Bildirim
Megane VS Tucson
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Megane VS Tucson
(En Son Oy Tarihi: 30.8.2021)
Giriş
-
Megane -
Tucson her yönden daha iyi, özellikle turbo motorlu olan -
Megane fiyatına göre cok iyi ozellikle turbo olan -
Diğer özellikler konusunda bilmiyorum ama Megane da turboydu -
Tucson 177 bg ve 265 nm tork -
Sadece güç olarak bakarsak o paralara 2.0 motor eski güçlü Subarular da var, sadece o yönden bakmıyorum hocam fiyat performans ve yakıt olarak Megane iyi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 24 Nisan 2021; 20:48:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: uyka22boyka
Tucson 177 bg ve 265 nm torkama kasası çok ağır :/
-
Megane çok yakışıklı, keşke corollo yerine megane kullanıcısı olsaydım. Zaten sedanı avrupa da grand coupe diye satıyor. Klas bi tasarımı var. -
Sadece güç olarak mı?
Tek kötü yanı ağırlıktan dolayı yakıtı, ben donanım vs yönünden de Tucson dedim -
Corolla da iyi hocam ama Megane biraz daha klas ve hoş tasarımı var cidden -
Hocam yalnız arada fiyat farkı da var biraz -
Biliyorum -
Şaşırdım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Megane çok yakışıklı, keşke corollo yerine megane kullanıcısı olsaydım. Zaten sedanı avrupa da grand coupe diye satıyor. Klas bi tasarımı var.
Yorumun biyerlerine Golf sıkıstırmamissiniz. -
Megane in en ulasilabilir modelinin fiyati tucson un en ucuzundan cooook daha ucuz. Alimi satimi hizli. Daha az yakiyor, gorece daha yakisikli, genislik olarak da asagi yukari ayni... İsletme giderleri olarak da megane her turlu daha uygun.
Ayrica bu; ayni segment olsa da kasa tipi ve markasi farkli olan iki aracin karsilastirilmasi. -
Tucson Tucson Tucson derim. -
Hocam böyle bakınca zaten Megane daha mantıklı Tucson SUV olduğu için daha özellikli ama Megane f/p oranına göre verimlilikte tavan sanırım Türkiye'de egea ile birlikte parasına göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 24 Nisan 2021; 21:9:14 > -
Tiguanın 430k gibi fiyatlardan başladığı, suvların ev fiyatı olduğu Türkiye'de baz paketi 330k olan ve donanımı fullden uzak olmayan Tucson da bence f/p oranına göre verimlilikte tavan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyka22boyka -- 24 Nisan 2021; 22:15:30 > -
Suvlar arasında Tiguan pahalı zaten biraz hocam burda arkadaş megane kıyasla sorduğu için daha mantıklı Megane SUV arasında olsa Tucson düşünülürdü -
Ben konuya değil yorumunuza cevap verdim, Meganeın tr sedan şartlarında f/p verimliliği Tucsonun tr suv şartlarında f/p verimliliği ile aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyka22boyka -- 24 Nisan 2021; 22:20:10 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Megane çok yakışıklı, keşke corollo yerine megane kullanıcısı olsaydım. Zaten sedanı avrupa da grand coupe diye satıyor. Klas bi tasarımı var.
|
Yorumun biyerlerine Golf sıkıstırmamissiniz. |
Benzer içerikler
- far ayağı tamiri
- baskı balata değişimi sonrası performans
- manuel şanzıman yağı ne zaman değişir
- rektefiyeden sonra yağ eksiltme
- gece araba kullanırken göremiyorum
- kia picanto 2024 fiyat
- peugeot 408 bagaj hacmi
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- togg sipariş
- jeep avenger fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X