Şimdi Ara

Megaworks+Jazz De005 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki siz test etmişsinizdir creative zaten audigy 2 zs serisiyle harici çözücü gerekmiyo diyo bildiğim kadarıyla, peki ddts-100 le audigy 2 zs kullanırsam performans ne derece fark eder, megaworks kullanıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: maniaq

ddts-100 171$+kdv fakat tabiiki fiyatlar frma bazında değişiyor
    içerisinden coax ve optic kablo çıkıyor ve resimde görülen bağlantı aparatı da veriliyor
  • alyy, süper bir soru. Ben de öğrenmek isterim bunu. Çünkü s750'ye ddts-100 decoder aldım. (çba inşallah elimde) bendeki audigy2'yi satıp audigy2 zs almam gerekir mi gibi bir soru da ben eklemek isterim. Yani audigy2 zs ile düz audigy2 arasında 2 db fark ve analog dts çözmesi haricinde ddts-100 decoder geldiğinde ne fark olacak? Yani audigy2'yi satıp audigy2 zs almaya değer mi ddts-100 decoder varsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 10 Mart 2004, 0:57:41 >
  • inşallah denenmiş somut bi cevabı vardır bu sorunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 10 Mart 2004, 1:02:11 >
  • saniyesi saniyesine tutmazki be kardeşim
    bu arada werdim siparişi 2-5 güne elimde olacakmış inşallah
  • Kardeşim ben öyle bağladım jazz'ı audigy 2 ses kartıma. Yoksa bunları nerden biliyorum sanıyorsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: alyy

inşallah denenmiş somut bi cevabı vardır bu sorunun
  • bence de. saniyesi saniyesine...
    quote:

Orjinalden alıntı: Lunatic

saniyesi saniyesine tutmazki be kardeşim
    bu arada werdim siparişi 2-5 güne elimde olacakmış inşallah

• ben ata denemişdir inşallah demek istedim sende cevabını alırsın
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

Kardeşim ben öyle bağladım jazz'ı audigy 2 ses kartıma. Yoksa bunları nerden biliyorum sanıyorsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: alyy

inşallah denenmiş somut bi cevabı vardır bu sorunun

• alyy o.k.
    evet, ata'dan cevap bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

Decoderle birlikte coax. kablo gelmesi lazım. O kablo gelince yapman gereken şey şu, kablonun orjinalliğini bozmamak için iyi bir elektronikçi veya elektrikçiye gidip (hangisi yaparsa) aynısından bir tane yaptıracaksın. Yapamazlarsa elindeki kablonun bir ucunu kestirip (atmayıp saklarsın o ucu) kestirdiğin kısmı ses kartının dijital in yazan yerine uyacak şekilde stereo bağlantılı bir giriş ekleteceksin. Ama bunu doğru yapmalı, yoksa ses alamazsın. Daha sonra decoder üzerinden coax. seçildiğinde ekrana lock yazacak ve ses çözülmüş olacak. Hele decoder bir gelsin, o zaman daha ayrıntılı konuşuruz. Bu arada ses kartın neydi tam olarak?
    quote:

bu decoder ile geliyordur heralde değil mi o coax kablo
    ama benim ses kartımın digital in kısmına mı girecek ya of annamadım ya

http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=14880
    ses kartım bu

• Ses kartına baktım. Çok iyi. Jazz decoderle sorunsuz bağlantı kuracaksın. Bu arada o kartın yanında optic veya coax. kablo gelmedi mi hiç? Eğer optic kablo geldiyse o zaman decoderle gelecek coax. kabloya gerek kalmayacak. decoderin optic çıkışını kullanacaksın.
  • ata soruyu görünce gitti galiba(şaka tabiki)
  • ya optic kablo war
    maniaq arkadaşın gösterdiği 2inci resimdeki 2inci kablodan bende mewcut bununla bu bağlantı kurulabilir mi ?
  • Eğer optic kablo varsa o zaman olay bitmiştir dostum. Yani yapman gereken şu: usb bağlantılı ses kartının gerekli yerine optic kabloyu takıyorsun, diğer ucunu da jazz decoderin optic girişine bağlıyorsun. Sonra da jazz'ın kumandasından optic seçeneğini seçiyorsun, ekranda lock yazısı yazıyor,ehepsi bu. Keşke baştan söyleseydin bende optic. kablo var diye. Neyse, setle gelen coax. kabloyu mutlaka sakla. Decoderi yarın bir gün sadece coax. desteği olan bir dvd player'a bağlarken kullanırsın mesela. İyi seçim, rahat ol, kolay gelsin.
    quote:

ya optic kablo war
    maniaq arkadaşın gösterdiği 2inci resimdeki 2inci kablodan bende mewcut bununla bu bağlantı kurulabilir mi ?

