Şimdi Ara

Megane II ve sorunlarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane sahibi olan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

1. Kışa girdiğimizden itibaren start tuluna basınca motordan traktör sesine benzer bir ses geliyor ve genelde araba stop ediyor. Tekrar start tuşuna basınca normal bir şekilde çalışıyor. Bu önemli bir sorun mu? Sıcak havalarda bu sorunun olmadığını gözlemledim. Mesela motor sıcakken de aynı ses olmuyor. Araba bir kaç saat durduktan sonra çalıştırırsam ses oluyor.

2. Rüzgar sesini biraz fazla alıyor gibi geldi bana. Havalar soğuk ve rüzgarlı olduğu için mi acaba. Yaz aylarında rüzgarı çok fazla hissetmiyordum.

3. Donanım listesinde görünen arka bölüm havalandırma kanalları sanırım HB lerde yok, ya da ben mi göremiyorum?

4. Arka silecek bazen durup dururken bozuluyor, özellikle de ihtiyacım olduğu zaman. Bir kaç saat sonra da çalışmaya başlıyor.

5. Arabayla beraber verilen plastik paspasları kullanmaktayım. Pek yerinde durmuyor bu paspaslar. Sizce yeni paspas mı almalıyım, döşeme bozulur mu aksi halde.

6. 5. vitesde hafif inleme gibi bir ses geliyor arabadan.

7. Sizce servise gitme zamanı geldi mi? Temmuz ayında zaten bakım var, onu mu beklemeliyim?

• 1- bu sorunu hiç yaşamadım bendede sedan modeli var 2004 model basar basmaz çalışır çalışmaması bir sıkıntıdan oluyordur -20 derecede bile sıcak günlerdeki gibi rahat çalıştı hemen servise gitmenizi öneririm
    2-devamlı uzun yol gidiyorum ama 100 kmyi pek geçmem rüzgar sesi duymuyorum
    3-doğrudur hb modellerde yok sedanlardakide bir işe yaramıyor okanallar içeri hava almak için deil içerdeki havayı dışarı vermek için yapılmış hava kanallarından içeri hava üflemiyor
    4-bence servise gidilmeli arada çalışmaması arızalı olduğuna işaret
    5-bendede aynı paspas var kayıyordu altına cır cırtların tüysüz kısmını yapıştırdım sorun çözüldü paspas döşemeye yapışıyor
    6-öyle bir ses gelmiyor
    7- bence servis için geç bile kalmış olabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 24 Şubat 2006 14:40:17 >
  • sana servis yolu gözükmüş.1 sn bile bekleme.

traktör gibi ses variator adlı parçadan olabilir.

marş motoru ya da elektorik bir problem de olabilir.

servis aracını elektronik tehşis e bağlıyacak ve motor soğukken çalıştırma yapılarak

arıza aranıcak.

rüzgar ,paspas 5. viteste inleme bunlar hiç önemli değil.

arka silicek motorundan dişli atlama sesi gelmiyorsa onda da elektrik problemi olabilir
  • Servise yakın bi yerden bir de ev al müsaitsen.
  • Anladığım kadarı ile şanslı Megan kullanıcılarınıdan birisiniz, benim megan II kullanan arkadaşlarımın yaşadığı sorunlar yanında sizinki çok da fazla değil gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEGANE II' ME BİRŞEYLER OLDU
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.