Şimdi Ara

megane cılar yorumlayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar, bütçem 20000 tl ve aşağıdaki araçlar ve 20bin liraya alabileceğim megane lar hakkındaki görüş öneri ve yorumlarınızı beklemekteyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-takas-olur-dizel-megan2-112421020/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-acil-satilik-megane-2-2004-model-full-1.5dci-dinamik-121126376/detay/

teşekkürler

• Motorları sağlamdır.Çok az yakar.İyi arabalardır .Ancak o kasaların kapı kollarında soyulma oluyor kronık bı sorun malzeme kalıtesı ahım şahım değildir.

Temiz bulursanız kaçırmayın ancak ilandakıler cok temız gıbı değil ve km yüksek
  • http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3789222 buna bak hence 60binde hasarsiz dizel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karsa nasıl gideyim. ayrıca arabası hakkında böyle açıklama yapmadan geçenlere güvenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatchet

karsa nasıl gideyim. ayrıca arabası hakkında böyle açıklama yapmadan geçenlere güvenmiyorum

Valla km si AZ die onerdim tabi yine se in secimin ama 100bin uzeri arac Alma megan2guzel bir aractir simdiden haayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yamtar36

quote:

karsa nasıl gideyim. ayrıca arabası hakkında böyle açıklama yapmadan geçenlere güvenmiyorum

Valla km si AZ die onerdim tabi yine se in secimin ama 100bin uzeri arac Alma megan2guzel bir aractir simdiden haayirli olsun

100bin üzeri araç almasın tabii 200-300bin görüp 60bine düşürülenlerden alsın değil mi?
  • Eğer 20bine megane 2 bakıyorsanız ve dizelse kafadan 2004 - 2006 model arası ve 100bini geçmiş Authentique megane 2lere bakacaksınız. Aksi halde çok büyük ihtimalle kmsi düşürülmüşi taksi çıkması veya pert araca toslarsınız. Kadir gecesi doğduysanız dinamik model temiz az kmleri megane 2 de denk gelebilir. 20bine dinamik ve az kmleri 1.4 motor bulma ihtimaliniz var ama o bile şu aralar zor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-acil-satilik-1-haftalik-fiyat-121987656/detay/

İlandaki araç bana ait. Bugün galericinin biri arayip 20 teklif etti. Malesef acil ihtiyacim olduğu için fiyati düşürdüm baya, onda da hala pazarlik peşinde olan insanlara denk geliyoruz..
    Aracim da benim bildiğim komple boya var, sanayide 3-4 ayri ustaya gösterdim, biri ön kaput değişmiş dedi, biri arka çamurluk değişmiş dedi, biri değişen yok dedi.. Ben zaten ahbap olduğum birinden aldim, o da alacağindan almiş, göstermemişti bile araci. Plaka sorgulamasinda ben aldiğim zaman bir şey çikmiyordu. Bir hirsizlik muhabbeti oldu, kapi kilidi kirildi, kaskodan değiştirdim. Şimdi çikarsa bir o çikar, başka bir kaydi yok aracin. Km'si orjinalmiş. Aracin içi falan düzgün, direksiyonu koltuklari, motoru düzgün olunca almiştim. Bir kaç yerine piano black yaptim kendi ellerimle. Vites topuzunu da boyamak için soydum, zimparaladim falan ama boya tutmadi orayi, öyle kaldi binmek için baya heveslendim, emekte sarfettim ama.. kismet değilmiş. eğer düşünürsen bak arkadaşim arabaya, içine sinerse bana p.m. atabilirsin, ilandaki numara babamin. p.m. atarsan kendi numarami veririm, detayli konuşuruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Eğer 20bine megane 2 bakıyorsanız ve dizelse kafadan 2004 - 2006 model arası ve 100bini geçmiş Authentique megane 2lere bakacaksınız. Aksi halde çok büyük ihtimalle kmsi düşürülmüşi taksi çıkması veya pert araca toslarsınız. Kadir gecesi doğduysanız dinamik model temiz az kmleri megane 2 de denk gelebilir. 20bine dinamik ve az kmleri 1.4 motor bulma ihtimaliniz var ama o bile şu aralar zor gibi.

kadir gecesi doğmadım o yüzden 1000 lira fazla olsun ama sahibi adam gibi biri olan ve km si de 100ile 200 km arası olsun
  • quote:

arkadaşlar selamlar, bütçem 20000 tl ve aşağıdaki araçlar ve 20bin liraya alabileceğim megane lar hakkındaki görüş öneri ve yorumlarınızı beklemekteyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-takas-olur-dizel-megan2-112421020/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-acil-satilik-megane-2-2004-model-full-1.5dci-dinamik-121126376/detay/

teşekkürler

Dinamique versiyonlusunu almaya çalışın

• Bana kalırsa bu sıralar megane 2 alınacak dönem değil. İnternetteki rakamlarda suni bir artış var.
  • Şoförlerinin %95'i apaçi gibi kullanıyor arabalarını. Temizini bulmanız çok zor.
  • güzel arabalar fakat ben bir kaç tanıdığım kullanıcının notunu düşeyim
    -içi her yeri soyuluyor kapı kolu vites topuzu direksiyon deri ise o da soyuluyor
    -sunroof kesin arıza yapıyor açılmıyor
    -dizellerde ortak bir sorun gördüm klima ile alakalı bir arızayı kesin veriyor sanırım kompresörüyle alakalı idi tam hatırlayamadım parça adını.