• söölemiştim ama kaynadı arada herhal
    bu arada bu forumu gerçekten seviyorum bu kdr kısa sürede bu kadar çok cvp veren size ve bu forumu bize sunanlara tşk ederim
    @wolverine61: çok yardımcı oldun sana özel tşkler
  • arkadaşlar formda çok yeniyim ve her topice bakmaya çalışıyorum. soruyu yeni gördüm. tabiiki pro almaya kesinlikle değer eğer harici bağlantılarla uğraşacaksanız tabii. harici dış kayırlarda internal olanda stereo kayıt mümkünken ex de 24 bit\96 khz 5.1 kayıt yapabiliyorsnuz
    106 ve 108 db farkı
    3d konumsal set 6.1 ext de 7.1
    dijital ses üretiminde ASIO düşük gecikmeli çok izli kayıt desteği ext de 24 bit 96 khz int de 16 bit 48 khz

ext. pro amaçlıdır. home için lüx dür. ama her ikisi için açıklamalı ayrıntılı test yazabilirim. ama bu gece geç oldu yrn iş var
  • rica ederim, görevimiz.
    quote:

söölemiştim ama kaynadı arada herhal
    bu arada bu forumu gerçekten seviyorum bu kdr kısa sürede bu kadar çok cvp veren size ve bu forumu bize sunanlara tşk ederim
    @wolverine61: çok yardımcı oldun sana özel tşkler

• ata yukardaki soruyu tekrar yazim kaynadı galiba yukarda

audigy 2 zs ve megaworks kullanıyorum, creative bildiğim kadarıyla auigy 2zs le harici çözücüye gerek yok diyo, ddts-100 aldığımda audigy 2zs le kullansam ses kalitesind bi fark yaratırmı test ettiniz mi bu önerilen bi şeymi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: maniaq

arkadaşlar formda çok yeniyim ve her topice bakmaya çalışıyorum. soruyu yeni gördüm. tabiiki pro almaya kesinlikle değer eğer harici bağlantılarla uğraşacaksanız tabii. harici dış kayırlarda internal olanda stereo kayıt mümkünken ex de 24 bit\96 khz 5.1 kayıt yapabiliyorsnuz
    106 ve 108 db farkı
    3d konumsal set 6.1 ext de 7.1
    dijital ses üretiminde ASIO düşük gecikmeli çok izli kayıt desteği ext de 24 bit 96 khz int de 16 bit 48 khz

ext. pro amaçlıdır. home için lüx dür. ama her ikisi için açıklamalı ayrıntılı test yazabilirim. ama bu gece geç oldu yrn iş var

• Konu biraz değişecek ama bir sorum var Audigy2 NX(harici ses kartı) in digital dekoder özelliği varmı. bilgi verirseniz sevinirim tşk. Ayrıca Audigy2 NX hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megabite -- 3 Ekim 2004, 22:09:23 >
  • O ses kartı harici olup usb ile bağnatılı ve 7.1'e kadar dolby digital ses kodunu çözüp hoparlörlere dağıtan çok kaliteli ama bir o kadar da pahalı bir karttır. Optic/coax. bağlantı imkanı verdiğinden laptoplar için ve pc için uygundur. Ama o ses kartıyla çözülen ses decoder gibi değildir.
    quote:

Orjinalden alıntı: megabite

Konu biraz değişecek ama bir sorum var Audigy2 NX(harici ses kartı) in digital dekoder özelliği varmı. bilgi verirseniz sevinirim tşk. Ayrıca Audigy2 NX hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar pro. ya da amatör olun müzikle uğraşıyorsanız kesinlikle plat pro alın. ddts ye optic le bağlanırsınız ve daha yüksekverim alırsınız 6 kanal ses kayıt yaparsınız ve size daha bir çok kolaylık sağlayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.