Şimdi Ara

megane coupe vs bmw compact

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce 99-2003 arası megane coupe mi yoksa 95-2000 arası BMW 3.16 compact mi alınmalı. İkiside 15-20 bin arası bulunabiliyor. BMW dusuk km bulmak zor düşük km olanlarda aşırı pahalı.

BMW 1.6 8 valf 102 bg 150 tork
    Megane 1.6 16 valf 107 bg 148 tork

Megane daha az yakıyor ve daha seri BMW de içi daha güzel gibi

• İkindende uzak dur.maceraya gerek yok
  • Bence başka araca yönelmeli. Ama ille ikisinden biri olacaksa bmw baya masraf çıkartabilir.
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Ne tavsiye ediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım kadarı ile bekar adamsın. 2 kapı spor görünümlü araba olsun hemde az yaksın derdindesin...

Megane Coupe alacaksan en baba 15 vereceksin oda çok çok çok temizine.Yakıtı çok az dır arka taraf dışında yedek parça sıkıntısı yoktur ama bobin patlatma sorunu var. Bu patlamayı geçirtirmek için yeşil başlı valeo bobin var yada japon malı bi bobin vardı onu kullanınca iyi oluyormuş.

BMW ise arıza riski yüksek parçası pahalı ama arkadan itiş düşük vites yüksek devirde arkasını sağa sola çektirebilirsin.

Bu dediklerime göre tercih yap
  • İkisi arasında masrafsız olanı hangisi ise onu alın yalnız 15-20 bine temiz compact zor bulunur.

• Alma satarken çok zorlanırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alma satarken çok zorlanırsın...

• Korkma zannedilenin aksine çok zorlanmazsın eğer temiz bir araç alıp aynı temizlikte kullanıp satarsan.. Ben olsam bmw alırdım Sahibinden değil de diğer siteleri kovala bu arabanın düşük km'lileri için..
  • Renault hala aynı benzinli motoru kullandığı için sıkıntı çıksa da daha kolay çözüm bulunur. O yüzden Megane daha iyi bir seçim.
  • Amacım az yakan ucuz araba almak yan verme drift yapma derdim yok, bekar olduğum için 4 kapı ihtiyacıda yok ve coupe araçlar daha az km ve temiz bulunabiliyor reno daha mantıklı gibi geliyor şu an ama daha önce e30 ve e34 sahibi olduğum için BMW yeri başka bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.