Şimdi Ara

Memlekette kahraman bitmez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emekli SAT komandosu ve rekortmen sporcu Namık Ekin Zanka TV'de Cem Özüak'a Anlattı;
    1967'de Mersin'de Preveze NATO Deniz Tatbikatı'nın son günü. NATO ana gemisini basma emri geldi. Nusret Mayın Gemisi'nin altından pervanelere doğru yüzdüm. Üst güverteye tırmanıp tahliye botunun altına saklandım. Nöbetçi subayın üstüne atladım, bıçağımı gırtlağına dayadım. Nöbetçi subaya, önemli bir şey olduğunu söyleyip komutanı çağırmasını istedim. İçeri girer girmez komutanın ağzını kapadım. Tabancamı albayın sırtına dayadım kokteyl salonuna ilerledik. Komutan, 'Türk SAT'ları gemiyi basmışlar, altımızda mayın var' dedi. Orgeneral Cemal Turan geldi ve beni tebrik etti. İngiliz, Yunan, İtalyan ve Amerikalı amiraller merak ve hayret dolu bakışlarla üstümdeki yüklü teçhizatı inceliyorlardı.

• aynen de doğru..

• murtazagil kullanıcısına yanıt

Kardeş, 1000 yıllık konulara yazmasan artık.. Kaç aydır forumdasın hala anlayamadın mı bunu?

• Rindaman kullanıcısına yanıt

neyi? konu bin yıllık da olsa hala güncel. sen de bunu anlayamadın sanırım..

Ne günceli be, videoya bile son bir yılda üç mesaj gelmiş..

Konu güncel olsaydı bile altına "aynen de doğru.. " hiçbir düşünce içermeyen sığ bir yorum yazdığında yine anlamı yok.

Foruma geliş sebebim, düşünce derinliği görmek, senin yorumların Twitter, Instagram'dakilerden bile sığ...

Bir de yukardaki arkadaşı birşeyi anlayamakla itham etmişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

öyle mi? senin eşsiz ve derin yorumlarını okuyalım o halde. nerelere yorum yazdın. bir link at da okuyalım. ben de bu sığ bakış açısını değiştireyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.