bunun dışında az yakar fena değildir.
  • 1. ilandaki araçta hem bayağı boya var, hem de sedan baz.. Yani şirket aracı olma ihtimali var. Megane alacaksanız HB kasa bakın. Buna ek olarak, elinizdeki parayla Megane 2 dizel almak biraz riskli. İyi bir dizel için az, ama iyi bir benzinli almak için yeterli bir miktar. 1.6 16V'ler LPG ile sorunsuz çalışıyor, onu da düşünün. Hem model olarak da yükselir.

Hatta ve hatta, hacim olarak sorununuz yoksa o paraya dizel Grande Punto daha sağlıklı bir seçim olur. Ayrıca temiz dizel Seat Ibıza da bu fiyata bulunabilir. Riske girmemeniz açısından değerlendirin derim.
  • Megane Hb kullanıyorum 13 aydır. Hemen hemen 14 bin kilometre yol yaptım. Benim aracım 1.6 benzinli(tüp de var) yakıtından son derece memnunum. Bakımları yapılmış olduğu sürece sorun çıkartacak bir araç değil şehir efsanelerine kanmayın. Ben binmek için aldığımdan 2000 lira civarı masraf yaptım şimdiye kadar, nazar değmesin hiçbir sıkıntısı yok.

Söylediğim rakamdan da gözünüz korkmasın. Triger seti, baskı balata, gerek olmadığı halde devirdaim pompası, balatalar, bujiler, yağ değişimi, filtreler ve 4 adet iyisinden lastik var bu rakamın içinde. Şu an binme-kullanma şansı bulduğum diğer Megane 2'lerin yanında sıfır araba zevki veriyor.

Temizi bulunduğu sürece keyifle binilecek bir araç.

İlanlara gelirsek;

Her ikisinin de kilometreleri yüksek ve birinci ilanda fazla boya var. Bana kalırsa dizel yerine benzin+Lpg'li tercih edin. Aynı rakamlara modeli yüksek ve daha temiz olur.

Ben şu an şehir içi agresif kullanımda 26-27 kuruş.
    Şehirler arası 100-120 km arası sabit hızlarda ortalama 20 kuruş yakıyorum.
    (Litre fiyatı/2,64)

Benzinlinin yakıt değerleri böyleyken, saatli bomba niteliğinde bir dizel almak bence hiç mantıklı değil.

• 1.6 16v benzinli hb alın LPG dönüşümü yaptırıp sorunsuz binin.

Bu tarz posası çıkmış şirket araçlarıyla uğraşmayın.
  • 2008 den beri 2004-meg. 2 kullanıyorum aracıma tüp taktırınca bobinleri değiştirmek zorunda kaldım onun haricinde herhangi bir arıza vermedi. aldığım zaman bunlar ön takımı çabuk bozar 6 ayda bir ön takım yaptırırsın demişlerdi. Maşallah diyeyim daha bir sorun görmedim. kapı kollarının soyulma sorunu var evet, üstündeki yumuşak kaplama soyuluyor ama hangisinde yokki. dizelde renaultun başarılı olmadığını duymuştum, bence de benzin+lpg seçerseniz daha iyi bir araç alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

Orijinalden alıntı: yamtar36

quote:

100bin üzeri araç almasın tabii 200-300bin görüp 60bine düşürülenlerden alsın değil mi?

Nerden biliyorsun km silinmmis oldugunu benim onerdigim arac gayet hatasiz boyasizdir hatta sahibini taniyorum istenilen butun servis veya ustalara baktirabilirsiniz yani on yargi pesin hukum verme kardesi

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan05

2008 den beri 2004-meg. 2 kullanıyorum aracıma tüp taktırınca bobinleri değiştirmek zorunda kaldım onun haricinde herhangi bir arıza vermedi. aldığım zaman bunlar ön takımı çabuk bozar 6 ayda bir ön takım yaptırırsın demişlerdi. Maşallah diyeyim daha bir sorun görmedim. kapı kollarının soyulma sorunu var evet, üstündeki yumuşak kaplama soyuluyor ama hangisinde yokki. dizelde renaultun başarılı olmadığını duymuştum, bence de benzin+lpg seçerseniz daha iyi bir araç alabilirsiniz.

ben 7 senedir 2004 ünü kullanıyorum şu anda 102.000 km de daha ön takımına anahtar değmedi bunlar şehir efsaneleri
  • Bizim megane 145bini geçti şu ana kadar hiç bir sıkıntı problem cıkarmadı. Arıza yaptı diye hiç sanayiye gitmedik. Bizimkide dizel 2005 model dinamik. Eniştemin 2008megane 190bine yakın onda da şu ana kadar hiçbir sıkıntı cıkmadı. Yani benim düşüncem bakımları zamanında ve iyi yapılırsa 200bini rahat rahat geçer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.