Şimdi Ara

Megane Coupe 1.5 dci Edc GT Line Alındı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
15.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mukemmel araba MASALLAH nazar degmesin, kazasız belasız sürüşler olur İNSALLAH..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun,kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrijohn33

quote:

Orijinalden alıntı: e_iskender

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın

aklımı celiyor beyazın aynısını düşünmeye başladım
    Megane Coupe 1.5 dci Edc GT Line Alındı.

o değilde bu araç çukurda vs. nasıl esneyecek yahu? esneyecek yer kalmamış ki 1 cm şasi aşağı bassa direk lastikle temas etmez mi nasıl oluyor bu?

ben pek anlamıyorum bu spor yay işinden spor yay takınca esnemiyor mu noluyor...

lastikler montaj.

• Hayirli olsun
  • hayirli olsun. Ufak araclara bir turlu isinamadim ama guzel duruyor. Kazasiz belasiz
  • Jantlar ve özellikle aracın rengi çok güzelmiş. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah.
  • Hayırlı olsun çok güzel araç

• hayırlı olsun güle güle kullanın..

sıf parazitlik yapmak için değil hatta yanlış anlamayın ama çektiğiniz resimlere picasa yada pixlr yada instagramın iğrenc photoshopunu yaparak aracın güzelliğini artırdıgınızımı düşünüyorsunuz ?
  • Her seferinde morelim bozuluyor TR sartlarına emek karşılığında alınan her şey bu ülkede gercek değerinin üstünde , kazasız belasız inş hayırlı olsun
  • Benim tercih etmeyeceğim bir araba ama siz sevdiyseniz çok iyi hayırlı olsun:)

• Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin ama şunu belirtmek istiyorum tabiki görüşler farklıdır copue tarzı o paraya farklı araçlarda bulabilirdiniz ama en azından 0 aldınız kafanız rahat :) her arabaya bindiğinizde iyiki 0 almışım tık ses yok kafanızı ağırtacak durum yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrankara

Merhaba arkadaşlar çooook uzun bir araştırma sonucu araba almış bulunmaktayım,hatta bazı arkadaşlar çok farklı araçlar baktığımdan dolayı fake sanmışlardı :D

6 ayda 12 kere konu açıp her birinde ayrı fiyat yazan adama ne yapacaktık gözünü seviyim
    Neyse hayırlı olsun diyelim güzel tercih.
  • Hayırlı olsun. Çok hoşuma giden bir araç güle güle kullanın
  • Hiç arka koltuğa oturdunuz mu ? Bana camları çok küçük gibi geldi. Zaten Coupe ama ne bileyim Van gibi duruyor araba. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

hayırlı olsun güle güle kullanın..

sıf parazitlik yapmak için değil hatta yanlış anlamayın ama çektiğiniz resimlere picasa yada pixlr yada instagramın iğrenc photoshopunu yaparak aracın güzelliğini artırdıgınızımı düşünüyorsunuz ?

aslında evet :D ama araç gelince normal fotolarınıda koyarım bol bol.İnstagramın siyah karartması oşuma gidiyor :D
  • Hayırlı Olsun
  • Piyasada 65 bin tl ye bir çok araç alınabilri evet bu teori doğru.
    Ancak spor araç yani en azından tek kapı araç baktığınızda çeşitleriniz bellidir.

Polo alsanız Megane dan küçük, aynı şekilde Clio'da öyle ancak fiyata baktığınızda ve biraz dolu aldığınızda nerdeyse aynı fiyatlara geliyor, belki yaklaşıyor üstelik benzinli.
    Bir arkadaş Golf demiş ama ne alakası var Golf ile acaba? Tek kapı araç almış arkadaş Golf önermeniz biraz saçma geldi.
    Bu araca 10tl daha ekleyip belki A serisi alabilirsiniz ancak oda boş olmasada bu araç kadar belki tatmin etmeyebilir. Çünkü bir hayli dolu.
    Görüntüsü ise makyajsız haline göre çok daha üstün, o bana biraz leylek gibi geliyordu bu daha oturaklı olmuş makyaj sonrası.

Neticesinde güle güle kullanın, bende tek kapılı araç alsam ve cebimde bu para aralığı olsa düşünmeden alırım.
    Dizel, otomatik, tek kapı, spor görünüm, full donanım.

Evet, fiyat pahalı yalan söylemeyelim bu araç için pahalı ancak Türkiye için maalesef standar bir fiyat, 40000 ederi var belki ancak 65000tl ye satılıyor, almak istiyorsak ise mecburen bu paralı vermek durumundayız.

Güle güle kullanın, kazasız belasız.

• quote:

Orijinalden alıntı: piano_black

Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin ama şunu belirtmek istiyorum tabiki görüşler farklıdır copue tarzı o paraya farklı araçlarda bulabilirdiniz ama en azından 0 aldınız kafanız rahat :) her arabaya bindiğinizde iyiki 0 almışım tık ses yok kafanızı ağırtacak durum yok :)

hem 0 hemde daha az yakanı bulamadım açıkçası yoksa 70.000 e elbette çeşit çok.2008 model 3.20d falanda alınabilirdi ama hem ikinci el hemde yakıtı fazla olurdu,şuan için doğru kararı verdiğimi düşünüyorum allah utandırmaz inş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: ultrankara

Merhaba arkadaşlar çooook uzun bir araştırma sonucu araba almış bulunmaktayım,hatta bazı arkadaşlar çok farklı araçlar baktığımdan dolayı fake sanmışlardı :D

6 ayda 12 kere konu açıp her birinde ayrı fiyat yazan adama ne yapacaktık gözünü seviyim
    Neyse hayırlı olsun diyelim güzel tercih.

yok bişey demiyorum zaten haklısınız o konuda :D sağolun iyi dilekleriniz için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Hiç arka koltuğa oturdunuz mu ? Bana camları çok küçük gibi geldi. Zaten Coupe ama ne bileyim Van gibi duruyor araba. Hayırlı olsun.

arka koltukları bana çok rahat geldi ama oturduğunuz zaman camlar biraz ileride kalıyo.yani arkada oturan birisinin dışarıyı görmesi için kendini braz ileri itmesi lazım yaslandığı yerden görmesi biraz zor.ama ben rcz scirocco gibi arabalarada bindim onlardan daha rahattı arka koltuklar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.