Şimdi Ara

Megane II 1.5 Dci Extreme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
21.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2008 model Megane II 1.5 Dci extreme düz vites buldum. 24.000 tl. 50.ooo km de . fiyatı iyimi yoksa daha ucuza bulabilirmiyim ? bu aracın yakıt deposu kaç litre benzin alıyor ? ve işim gereği sürekli şehir içinde gezeceğim. şehir içinde 100 km de kaç litre mazot yakar. diğer konularda araştırdım ama yakıt hakkında net birşey bulamadım. son olarak bu model kaç beygir ? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoire -- 1 Mart 2011; 15:33:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: victoire

Merhaba arkadaşlar. 2008 model Megane II 1.5 Dci extreme düz vites buldum. 24.000 tl. 50.ooo km de . fiyatı iyimi yoksa daha ucuza bulabilirmiyim ? bu aracın yakıt deposu kaç litre benzin alıyor ? ve işim gereği sürekli şehir içinde gezeceğim. şehir içinde 100 km de kaç litre mazot yakar. diğer konularda araştırdım ama yakıt hakkında net birşey bulamadım. son olarak bu model kaç beygir ? teşekkürler...

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Aracınızın boya ve karoser durumununun normal olduğunu düşünürsek ( 2008 model 50.000 km) gerçekten fiyat uygun. Kilometre fazla değil. İkinci elde aranan ve kolay satılan 1.5 dCİ aracınızın 100 km ortalama yakıt tüketimi kullanım tarzınıza bağlı olarak 5.5-6.0 litredir. Özellikle yakıt ekonomisi sizi memmnun edecektir. Uzun yolda 5 llitrenin altını çok rahat görürsünüz. Şehir içinde 6.0-6.5 litre yakıt tüketimi olur.

Aracınızın yakıt deposu 60 litredir. 60 litre mazotla uzun yolda aşağı-yukarı 1.000 km gidiyorsunuz.

Daha önceki aracım Megane ıı 1.5 dCİ idi. Yaklaşık 6 yıl kullandım. Bakımlar hariç servise uğramadım.

• Aracınızın 85 ya da 105 bg olduğu ruhsatta yazılıdır. 85 bg olduğunu tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezginaydogan

quote:

Orijinalden alıntı: victoire

Merhaba arkadaşlar. 2008 model Megane II 1.5 Dci extreme düz vites buldum. 24.000 tl. 50.ooo km de . fiyatı iyimi yoksa daha ucuza bulabilirmiyim ? bu aracın yakıt deposu kaç litre benzin alıyor ? ve işim gereği sürekli şehir içinde gezeceğim. şehir içinde 100 km de kaç litre mazot yakar. diğer konularda araştırdım ama yakıt hakkında net birşey bulamadım. son olarak bu model kaç beygir ? teşekkürler...

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Aracınızın boya ve karoser durumununun normal olduğunu düşünürsek ( 2008 model 50.000 km) gerçekten fiyat uygun. Kilometre fazla değil. İkinci elde aranan ve kolay satılan 1.5 dCİ aracınızın 100 km ortalama yakıt tüketimi kullanım tarzınıza bağlı olarak 5.5-6.0 litredir. Özellikle yakıt ekonomisi sizi memmnun edecektir. Uzun yolda 5 llitrenin altını çok rahat görürsünüz. Şehir içinde 6.0-6.5 litre yakıt tüketimi olur.

Aracınızın yakıt deposu 60 litredir. 60 litre mazotla uzun yolda aşağı-yukarı 1.000 km gidiyorsunuz.

Daha önceki aracım Megane ıı 1.5 dCİ idi. Yaklaşık 6 yıl kullandım. Bakımlar hariç servise uğramadım.

teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.