Şimdi Ara

Megaworks+Jazz De005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba creative mp3+ dijital ve analog bağlantılı ses kartım ve creative megaworksum war.
    Çoklayıcı ile yaptığım bu analog bağlantı beni çok fazla tatmin etmiyor. Bu yüzden bu dekoderi almak istiyorum.
    Sizce bu 3'lü nasıl bi seçim olur yoxa fazla bişey farkettirmez mi ?
    Cvp yazanlara şimdiden tşkler

• Bu decoderle dolby digital'in haricinde dolby prologic II ve dts ses kodlarını da çözebiliyorsunuz. Bir de kumanda üzerindeki theater tuşuna basıldığında woofer gerçek bass ve patlama efekti veriyor mp3 dinlerken. Hangi analog setle kullanılırsa kullanılsın seti çok daha profesyonel hale getiriyor ve dijital yapmış oluyor. Ancak bişey söyleyeyim hemen, setle birlikte gelen coax. kabloyu ses kartınıza takacak uygun hale getirmelisiniz. Çünkü thx550'nin woofer'ı ile de005 decoder arasında bağladığınız analog kabloları artık ses kartı bağlantısı için kullanamayacaksınız. Ses kartı bağlantısı için de coax. kabloyu dijital in'e girecek şekilde dönüştürmelisiniz. Ben decoderi hangi sete bağladıysam seste artış olmakla birlikte netlik kalitesi de arttı. Size de öneririm. Saygılar...
  • bu kabloyu uygun hale getirme olayını biraz daha açar mısınız?
    elimde ps2 ile dijital ses kartı arasındaki bağlantıyı yapacak bir kablo var bu işimi görür mü
    görmezse ne yapmalıyım biraz daha ayrıntılı anlatırsanız hemen siparişini wereceğim :)
  • Decoderi satın alabileceğin bir yer bulabildin mi? Nerde buldun, ne mutlu sana. Ben ddts-100 decoder arıyordum, en nihayet bir aylık araştırmam sonuç veri ve bugün siparişi verdim.

Kablo olayına gelelim. coax. kablonun nasıl bişey olduğunu biliyor musun? Cevabına göre yazacam çözümü çünkü.
  • siberstore da buldum peşin fiyatına 5 taksit
    coax kablonun nası bişi olduunu bilmiorum maalesef
  • Creative Sifre çözücü DDTS-100, ev eglencenize süper dramatik ses kalitesi ekler. DTS®-ES ve Dolby® Dijital EX islemcisi ile tasarlanan ,sifre çözücü DDTS-100 süper dijital çevre sesi sinema deneyimi için 6.1-kanal ses sifre çözümleyebilir. Sifre çözücü DDTS-100 7.1 hoparlör degisimine * baglantiyi destekler- DVD filmlerinizde, müzik ve oyunlarda görülmege deger playback in keyfine varmak için, herhangibi 5.1, 6.1 ve 7.1 hoparlöre basitçe kaldirip asin.

5.1 ya da 6.1 çevre ses alani gibi davranan herhangi 2-kanalli kaynagi karistirmak için, bu geçici görünen sifre çözücü ayni zamanda Dolby Pro Logic II ve DTS Neo:6 islemcisinin özelliklerinide tasir. Çoklu ses girisi ile, DVD ve CD oyunculari gibi dijital ve analog eglence cihazlarinin pahali baglanti keyfini de yasayabilirsiniz. Herseyin üzerinde, Creative sifre çözücü DDTS-100 bireysel çikis kanal seviye ayari ile birlikte gelir, böylece çikis kanal seviyelerini sizin istediginiz sekilde ayarlayabilirsiniz.

