Taktırdığım ilk zamanlardada vardı nadir di ama git gide şiddetlendi artık debriyaja basarken gaza dokunarak basıyorum stop etmesin diye.
LPG ve aracın periyodik bakımları tam. İşlerimin yoğunluğundan servisede gidemiyorum bu aralar merak ettiğim konu bu sorun halledilebilir mi?
Bundan başka hiçbir sorunum yok az yakıyor ve sonuna kadar memnunum, artık alıştım dert bile etmiyorum bu sorunu ama çözümü varsa yaptıracağım.
Motor arıza ışığı yanıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
Motor arıza ışığı yanıyor mu?
Hayir, daha hiç yanmadı.
Aracınıza montaj yaptırdığınız servise giderek durumu anlatın, PC ye bağlanarak 2 dk.da sorunu halledecekler. Gerekirse bana ulaşabilirsiniz. Saygılar.
Megane araca ne kadara taktılar BRC LPGi bide ne kadar yakıyor KM'de LPG fiyatı 2.60 TL
quote:
Orijinalden alıntı: sinanmcrae
Megane araca ne kadara taktılar BRC LPGi bide ne kadar yakıyor KM'de LPG fiyatı 2.60 TL
1 sene oldu tam taktıralı 1500 tl ye takıldı 10 taksit. Kuruşuna kadar hiç hesaplamadım ama burada lpg aldığım yer 2.26 ve şehir içi şehir dışı karışık 100 km de en fazla 20 tl yakıyor. Sakin kullanımda dahada düşüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme