ÖNCELİKLE BU ARACI BEN 6 AYDIR KULLANIYORUM YAPILABİLECEK NE MASRAF
VARSA YAPTIM. ELİMDEKİNİ AVCUMDAKİNİ ARABAYA HARCADIM. ALACAK KİŞİ TEK
KURUŞ MASRAF ETMEDEN BİNECEKTİR. O YÜZDEN SADECE DERTSİZ TASASIZ GÜZEL
BİR AİLE ARACINA BİNMEK İSTEYENLER ARASIN.
Aracım 2001 Model 1.6 Ambiante Güvenlik Paketidir. ABS ve Çift hava yastığı mevcuttur.
Aracı 09-02-2015 Tarihinde 157 bin km de iken aldım. Aracımın Muayenesi Haziran 2016 ya kadardır.
Güneş yanığı vs kesinlikle yoktur. Aldığımda Atiker marka LPG üzerinde ruhsata işli idi. Simit LPG tankı Stepne Yerine Yerleştirilmiş. Ben LPG Regulatörünü Atiker yetkili servisinde değiştirdim. Alır almaz aracın yağını, yağ filitresini, hava filitresini, polen filitresini, gaz filitresini, antifirizini değiştirdim.
26.03.2015 Tarihinde dört lastiği de LASSA marka lastiklerle değiştirdim ve rot ayarı yaptırdım. fişi faturası ve 1 yıllık yol yardımı bulunmaktadır.
Tramer kaydında 1 adet masrafsız kazaya karışmış olduğu görünüyor. Kaza anına ait fotoğraflar mevcuttur. sağ arka kapı sacında hafif bir ezik oluşmuş ve tamir edilmiştir. başka bir hasar yoktur.fotoğraflar mevcuttur.
12.05.2015 tarihinde Tüm ağır bakımları Triger seti V kayışı bujiler buji kabloları rolanti valfi ve bir kaç parçasını daha değiştirilmiştir.Değişimi yapılan tüm parçalar orjinaldir. Değişen eski parçaların hiçbirini atmadım aracın bagajında duruyor.
Uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemini yeni değiştirdim. Kumandadan kilitleyince camlar otomatik kendisi kalkıyor. İki kumanda birisi kontak anahtarında diğeri yedek anahtarında takılı.
Aracım Adana - İstanbul arası 1070 km yolu 190 TL lik gaz ile gelmiştir. yakıtı muhteşemdir.
Aracımı satma sebebim Krediyle almış olmam ve bazı aksilikler yüzünden kredi taksitlerini ödeyemez hale gelmiş olmamdan dolayıdır. yoksa hayatta satılacak bir araba değildir. Hiç kimse arabasına dört dörtlük bakım yapıp binmeden satmaz mecbur kalmasam bende satmam. Keşke bir çıkar yol bulsam da satmasam.
Aracım kesinlikle dosta gidecek bir araçtır. Aracı aldığım arkadaş sağlık memuruydu. Allah(cc) ondan razı olsun arkasından konuşturmadı bile benden de alacak kişi güle güle biner ve benimde arkamdan böyle der İnşallah. Ticaret değil insanlıktır önemli olan. Alıcısına Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun ALLAH(cc) hepimizin yardımcısı olsun.