7.1 uyarlamasina kadar Creative Hoparlörleri destekler
    Ileri Dijital Teknolojisi 6.1-kanal Ses Formatina kadar sifre çözümler
    Dolby® Dijital EX
    DTS®-ES (Matrix ve Discrete)
    Dolby Pro Logic II (Film ve Müzik modlari)
    DTS NEO:6 (Sinema ve Müzik modlari)
    Maksimum Isbilirlik ve Baglanabilirlik
    3 Optik giris
    1 Coaxial giris
    3 Analog stereo girisleri
    7.1 Analog giris/çikis (Dagitim panosu ile)
    2 Kulaklik çikisi
    Zengin-özellikli kablosuz uzak
    Ayni anda 8 ses cihazina baglanir - 4 dijital ve 4 analog

• @lunatic kardeş,
    çok iyi. Fiyat da güzel, taksit olayı da iyi. O zaman bana biraz müsade. 3660 ile bazı resimler çekip burda yayınlayayım, coax, optic ve stereo kablo felan gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 10 Mart 2004, 0:29:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @wolverine61 saol abi ben werdim siparişi artık yardımını bekliyorum
    @maniaq abi bende ddts almak isterdim ama baya bi fiyat farkı war arasında yani maddi sebeplerden onu alamam
  • Lunatic, gerek kalmadı, Ata'nın üstte verdiği linkteki ekteki dosya (2) ye tıkladığında 2. resmi aç. O resimlerde optic ve coax. kablo görülüyor. O resimlerden coax. olan kablonun ucunu bildiğimiz stereo uca dönüştürmen lazım. Ama bunu bu işten anlayan bir elektronikçide yaptırman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 10 Mart 2004, 0:38:10 >
  • öncelikle abi ve bey kelimeleri kalksın. ya Ata ya da maniaq diyebilirsiniz
  • Bu arada Ata, ddts-100 decoder için verdiğiniz doyurucu bilgiler konusunda teşekkür ederim. Bu küçük resimde görülen bağlantı aparatı da sanırım setten çıkıyor değil mi?(değişim kutusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 10 Mart 2004, 0:37:32 >
  • Lunatic, decoderi şimdiden güle güle kullan. Decoderle ilgili sorun olursa yardımcı olurum her zaman.
  • ata ne kadar şu an dtts-100 ün fiyatı türkiyede
  • bu decoder ile geliyordur heralde değil mi o coax kablo
    ama benim ses kartımın digital in kısmına mı girecek ya of annamadım ya
  • Bu arada Ata, ben sizden vatan bilgisayar'ın creative temsilcisi olduğunuzu imzanızda mutlaka belirmenizi ve böylece de burda insanların sizi daha iyi tanımalarını isterim.
  • ddts-100 300-335 milyon arası değişiyor. Vatan bilgisayarda 302 milyon (ama ellerinde yok.)
  • ddts-100 171$+kdv fakat tabiiki fiyatlar frma bazında değişiyor
    içerisinden coax ve optic kablo çıkıyor ve resimde görülen bağlantı aparatı da veriliyor
  • Decoderle birlikte coax. kablo gelmesi lazım. O kablo gelince yapman gereken şey şu, kablonun orjinalliğini bozmamak için iyi bir elektronikçi veya elektrikçiye gidip (hangisi yaparsa) aynısından bir tane yaptıracaksın. Yapamazlarsa elindeki kablonun bir ucunu kestirip (atmayıp saklarsın o ucu) kestirdiğin kısmı ses kartının dijital in yazan yerine uyacak şekilde stereo bağlantılı bir giriş ekleteceksin. Ama bunu doğru yapmalı, yoksa ses alamazsın. Daha sonra decoder üzerinden coax. seçildiğinde ekrana lock yazacak ve ses çözülmüş olacak. Hele decoder bir gelsin, o zaman daha ayrıntılı konuşuruz. Bu arada ses kartın neydi tam olarak?
    quote:

Orjinalden alıntı: Lunatic

bu decoder ile geliyordur heralde değil mi o coax kablo
    ama benim ses kartımın digital in kısmına mı girecek ya of annamadım ya

• peki jazz DE-005 te bu kablo war mı ?
    @wolverine61 bi anlatıversen sana zahmet
  • Olaya bak, aynı anda yazmışız üstteki mesajları Lunatic yav.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.