Şimdi Ara

Megane Coupe 1.5 dci Edc GT Line Alındı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
15.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun , renkte güzelmiş. Bende uzun süre baktım, impressor donanımının yeterli olmaması, vites kolu, el freni kolu sebebiyle vazgeçip, ds4 almıştım. Umarım o edc vites kolu degismistir. Aracın dışı müthiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın

aklımı celiyor beyazın aynısını düşünmeye başladım
    Megane Coupe 1.5 dci Edc GT Line Alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Hayırlı olsun , renkte güzelmiş. Bende uzun süre baktım, impressor donanımının yeterli olmaması, vites kolu, el freni kolu sebebiyle vazgeçip, ds4 almıştım. Umarım o edc vites kolu degismistir. Aracın dışı müthiş.

hocam vites kolu ve el freni kolu yüzünden araç mı almadınız yanlış mı anladım peki vites kolu güzel olup her vites geçişinde araç öne yığılınca sizi rahatsız etmedi mi ds4

bu arada araç çook güzel hayırlı olsun
  • Nefis bir renk gerçekten. Araba da Türkiye'de alınacak en mantıklı spor görünümlü araba.(dizel olması sebebiyle) Hayırlı olsun kazasız belasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_iskender

resmini koyduğunuz araca yapılan modifiye işlemini biliyorsanız yazabilir misiniz acaba :) ? Pm'den de cevaplayabilirsiniz...
  • Güzel tercih hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitti para

bok gibi kazalı belalı sürüşler dilerim

sanada bol pertli kavgalı vurmalı yaralamalı kazalar.
  • Hayırlı olsun, megane III ailesine hoş geldiniz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Hayırlı olsun , renkte güzelmiş. Bende uzun süre baktım, impressor donanımının yeterli olmaması, vites kolu, el freni kolu sebebiyle vazgeçip, ds4 almıştım. Umarım o edc vites kolu degismistir. Aracın dışı müthiş.

hocam vites kolu ve el freni kolu yüzünden araç mı almadınız yanlış mı anladım peki vites kolu güzel olup her vites geçişinde araç öne yığılınca sizi rahatsız etmedi mi ds4

bu arada araç çook güzel hayırlı olsun

Tşk ederim, valla aynen o yüzden almadım. Ds4 e gelince güzel araba, ama dsg, edc veya powershift eksikliği var. Alışinca cok yadırgamıyorsunuz, ama bazen 1 den 2 ye atıp, gaz yemeyip tekrar 1 e düşmüyor mu , arabaya degil ama citroene iyi bir sövüyorum. Coupeye o vites kolunu, ds4 dede o sanzimani koyan zihniyete saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Belki gelmezler ama ben sizi şimdiden uyarayım,sanki parayı beraber kazanmışsınız gibi;

Bu para o araca verilir mi?
    o paraya şu araç vardı neden onu aldın?
    O para Renault'a hem de coupe arabasına verilir mi?

diyecek olanlar,bir hayırlı olsunu çok görebilen insanlar gelebilir.Sıkmayın canınızı,takmayın da hiç...

bir de civic+lpg bile diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrijohn33

Hayırlı olsun güle güle kullan...

Geri vitese alınca gaza basmadan kendi gidiyor demişsin e zaten bütün yarı otomatikler öyle değil mi... DSG kullandım o da öyleydi freni bırakınca gidiyordu hem d de hem r de...

ilk defa kullanınca garip geldi işte bilmiyorum hepsi böyle mi :D
  • hayırlı olsun öncelikle, bu rengin dynamique olan versiyonu da var mı? yani en düşük donanımlı olan coupe'de bu renkten satıyolar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun77

hayırlı olsun öncelikle, bu rengin dynamique olan versiyonu da var mı? yani en düşük donanımlı olan coupe'de bu renkten satıyolar mı?

hayır satılmıyor.zaten o yüzden aldım,madem özel seri aldım özel rengi olsun dedim :D
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın. bence iyi bir seçim yapmışsınız.
  • quote:

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın

ruf?
    porsche?

• quote:

o değilde bu araç çukurda vs. nasıl esneyecek yahu? esneyecek yer kalmamış ki 1 cm şasi aşağı bassa direk lastikle temas etmez mi nasıl oluyor bu?

ben pek anlamıyorum bu spor yay işinden spor yay takınca esnemiyor mu noluyor...

• Hayirli olsun.arabalar cok pahali yaw.

• quote:

Orijinalden alıntı: fikrijohn33

quote:

o değilde bu araç çukurda vs. nasıl esneyecek yahu? esneyecek yer kalmamış ki 1 cm şasi aşağı bassa direk lastikle temas etmez mi nasıl oluyor bu?

ben pek anlamıyorum bu spor yay işinden spor yay takınca esnemiyor mu noluyor...

Lastikler photoshop gibi duruyor. Hatta öyle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.