arabamı bugun aldım ve hemen 247 km yol yaptım.bu arada araba siyah renk.İlk olarak 6 vıteslı oldugunu bılmıyodum ama ogrenınce cok hosuma gıttı. motoru gercekten cok sessız çalısıyo hem dururken hem yolda muzık kapalıyken bıle ses ust sınıf arabalarınkı kadar sessız.sehır ıcınde cok sakın kullandım cogunlukla bostancı sahıl yolunda ortalama 4.5 lt yaktı.sonra izmite gittim otobandan 6.viteste 100-110 arası hızla gıttım ortalama 3.4 lt gösterıyo.gercekten sıfır olmasına ragmen mukemmel degerler dıye dusunuyorum.ayrıca cok farklı arabaları kullandım bındım fılan ama gercekten de ne yol sesı vardı ne de lastık sesı.bekledıgımden de sessızdı.performasını pek denemedım ama 240 nm tork kendını bellı edıyo.basınca ucacak hıssı verıyo.muzık sıstemını hıc begenmedım.teybi parazıtlı cozumunu bılen varsa yardımcı olursa sevınırım.bunun dısında pek olumsuz bısey yok su anda.son olarak sunu soylemek ıstıyorum bekledıgımden cok daha ıyı cıktı.
hayırlı olsun aslında izlenimlerine gerek yok megane'nın namını duymayan kalmadı nasıl birşey olduğunu biliyoruz ALLAH kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler
quote:
Orjinalden alıntı: alihaydarcelik
muzık sıstemını hıc begenmedım.teybi parazıtlı cozumunu bılen varsa yardımcı olursa sevınırım.
hoparlör sayısına göre kalitesini arkadaşlar söyleyecektir
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Aracınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Yalnız anlamadığım bir şey var,benim bindiğim Megane'lar hep 5 vitesti,6 vites yeni mi çıktı,kasası değişen bir araç için garip değil mi?
Megane'ların ses sistemi zayıf,ilk bindiğim anda anlamıştım;ama parazit yoktu.
Yalnız ne kadar az yakacak diye sabit hızla gitme denemeleri yapmayın bence.Yeni araçta devir fazla sabit tutulmamalı.
Dizel motoru gerçekten çok sessiz(İnsan ilk olarak ön yargılı oluyor) , ekonomik, parça ve bakımları çok uygun. Türkiye şartlarında başka ne isteyeceksin.
forumda hiç megane kullanmamış arkadaşlar yada çocuklar megane a karşı ne kadar ön yargılı olsalarda ilk kez 2003-2004 yıllarında satışa sunulmuş bir araç için oldukça başarılıdır. Ülkemiz şartlarında servis yedek parça 2.el gibi kriterleride ekleyince megane kullanılabilecek en ideal araçlardan birisidir
Hayırlı olsun. Kazasız belasız ağız tadıyla kullanmak nasip olsun.
yakıt tüketim değerleri çok iyi,zaten renaultnun bu motoru aynı koşullarda benim de kullandığım PSA-Ford'un 109hp 240 (260) nmlik motoruna göre 0.5-1 litre arası daha az yakıyor 100kmde.
hayırlı olsun
hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler
kazasız belasız...
hayırlı olsun guzel arac yalniz yorumlar da servisi ucuz diyenlere sadece guluyorum.