Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum Bilen varsa yazsın Elinde dökğmanı olan (mezunlar hakkında, iş imkanları hakkında vb.) atsın Okunursa nerede okunur (sıralamam 27994) Yardımlarınız için şimdiden teşşekürler Aklıma başka soru gelemedi ne kadar bilgi verirseniz o kadar sevinirim (İnternetim kısıtlı biraz o yüzden buraya yazdım) Konuyu Uplarsanız ve öne çıkara basarsanız çok mutlu olurum Unutmayın bu konu bitek bana değil herkese yardımı dokunacak hem bu sene hem ilerleyen senelerde :)))
neden okunmasın?
Kuzenim mekatronik mühendisi tasarım işi yapıyor 4bin TL maaş alıyor.Türkiye de kendi alanında iş bulman çok zor puanını yakarsın tavsiye etmem
Reis jezzar'ım ben dikkatli ol derim :)
Uplayın lütfen
Bir örnekle olmaz be Kral daha çok lazım bize Bilgiye açım lütfennn
antikeleş
kullanıcısına yanıt
Sadece mekatronikmi düşünüyorsunuz hocam
Olum 20 gün yemişim adalet mi bu şimdi Bir aptal vardı iğrenç Bi başlık açmıştı 1 gün ban yemiş bense 20gün ayıp :)
Elektrik-Elektronik yada elektronik haberleşme de olabilir ama iyi yerler pek gelmiyor alternatif olarak buna da bakmak istedim
Up
Hocam, bizim okul zamani bi hocamizla bunun muhabbeti gecmisti , elektrikle makinenin kesisimi oldugu icin alaninda cok uzmanlasamiyor diye biliyorum
hocam iş bulanlar zaten mekatronik etiketiyle iş bulmuyor. mesela c programcısı adam bm ya da ee okumamış mekatronikte ee ye yoğunlaşmış elektronik alanında çalışıyor.
Eyvallah millet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme