Şimdi Ara

Megaworks+Jazz De005 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ve o uç ses kartının dijital in girişine girecek. Ses kartındaki en kenardaki yere yani.
  • bu resimde görülen yere takacağım japon jakı ben audigy 2 zs de digital out yazan yere

• yaw bu de-005 decoder siberstore da tam olarak nerede bulamadım ?
  • sanırım sonuncuyu ben aldım
    hiçbiyerde gözükmüyor
  • Hydra, gösterdiğin yere takılacak evet. Bu arada düzelteyim, digital in demiştim, out olacak.

Bence de sonuncu decoderi Lunatic almış. Ama hala hepsiburada.com'da diğer satılıyor Hydra. Üstelik cardfinans'a 8 taksit vadesiz.
  • de 06 war orda ama daha tipsiz
  • Adamlar inspire 5700'ün decoderine benzer şekilde yapmışlar de006'yı. Ama işlev olarak de005'ten hiçbir farkı yok.
  • arkadaşlar ddts-100 hakkında çok soru var. Vatan a gelirseniz ayrıntılı olarak dinler kendi gözlerinizle görür kendi kulaklarnızla duyarsınız. fakat size diyeceğim sizin dinlediğiniz kullandığınız medyalarda verceğiniz 170 dolarlık bir fark kesinlikle olmayacağıdır.
    bağlantı kolaylıklarını düşünmüyorssanız bence almayın
  • @wolverine dostum bende elmanın biriyle anlaştım hafta sonuna geliyor jazz decoder. Bende audigy es var. spdif çıkış mevcut. Senin verdiğin 3. seçenekteki kablonun bi tarafını coax. bi tarafını ses kartının dijital inine girecek şekilde aleti kullanabilirmiyim ? Sen live 5.1 veya audigy es için 2.seçeneği önermişsin de?..
    saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krokamil -- 5 Ekim 2004, 1:13:17 >
  • ben bugün geldim 16.30 gibi yoktun müsait bi zamanda görüşürüz inşallah...
    quote:

Orjinalden alıntı: maniaq

arkadaşlar ddts-100 hakkında çok soru var. Vatan a gelirseniz ayrıntılı olarak dinler kendi gözlerinizle görür kendi kulaklarnızla duyarsınız. fakat size diyeceğim sizin dinlediğiniz kullandığınız medyalarda verceğiniz 170 dolarlık bir fark kesinlikle olmayacağıdır.
  • Peki gigaworks için ddts-100 önerilir mi? Yani audigy 2 'ye göre belirgin bir fark olur mu? Ben sonuçta analog ses ile dijital sesin arasındaki farkın hissedilir derecede farklı olduğunu biliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: maniaq

arkadaşlar ddts-100 hakkında çok soru var. Vatan a gelirseniz ayrıntılı olarak dinler kendi gözlerinizle görür kendi kulaklarnızla duyarsınız. fakat size diyeceğim sizin dinlediğiniz kullandığınız medyalarda verceğiniz 170 dolarlık bir fark kesinlikle olmayacağıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

2) Ses kartı live de 5.1 veya audigy es ise yaklaşık 25milyon civarında apache digitlink satın alınıp o aparat ses kartına bağlanır. O aparatın coax. ve optic giriş çıkışları olduğu için decoderden gelen diğer coax. kablo ucu buraya takılır.
    3) On-board coax. bağlantı yoksa, ses kartı uygun değilse veya uygun ama o aparatı almak istemiyorsanız 3lü stereo kablo gibi ucu olacak şekilde decodere bağlanan coax. kablonun diğer ucunu kestirip öyle bir kablo yaptırıyorsunuz elektronikçide. Yani coax. kablonun bir ucu değişmeyecek ve decoderin coax. yazan yerine girecek, diğer ucu ise ses kartının uygun kısmına girecek şekilde stereo yaptırılmalı. Bunun masrafı çok daha az.

