. Bi resmini atın da bakalım .Şehiriçi ort hız 19 23 arasıdır 35 40 la çevre yoluyla şehiriç olmaz bi de trim sesleri bol miktarda bu araçta yarın öbür gün yine çıkar sonuçta full plastik ha bunları eleştirmek için söylemiyorum bu piyasada ucuz vasat bir makina megane fazla şey etmemek lazım ne ka ekmek o ka köfte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 14 Aralık 2017; 10:46:47 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|