Şimdi Ara

Megaworks+Jazz De005 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HYDRA

airfatih@ evet öyle yapabilirsin bir ucu coax bir ucu japon jak olacak

hafta sonu görüşürüz cmtsi bi test et bakim aleti:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: airfatih

quote:

airfatih@ evet öyle yapabilirsin bir ucu coax bir ucu japon jak olacak

hafta sonu görüşürüz cmtsi bi test et bakim aleti:)

• benim elime daha önce geçerse ben paylaşırım sesin nasıl olduğunu arkadaşlar
  • eyvallah bekliyoruz...
  • siberstore.com stoğunda olmayan ürünü sipariş aldı ve bugün telefon açtığımda stoklarında olmadığını belirttiler. Ne sorumsuz firmalar war yaw.
    Bende bütün siparişi iptal ettim
  • Sağlık olsun @Lunatic belkide hayırlı olur ilk test eden sen olmazsın. Ben hafta sonu alıcam 2.el . Test sonuçlarını paztsiye ulaştırırım foruma:) .
  • @krokamil ve @airfatih, dediğiniz gibi oluyor, yani digital out yazan yere kablonun stereo'ya dönüşmüş halini takıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: airfatih

Sağlık olsun @Lunatic belkide hayırlı olur ilk test eden sen olmazsın. Ben hafta sonu alıcam 2.el . Test sonuçlarını paztsiye ulaştırırım foruma:) .

abi sonuçları yazda karar werelim alıp almıcaımıza
    kavga ettim zaten siberstore ile
  • Jazz de-06 hepsiburada' da kalmamış
  • Jazz decoder çok kıymetli oldu şimdi. Hiç bi yerde yok:).

Sonuçları @Hydra yazacak ben alıp denemesi için ona vericem. Benim speaker evde , ben ise okuldayım:(
  • jazz decoder ile megaworks kullanıldığında bass ve tizlerde fark hissedilir derecede oluyor. Bunu herkes hemen anlayabiliyor dinlediği anda. Özellikle mp3 dinlerken jazz'ın kumandası üzerindeki theater seçeneğine basınca woofer coşuyor desem yeridir. Üstelik set analog olmaktan çıkıp dijital hale geliyor. Bunun yanında sadece analog olarak dolby digital çözmenin yanında artık dolby digital, dolby prologic II ve dts kodlarını dijital olarak çözebiliyorsunuz. Thx de cabası. Ayrıca bu decoderle aynı anda 4 farklı cihaza analog/dijital bağlantı imkanı da sunulmuş oluyor. (mesela bu akşam Kurtlar Vadisi'ni jazz sistemimle 5.1 dolby prologic II modunda tv kartımla bilgisayarda izledik. Sinema keyfi verdi.) Yani bu farklar için jazz decoder alınması işi sizin o ses farkları ve çok çeşitli bağlantı seçeneklerine 100 milyon verip vermemenize bağlı. Sizce o farklara değer mi, bu önemli. Değerse alınır.

Bu arada çok dikkat ettim, heryerde çok rahat bulunabilen, özellikle de bikaç web sitesinde her zaman satılan jazz decoderler ve ddts-100 decoderler şu megaworks olayından sonra artık hiç bulunamaz oldular. Bu megaworks olayı decoderlerin artık bulunamaz olmasına neden oldu. Şu anda rakatlıkla şu şu sitede şu şu decoderler satılıyor diyebiliyor muyuz, hayır? Sebebini ben de çok merak ediyorum. Bir de bunu bikaç yere sorduğumda bana "artık o decoder satılmayacak, elimize de gelmeyecek" gibi kesin cümleler kuruyolar. Neden acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 8 Ekim 2004, 0:28:21 >

• allah allah ilginç wolvi bence ellerinde kalmamış olabilir zaten jazz decoderler öyle pek heryerde satılmıyordu belli başlı firmalar satıyordu onlardada tükenmiş olabilir
  • Hydra, dediğin doğru da olabilir. Yani ellerinde kalmamış da olabilir. Ama hepsinin birden aynı anda tüm sitelerde tükenmesi hep şu megaworks kampanyasından sonra oldu. Sanırım insanlar analog olan bu seti dijitale dönüştürmek için o decoderlerden alıp tükenmesine sebep oldular. Hadi bunlara bişey demiyorum da neden "artık gelmeyecek, satılmayacak" gibi şeyler deniyor. Yani şu an piyasadaki en az sayıda olan ve en iyi decoder bu decoderler iken neden satışı yapılmıyor artık, anlamış değilim. Oysa ne kadar talep var hala, yani tekrar satış yapsalar iyi de kar edecekler, ama sanırım yurtdışı bağlantılı olduğu ve talep az olduğu için gelmiyor, satılmıyor.
  • aslında creative inde gd580 nin yanınıda verdiği decoder i yada benzeri bi ucuz yollu 5.1 decoderi piyasaya sürse iyi olur sanki ama adamlar sadece dtts-100 satıyolar oda 200$ ın üstünde kdv dahil, belki artık pazar oluşmucanı düşünüyolardır...
  • Evet, bimekste 225 dolara satılıyor ddts-100 decoder. Inspire 5700 veya dtt 3500'ün decoderi bile ayrı olarak satılsa (gerekli ayarlamalar yapılarak) satılacağını düşünüyorum. Ama adamların buna ihtiyacı yok, çünkü orta kalite sistemlerden kazandıkları para zaten onlara yetiyor diye düşünüyorum.
  • yaw hala yok mu deneyen :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lunatic

yaw hala yok mu deneyen :(

BU AKŞAM
  • arkadaşlar bugn bende alcam thx 550 vede yanında de-005 decoder işallah ii performans alırım bağlantıları içn yardımlarınızı bekliormm şimdiden teşekkürler
  • bu topicede zaten bağlantılar falan herşey anlatıldı önceki mesajları okursan sorun çıkmaz ...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lunatic

yaw hala yok mu deneyen :(

BU AKŞAM

saat 14.00'da unutma
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.