Şimdi Ara

Megane Coupe 1.5 dci Edc GT Line Alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
15.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çooook uzun bir araştırma sonucu araba almış bulunmaktayım,hatta bazı arkadaşlar çok farklı araçlar baktığımdan dolayı fake sanmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrankara -- 13 Şubat 2019; 12:11:17 >

• hayırlı olsun . ne kadara aldınız ?
  • Aracı Ankara Akbak'tan 65.750 ye aldım.Fiyat içinde trafik sigortası plaka işlemleri vs dahil.
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
  • Eyvallah sağolun daha iyisi sizlerin olur inş.
  • Hayırlı olsun çok güzel araç renkte on numara.
  • teşekkürler,renk gerçekten on numara,günbatımı rengi hoşuma gitmemişti ama bu lansman rengine hasta oldum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun. şu renk çok hoşuma gidiyor. özellikle akşama doğru, hava hafif kararırken önden görünce.

edit: anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 13 Ocak 2013; 16:51:08 >
  • hayırlı olsun neden 1.6 dci düşünmediniz daha satmıyorlar mı o motorla ?
  • Hayırlı olsun aracınız. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Maaşallah
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın
  • hayırlı olsun güle güle kullanın. yalnız benim düşüncem o kasanın daha güçlü bir motoru hakettiği yönünde.
  • Belki gelmezler ama ben sizi şimdiden uyarayım,sanki parayı beraber kazanmışsınız gibi;

Bu para o araca verilir mi?
    o paraya şu araç vardı neden onu aldın?
    O para Renault'a hem de coupe arabasına verilir mi?

diyecek olanlar,bir hayırlı olsunu çok görebilen insanlar gelebilir.Sıkmayın canınızı,takmayın da hiç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

hayırlı olsun neden 1.6 dci düşünmediniz daha satmıyorlar mı o motorla ?

sağolun.1.6 vardı ama otomatik istediğim için düşünmedim hem rengi siyahtı oda hoşuma gitmemişti.Günlük 45 km civarı yol yapacağım için ne kadar az yakarsa o kadar iyi,altımda güçlü araba olursada çok basarım gerek yok atraksiyona ilk aracım henüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Belki gelmezler ama ben sizi şimdiden uyarayım,sanki parayı beraber kazanmışsınız gibi;

Bu para o araca verilir mi?
    o paraya şu araç vardı neden onu aldın?
    O para Renault'a hem de coupe arabasına verilir mi?

diyecek olanlar,bir hayırlı olsunu çok görebilen insanlar gelebilir.Sıkmayın canınızı,takmayın da hiç...

yok biliyorum onları :D onlarında düşüncesine saygı duyarım ama renaultun bu arabasına bu para çok değil bence,sırf reno diye fazla geliyo ama bi porsche a 400 ilyar ver kimse fazla demiyo çok garip :D
  • hayırlı olsun arabanın önü çok güzel ama arkası vasat hatta hoş değil diyebilirim
  • Hayirli olsun. Megane coupe ailesine hoş geldin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Benim de ilgimi çeken bir araç. Makyajdan önce almak istemiştim ama kısmet olmadı.

Arabalar da mavi tonları sevmem, ama renk güzelmiş....
  • Hayırlı olsun zevk tabiki.
  • hepiniz sağolun teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.