Şimdi Ara

Megane II yol tutuşu..! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
1
Favori
18.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 megane 2 dci 105'lik sahibiyiz. 8 senedir bizde arac. Diyebilecegim tek sey bu aracin yol tutusu gercekten cok ama cok kotu. Araci acemlik donemimde kullanirken cok kez kaza atlattim. Daha sonra illallah ettim ve biraktim kullanmayi simdi satiliga cikarttik. Aracin arkasi her pozisyonda gidiyor. Virajlari almaniz gereken optimum hizdan biraz suratli alirsaniz gercek anlamda araba hakimiyetini ogretebilir size bu arac. Yalniz diger artilarinin hakkini yememek gerekiyor. Ama yol tutusu dediginde 3 adim geri kacmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisikletten hallice.
  • Hb'in baya iyi, sedanı bilmeyeceğim ama.
  • TİPO kadar iyi yol tutuşu olmadıgını biliyorum.
  • Bence iyiydi, fena degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdare eder . Megane 2 çok sıradan bir araba. 1.5 dci hatrına alınır . Kartla çalışan araba ne ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

İdare eder . Megane 2 çok sıradan bir araba. 1.5 dci hatrına alınır . Kartla çalışan araba ne ya ?

Siz heralde sadece otantik modelini gördünüz veya bindiniz.
  • Sedan için konuşuyorum;
    140 tan sonra araba havalanacak gibi oluyor
    Çok güvensiz bir araç sırf bu yüzden aracı değiştirdim

• megane 2 hb sahibiyim, aracın yol tutuşu bir renault'ya göre beklemediğim şekilde iyi ; 120 ile girdiğim virajlarda araç savrulmuyor. tam olarak güven verdğini de söyleyemem tabi ki mesela 150-160 tan sonra yere yapışamıyor biraz havalanıyor . sakin sürüş yapanlar için yol tutuşunda hiçbir sorun yok. sedanları uzun süreli kullanmadığım için hiçbir fikrim yok.
  • bende 2010 model son seri sedan megane 2 var, iyi bir lastikle yol tutuşu çok iyi diyebilirm çok keskin virajlarda bile sorun yaratmıyor ama lastikleriniz kötüyse sıkıntı yaşatabilir.
  • BenTugay B kullanıcısına yanıt
    Aaa onu unutmuşum araba kartla çalışıyordu ya çok farklı gelmişti bana :D çok da lüks gelmişti :D Şu an keyless-go :D
  • Çamurluk boşluğu çok fazla olan bir araç. Yol tutuşu o nedenle kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisatlas

Aaa onu unutmuşum araba kartla çalışıyordu ya çok farklı gelmişti bana :D çok da lüks gelmişti :D Şu an keyless-go :D

Benle ne alakası var onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Çamurluk boşluğu çok fazla olan bir araç. Yol tutuşu o nedenle kötü.

bu kritermi
    dogruluk payı nedir

• 2004 model dizelini 9 sene kullandım yol tutuşu çok iyi değil ama pek gerek kalmıyor virajlı yollarda bir virajdan cıkıp diger viraja gelene kadar hızlanamıyor zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Çamurluk boşluğu çok fazla olan bir araç. Yol tutuşu o nedenle kötü.

bu kritermi
    dogruluk payı nedir

Araç olması gerekenden yüksek ayrıca uzun yay olduğu için çok daha fazla esneyebiliyor. Türkiye yolları için kasislerde çukurlarda altı vurmasın diye bazı araçları yüksek üretiyorlar. Ondan dolayı yol tutuş etkileniyor.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    teşekkürederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana sorarsanız hiçde öyle bi durum yok tabi bide kyasladıgınız arabaya baglı tutupda bi passat gibi nebilim c5 gibi bi durum söz konusu olmaz mantıken zaten ne verirsen onu alırsın kardes bence Megane O paraya alınabilcek olna en iyi arabalardan 1 tanesi yav baska okulardada yazmıstım 2009 den beri mgane kullanıcısm 2009 ve 2010 a kadar megane 2 , 2010 dan beri halen Megane sport tourer kullanmaktayım bu kullandıgımı bu yoruma saymıyorum bile bu arabaya hakaret olur ama ben Megane 2 ile 230 km ile gidip ve hiçde arabanın güvenlik bakımından sıkıntı cekmemıs birisiyim sahsen Renoların servis sıkıntısı var mesela ön takımlarda bazı arabalarda problem olabiliyor sıkıntı olabiliyor tabi bu bi örnek bence kötü diyenler bi baktırsınlar arabaya kesın bi sıkıntı vardır yoksa o paranın hakkını veren araba...
  • Yol tutusu ortalamalarda bir araç cok iyi felan degil,ama direksiyonu bok gibi berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRoCkK StyLe

ArkadaşLar YakLaşık 9 10 Aydır 2004 Dynamique FuLL + FuLL 1.6 16 VaLf 115 Hp Sedan KuLLanıyorum ArabayLa Birçok Kez Uzun y0La Çıktım VirajLı y0kuşLu y0LLar Aştım Araç Hiç Bir Zaman Beni Utandırmadı gerek y0llamaLarda Gerek Şerit Değiştirmede Gerekse Yüksek Süratte VirajLarda Aracın y0L tutuşunu ç0k Begenıyorum Her Ne Kadar 0Lumsuz y0rum ALsada. Bazı ArkadaşLar Megane 200 Sürati Aşmaz Gibi ŞeyLer SöyLedi Sanırım Ama Ben Bu AraçLa 230 Km/h Sürate uLaştım Araçta tık y0k aLLaha İnancınız 0Lsun Süratini Hiç BeLLi Etmeyen Bir Araç Bence Sınıfının En İyi y0L tutan AraçLarından Biri . Başka AraçLarLa KarşıLaştırmıyorum Her Aracın Sahibinde Seveninde Yeri Ayrıdır . Bazı ArkadaşLar Gerek opeL Gerek Honda Gerekse Focus La KarşıLaştırıy0r Evet Öbür AraçLara Göre BeLki Kötüdür Ben Focus kuLLanmış Biri 0Larak Megane nın Daha GüzeL y0L tuttuğuna inannıyorum ama benım meganem oldugu için değil gerçekten öyLe aracın direksiyonundayken öyLe güveniy0rumki Arabama otobana çıktıgımda yarışcak araba arıy0rum şimdiye kdr öyLe herkes beni geçemedi sürate çok düşkün biriyim ..
    son olarak söyliceğim şu megane nin yol tutuşu iyi kim ne derse desin :)

Vay bee Türkçe kullanımı süper , zaten araba'da Ferrari gibi mübarek.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.