Şimdi Ara

Megane Coupe 1.5 dci Edc GT Line Alındı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
15.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elensar77

Piyasada 65 bin tl ye bir çok araç alınabilri evet bu teori doğru.
    Ancak spor araç yani en azından tek kapı araç baktığınızda çeşitleriniz bellidir.

Polo alsanız Megane dan küçük, aynı şekilde Clio'da öyle ancak fiyata baktığınızda ve biraz dolu aldığınızda nerdeyse aynı fiyatlara geliyor, belki yaklaşıyor üstelik benzinli.
    Bir arkadaş Golf demiş ama ne alakası var Golf ile acaba? Tek kapı araç almış arkadaş Golf önermeniz biraz saçma geldi.
    Bu araca 10tl daha ekleyip belki A serisi alabilirsiniz ancak oda boş olmasada bu araç kadar belki tatmin etmeyebilir. Çünkü bir hayli dolu.
    Görüntüsü ise makyajsız haline göre çok daha üstün, o bana biraz leylek gibi geliyordu bu daha oturaklı olmuş makyaj sonrası.

Neticesinde güle güle kullanın, bende tek kapılı araç alsam ve cebimde bu para aralığı olsa düşünmeden alırım.
    Dizel, otomatik, tek kapı, spor görünüm, full donanım.

Evet, fiyat pahalı yalan söylemeyelim bu araç için pahalı ancak Türkiye için maalesef standar bir fiyat, 40000 ederi var belki ancak 65000tl ye satılıyor, almak istiyorsak ise mecburen bu paralı vermek durumundayız.

Güle güle kullanın, kazasız belasız.

evet yazınız çok doğru her harfine katılıyorum.10 daha ekleyip A serisi alınabilirdi ama zaten bu fiyatlara bile çıkmalarını beklemediğim için onu söylemedi bile.Benim beklediğim en fazla 50-55 ki coupe dynamic modeli alınabiliyordu bu paraya gt line sürpriz oldu biraz:) evet fiyat gerçekten pahalı ama ülkemizdeki fiyatlara görede normal,yoksa bir arkadaş cls350 cdi 4 matic aracı amerikada 125.000 dolara almış onu hatırlıyorum biz o paraya ikinci elini alamıyoruz aracın maalesef :)

• hayırlı uğurlu olsun. bence çok güzel bir araç. kesinlikle coupe modeli yakışıklı.

güzel bir karar vermişsiniz, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun dostum
  • Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_iskender

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın

aklımı celiyor beyazın aynısını düşünmeye başladım
    Megane Coupe 1.5 dci Edc GT Line Alındı.

çok şirin la bu şapka gibi spoiler

• " Araçta şaşırdığım bir nokta ise geri vitese aldığımda aracın kendi kendine geri gitmesi ben gaza basmadan "

sizin ilk aracınız mı bu aldığınız yada kullandığınız . ?
  • fransada kaliyorum fransiz arabasi deyince megane 3 citroén ds5 baskasini tanimam cok guzel secim keske imkan olsaydi oradada 2 l motoru ile gelseydi tadindan yenmezdi o zaman hayirli olsun kazasiz belasiz gunlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacala2763 -- 14 Ocak 2013; 16:00:54 >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr

" Araçta şaşırdığım bir nokta ise geri vitese aldığımda aracın kendi kendine geri gitmesi ben gaza basmadan "

sizin ilk aracınız mı bu aldığınız yada kullandığınız . ?

ilk defa otomatik arac kullaniyor olabilir ki oyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dilegi ile maaşallah aracın rengi çok güzel...
  • 10 numara 5 yıldız araba güle güle kazasız belasız kullanırsınız işallah. Arabanın içininde resimlerini koyabilirseniz sevinirim.
  • hayırlı olsun aracınız çok hoş en sevdiğim rengi almışsınız gerçekten de arabada çok hoş durmuş nazarım değmesin maşallah allah kaza bela vermesin iyi günler de güle güle kullanın
  • hepiniz sağolun arkadaşlar iç mekan resimlerini yarın araba verilirse yükliycem.
  • Hayırlı olsun doğru seçim meganenın gtline modelini çok beğeniyorum keşke 1.6dci motoru alsaydınız
  • Bugün aracın cam filmi boya koruması vs yapılıyor bende sizler için birkaç iç mekan fotosu çektim pek iyi çekemesemde :)

• Megane Coupe 1.5 dci Edc GT Line Alındı.
  • tuşlu el freni,vites.

• Megane Coupe 1.5 dci Edc GT Line Alındı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.