Şimdi Ara

Megaworks+Jazz De005 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanıtın için tşk Wolverine61. Şunu öğrenebilirmiyim. audigy2 NX aldığımda bir dekoder olmadan da dijital sesleri dinleyebilirmiyim.
    Yada ayrı olarak alınacak bir dekoderin (örn ddt 100'ün) bu ses kartına artısı ne olacaktır. tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megabite -- 3 Ekim 2004, 22:26:07 >
  • şöyle söyliyim, bu kart decoder görevi görmüyor ama decoder bağlayabiliyorsunuz. 7.1'e kadar hoparlör desteği var ve ses kalitesi çok iyi. Öyle ki bence bu harici karta o kadar para verip bir de yanına decoder almak lüks olur gibi geldi bana. Ama para sorun değilse o zaman yeme de yanında yat misali ballı lokum gibi bir ikili oluştururlar, hele de ddts-100 ile süper ötesi olur. Ama maliyet de 575milyon civarını buluyor. Düşünsenize, o paraya aldığınız sadece ses kartı ve bir decoder. Yani hoparlör yok. Ama o paraya decoderli mesela jazz 9940b alınır ve kendinden decoderli kullanılır. Veya ses kartı da arıyorsanız, audigy es+jazz de005 decoder+megaworks thx550 üçlüsüne vereceğiniz toplam para da 600milyonu geçmez ama fazladan thx550 gibi bir setiniz olmuş olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: megabite

Yanıtın için tşk Wolverine61. Şunu öğrenebilirmiyim. audigy2 NX aldığımda bir dekoder olmadan da dijital sesleri dinleyebilirmiyim.
    Yada ayrı olarak alınacak bir dekoderin (örn ddt 100'ün) bu ses kartına artısı ne olacaktır. tşk

• dijital sesleri tabiiki alabilirin. ddts 100 ün + sı ses kartın haricinde 4 anlog ve 4 dijital ses kaynağını da bağlayabilirsin
  • yanıtlarınız için teşekkürler. Ben ciddi ciddi NX almayı düşünüyorum. Bekimkisi biraz kalın kafalılık olacak ama yazdıklarınızdan şu sonucu çıkarabirmiyim. nx ile dijital sesleri alabilirim ama dtts dekoder olursa ballı kaymak. doğrıumudur.

Ayrıca maniaq " dijital sesleri tabiiki alabilirin. ddts 100 ün + sı ses kartın haricinde 4 anlog ve 4 dijital ses kaynağını da bağlayabilirsin "
    diye yazmışşın cehaletimi mazur gör. Bu anlog ve dijital ses kaynakları neler olabilir örnek verebilirmisin. tşk
  • Evet, bu sonuç çıkar.
    quote:

nx ile dijital sesleri alabilirim ama dtts dekoder olursa ballı kaymak. doğrıumudur.

• bu sorum tam yanıt bulmadı şimdi ben audigy 2zs veya plat. pro ses kartına sahipsem yani dijital çıkış yönünden (4 analog,4 dijitale ihtiyacım yoksa) bi beklentim yoksa ddts-100 ses kalitesi bakımında ne derece farkeder audigy 2 zs kullanıyosam
    quote:

Orjinalden alıntı: maniaq

dijital sesleri tabiiki alabilirin. ddts 100 ün + sı ses kartın haricinde 4 anlog ve 4 dijital ses kaynağını da bağlayabilirsin
  • wolverine jazz de005 tek olarak nerede satılıyor ve fiyat nedir. online satan mağaza varmı tşk.
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=261&productid=bd12515 burda de-006 var.
    http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=21340 burda de-005 var. Ben her ikisinin de aynı olduğunu, sadece birinin dikey, diğerinin yatay yerleştirildiğini biliyorum. Yani özellik olarak birinin diğerinden hiçbir üstün tarafı yok. Kolay gelsin...
    quote:

wolverine jazz de005 tek olarak nerede satılıyor ve fiyat nedir. online satan mağaza varmı tşk.

• wolv audigy nx e 2+1 sistem bağlayabilirmiyim. efektif olurmu. hoparlor olarak altec ATP 3 almayı düşünüyorum tşk
    nx+atp3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megabite -- 4 Ekim 2004, 1:34:01 >
  • Dostum bu ses kartının 7.1'e kadar desteği var. Yani tabii bağlarsın.
    quote:

wolv audigy nx e 2+1 sistem bağlayabilirmiyim. efektif olurmu. hoparlor olarak altec ATP 3 almayı düşünüyorum tşk
    nx+atp3
  • verdiğin bilgiler için teşkkür ve iyi geceler wolv. Bu arada saat geç oldu ama philips a2 610 99milyon cazip gibi görünüyor. yorumun nedir. almaya değer mi yoksa biraz daha para biriktirip başka bir hoparlor sistemi mi almaı. a2 610 için 99 milyon fiyat performans olarak nasıl bir rakam. tşk
  • O philips set iyi. Hatta daha iyisine bakarsan mms460 öneririm. Bir de a5610 var o da bunların içinde en iyisi. Ama kalite arttıkça fiyat da artıyor.
    quote:

verdiğin bilgiler için teşkkür ve iyi geceler wolv. Bu arada saat geç oldu ama philips a2 610 99milyon cazip gibi görünüyor. yorumun nedir. almaya değer mi yoksa biraz daha para biriktirip başka bir hoparlor sistemi mi almaı. a2 610 için 99 milyon fiyat performans olarak nasıl bir rakam. tşk
  • MMs 460 ile creativein şu 100 nolu decoderini kullansak arkadaşlar olurmu etkilermi sesi etkilerse ne kadar etkiler ???
  • O decoderi hangi setle kullanırsanız kullanın mutlaka seste fark olacaktır. Ama bunu mms 460 için kullanmadan, denemeden söylemek zor.
  • @ megabite: arkadaşım audigy 2 nx kullandım muhteşem bir ses kartı ama eğer 2.1 bir setle kullanacaxan vereceğin paraya yazık olur sb live de senin için gayet yeterli bence
  • Bu DDTS 100 ün fiyatı nedir arkadaşlar? Audigy2NX+Megaworks 550 kullanıyorum.Niyeti bozup birde decoder alacağım.(kablolar yüzünden adım atamaz hale geldim,dayanamıyorum alıyorum )
  • nx i istediğim şekilde evdeki yada işyerindeki makinelere bağlarım diye düşünüyorum. bu nedenle harici almak istedim. tabi ses kalitesi de oldukç artar sanırım. Ayrıca hoperlor olarak biraz forumlara baktım. altec lansing 4121 diye bir modeli 2+1 var fiyat 120 milyon. 30 watt RMS) ATP 3 var (30 watt RMS )90 milyon. Ayrıca philips in A2.610 (55 watt rms) diye modeli var fiyat 99milyon hoperlor müzik ağırlıklı kullanılacak. 5+1 philips cazip gibi duruyor ama çok hoporlerde ortalıkta karmaşaya neden oluyor. Şu anda tam karar veremedim. öneri ve yorum bekliyorum. tşk.
    quote:

Orjinalden alıntı: Lunatic

@ megabite: arkadaşım audigy 2 nx kullandım muhteşem bir ses kartı ama eğer 2.1 bir setle kullanacaxan vereceğin paraya yazık olur sb live de senin için gayet yeterli bence
  • @megabite
    Sesi çok açmıycaksan ve sadece müzik içerikli olacaksa sana o zaman 2.1 yeter diye düşünüyorum. Bir de fiyat konusunda sana daha cazip önerebileceğim şu kart da var :

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=219&productid=bd23604

Bu kartla da harici başka cihazlara bağlantı imkanın olur. Ama kart audigy 2 nx kadar kaliteli değil. Fakat decoder bağlanacaksa her türlü işinizi görüyor.
  • Sevgili Wolverine jazz ın decoderimi tercih edilmeli yoksa creativinkimi creative'inki bayağı tuzlu yaw :) birde de-006 megaworkse bağlanabilirmi?
  • Sevgili Hydra, megaworks thx 550 için soruyorsan ve ilerde gigaworks alma niyetin yoksa (yani 7.1 lik bir sete niyetin yoksa) o zaman tabii ki jazz decoder derim. Çünkü 100milyon civarında... ddts ise 300-340 milyon arası firmadan firmaya göre değişiyor. Her ne kadar 7.1'e kadar destek verse de ben sana jazz decoder öneririm. Ben gigaworks'um için mecburen ddts almak zorundayım. Ama senin işini jazz decoder görür. Seti bağladığın her türlü cihaz analogdan dijitale dönüşüyor. de005 yatay yerleşen, de006 ise dikey yerleşen modeli. Aralarında özellik olarak hiçbir fark yok, ama ben sana de005'i öneririm. Bu decoderi thx550'ye bağladıktan sonra ses kartına da uygun bir bağlantı yapman gerekecek. Bunun için ya bir ucu coax. diğer ucu stereo kablo gerekiyor ya da uygun ses kartına apache digit link alıp doğrudan coax. bağlantı gerekiyor. Ama set dvd playerda kullanılıyorsa bu tür kablo yaptırmaya gerek kalmıyor. Şahsen benim kullanacağım set gigaworks değil megaworks olsaydı ilk fırsatta jazz de005 decoder alırdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

Sevgili Wolverine jazz ın decoderimi tercih edilmeli yoksa creativinkimi creative'inki bayağı tuzlu yaw :) birde de-006 megaworkse bağlanabilirmi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.