@wolverine dostum bende elmanın biriyle anlaştım hafta sonuna geliyor jazz decoder. Bende audigy es var. spdif çıkış mevcut. Senin verdiğin 3. seçenekteki kablonun bi tarafını coax. bi tarafını ses kartının dijital inine girecek şekilde aleti kullanabilirmiyim ? Sen live 5.1 veya audigy es için 2.seçeneği önermişsin de?..
    saygılarımla...

• @krokamil,
    Bendeki s/pdif mevcut derken optic veya coax. kablonun gireceği bir aparat mı var elinde? Eğer yoksa senin yerinde olsam, decoder geliyorsa ve audigy es kartın da varsa 20-25 milyona bir tane de apache digitlink alırdım, hem optic hem de coax. bağlantı imkanım olurdu, böylece de jazz decoder'in keyfine varırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 5 Ekim 2004, 1:35:25 >
  • Bende MW550 + Jazz De-006 var sesten memnunum seste tabiki değişmeler oluyor(baslarda azalma beraberinde seste berraklaşma dip sesin hemen hemen yok olması gibi ) ama Audigy kullanıyorsanız onu bilemem bende soundstorm var sesler oldukça iyi çıkıyor. Ayrıca beraberinde gelen adaptör ile sistem gerçekten uyumsuz hepsiburada.com'daki yorum doğru birlikte gelen adaptörle kullandığınızda subwoofer'dan rahatsız edici bir gürültü geliyor...
    O sebeple gidip 20 milyon gibi bir para ödeyip switch mode adaptör almanız gerekiyor(tabi decoderi bağlayıp gürültü olup olmadığını denemeden almayın)...
    Decoder kullanmanın başka bir güzelliği optik ya da koaksiyel çıkış veren herhangi bir cihazı hoparlörlerinize bağlayabiliyorsunuz...
    Tabiki DDTS-100 gibi DTS-ES felan desteklemiyor ama fiyatı da onun üçte birinden bile daha az...
  • quote:

@krokamil,
    Bendeki s/pdif mevcut derken optic veya coax. kablonun gireceği bir aparat mı var elinde? Eğer yoksa senin yerinde olsam, decoder geliyorsa ve audigy es kartın da varsa 20-25 milyona bir tane de apache digitlink alırdım, hem optic hem de coax. bağlantı imkanım olurdu, böylece de jazz decoder'in keyfine varırdım.

yani ses kartının arkasında 5 tane giriş var.hepsi değişik renklerde. En uçta turuncu renkte olanın üstünde digital out yazıyor. Ben burayı senin verdiğin 3. seçenekteki kablonun bi tarafını coax. bi tarafını ses kartının dijital inine girecek şekilde aleti kullanabilirmiyim? onu merak ediyorum.
  • ben vazgeçtim abi jazz decoderden yorumları okuyunca
  • bir arkadaş bana denemem amacı ile jazz de005 decoderi verecek eğer beğenirsem bende alacağım
  • bencede ses kalitesini deneyerek karar vermek lazım, bu arada audigy 2 zs de bende dip ses yok başka audigy 2 kullanan arkadaşlarda böyle bi sorun varmı acaba? şimdi daha öncede yazdığım gibi bu üründen tek beklentim ses kalitesini arttırması audigy 2 zs kullanan diğer arkadaşlar içinde öyledir heralde, çünkü teknoloji olarak zaten audigy 2 zs de tüm ses standartları var, deneme şansımız olursa denicez inşallah bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: krokamil

quote:

@krokamil,

yani ses kartının arkasında 5 tane giriş var.hepsi değişik renklerde. En uçta turuncu renkte olanın üstünde digital out yazıyor. Ben burayı senin verdiğin 3. seçenekteki kablonun bi tarafını coax. bi tarafını ses kartının dijital inine girecek şekilde aleti kullanabilirmiyim? onu merak ediyorum.

@wolverine dostum aynı şeyi bende merak ediyorum bendede audigy es var .arkadaşın dediği gibi bağlantı yapabilirmiyiz.

• airfatih@ evet öyle yapabilirsin bir ucu coax bir ucu japon jak olacak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.