Şimdi Ara

Megaworks+Jazz De005 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar decoderi saat 14.00 da aldım. @Hydra'ya verdim. @Hydra bu akşam sonuçları yazacak ama bağlantı konusunda problem yaşayabiliriz.
  • Bağlantı problemlerinden dolayı testi bugun açıklayamadık ama en yakın zamanda sonuçlar burada olacak:)
  • ya hadi hydra test et artık yaw
  • kablo uymadı kabloyu yaptırıp test edecem
  • Hydra, bendeki coax. kablonun resmini gönderdim e-maile.
  • Arkadaşlar benim bir ay önce aldığım DE-006 decoderi daha sonra ayrıyetten satın aldığım switch mode adaptörle birlikte satmayı planlıyorum. Hepsiburada.com'dan faturası mevcut. Decoder+Switch Mode Adaptör=80 milyon düşünüyorum. Eğer bunu satarsam Creative Audigy 2ZS alacağım... Eğer switch mode adaptör bağlamazsanız subwooferdan (MW550 için konuşuyorum) sürekli bir "vınn" sesi geliyor haberiniz olsun. Bu adaptörü bulabileceğiniz fiyat minimum 25-30 milyondur...
  • airfatih ve hydra, prud'un dediği konuyla ilgilenirseniz iyi olur bence.
  • Ya o sorun sadece DE-006 modelinde varmış , DE-005 modleinde öle bi sorun yok.
  • @Prud
    niye satıyorsun ? Performansını beğenmedin mi decoderin?
  • Audigy 2ZS almayı planlıyorum eğer alırsam decoder benim açımdan(PC'de DVD izlemiyorum) gereksiz olacak. Decoderin Soundstrom ile performansı harika bence... Sesten de memnunum da şu Advanced HD olayını merak ediyorum
  • senin decoderi bizim @Hydra'ya alırız:) hele bi çalıştırsın da şu de-005 decoderi . Bi türlü kablo uydurmadık alete :(
  • prud decoder a ben talibim istanbul içindeysen bir iki gün içinde bitirelim işi :)
  • yeni konu açtm gerçi ama burda o kadr konuşulmş bende sölim dedim thx550 yle jazz de-005 gerçekten çok ii performans werio analogta bilee bende 5.1 live ses kartı war tek sorunum digital ses alamamak coax a geçemiorm dediğnizz bi ucu japon diğer ucu coax olan kabloyuda yaptırdım ama olmadı işte lock yazısı gidip gidip gelioo yani tam olmuoo nedn olabilr acaba bi firki olan war mı ?
  • walla bizde tam tersi bi sorun var. Bizde bi ucu coax bi ucu mono yaptık ,digital ses alabiliyorruz ama analog ses alamıyoruz. Heralde @wolverine 'nnde dediği gibi 3 çizgili girişlerden kullanmak lazım başka türlü olmayacak.
  • hımm bende o kablodan yaptırdım işte bi ucu coax ı zaten öteki ucu 3 lü yaptırdım yine olmadı ses mono nası yaptırdın öteki ucu da digital oldu ses birz açıklarmısn...
  • walla @Hydra ile gezerken bi elektrikçide yaprak çıkışı japon erkek çıkışa çeviren bi aparat gördük. Hem böylelikle coaxial kabloya hiç bir zarar vermeyip sadece ucuna çevirici takacaktık ama işte çeviricinin çıkışı monoydu. Bu mono çıkış da olmadı ,dijital sesi alıyorduk ama mp3lerden ses çıkmıyordu . En son Hydra ne yaptı bilmiyorum ama 3 çizgili kablonun çalıştığını @wolverine söledi hatta resmini bile çekip yolladı.
  • Evet, o üç uclu kablonun içinden çıkan iki kabloyu coax. kablonun içinden çıkan iki kabloyla doğru şekilde bağlayınca çalışıyor. Yanlış bağlanırsa çalışmıyor, zaten iki ihtimal var, yani biri olmazsa diğeri.
    Arkadaşlar, hiç olmazsa alın bir audigy es + apache digitlink veya live de 5.1 varsa sadece apache digitlink alın çalışsın.20-25milyon lira bişeydi, ama bunu en son ihtimal deneyin. Bende audigy es+apache digitlink var, optik ve coax. ile denedim, çalışmıştı.
  • Skymen bana özel mesaj atabilirsin decoder hakkında...
  • Prud özel mesaj çalışmıyor mail adresim gmintas@ulak.gen.tr
  • benim bildigim kadariyla bu kart dolby prologic II yi degil prologic I i cozuyor, yanlisim varsa soyleyin, oyle degil mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.