Şimdi Ara

menzil lideri dergah ziyareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    menzil lideri dergah ziyaretiibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xtwitter
    Menzil tarikatının lideri yaptığı dergah ziyareti sırasında müritleri tanımlanamayan sesler çıkarttı.
    https://twitter.com/haskologlu/status/1758200733600559142

• ailem ve anne tarafından akrabalarımda bunlara bağlı.

gerçekten garipler. bu bağırma olayı oluyor. cezbe geldi diyorlar. hatta babamda bi kere huuu diye bağırmıştı durduk yere herkesin içinde dedim ne yapıyon. utanmıştım.

izmir bornovada dergahları var. küçükken benide götürürlerdi gider oralet içerdim. doğu kökenliler çok içlerinde diye hatırlıyorum.

içlerinde uyuşturucu bağımlısı veya belli suçlara karışmış tiplerde var. sonradan tövbe alıp dönüş yapmış bir çoğu.

garip bir topluluk. şeyhlerine aşırı bağlılardı. iple tövbe aldırıyolardı falan. kapalı kuzenim fotoğrafına bakıp iç geçiriyordu feyizleniyordu.

adıyamanada gitmiştim.

rabıta denilen bir olay var. başlarına örtüyü geçirip şeyhlerini hayal ederek zikir falan çekiyorlar.

yarın öbür gün emir verilse neler yapabileceklerini tahmin bile edemiyorum.

ben cia gibi örgütler tarafından yönetildiklerini düşünüyorum bunların.

o bağıranlarda büyük ihtimal kendi yetişmiş adamları, topluluğu etkilemek için yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 15 Şubat 2024; 23:20:46 >

• fetöden daha tehlikeli bir oluşum geleceğin en büyük iç tehditlerinden

• badelenenler mi bagiranlar?

• fatih arnavutlara ne yaptıysa ... herifler hem avrupanın nazileri, diğer bir gurubu ise avrupanın işidi olma yolundalar. bir ülkede bu iki topluluk yaşıyor. şaşırıyorum. fatih bunları kılıçtan geçiriyor, ata binemeyecek kadar çocukları sağ bırakıyor. yapılı olanları yeniçeri olarak alıyor falan.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

hocam bu arnavut düşmanlığınızın sebebi nedir? menzil lideri dergah ziyareti 

• arnavut düşmanı değilim. garip milletler. diğer balkan milletlerine benzemiyorlar. yunanlılara daha çok benziyorlar. ama yunanlılarla bizim gibi düşmanlar.

tarihi bir durum vardır.

adını hatırlayamadığım arnavut sunni islamcı , yani erken işid bir gurup var. Amerika, Saddam'ı kışkırtıp İran üzerines salacağı vakit bu arnavut islamcıları ve çeçenleri harmanlayıp İran üzerine salmaya karar veriyor. gurupları Irak batısına yerleştiriyor.

ama iran ters geliyor. savaşı kazanıyor.

amerika bu teröristlerinin ölmemesi için bu teröristleri bir sonraki çıkaracağı savaş için Bosna'ya yerleştiriyor. Bosna içinde silahlandırılmalar başlıyor. Silahlar, batırılan komünist bulgar devletinin Kazanlık adlık Arsenalinden gönderiliyor. Assange'ın sızdırdığı wikileak belgelerinde CIA ve Borisov'un mailleşmeleri ortaya çıkarıyor.

sonra işte yoguslavya savaşı çıkıyor.

bu gurubun biri erkek ismi gibi adı vardı. ekremiler , ercümeniler gibi ama adlarını tam hatırlayamadım. hatırlayan varsa ve yazarsa sevinirim.

menzil lideri dergah ziyareti

gençliğimden gelen bir hastalığım var: İsimleri aklımda tutamam. kaç defa diskoda tanışıp 30 dakika sonra kızların adını unuttuğumu bilemiyorum. belki 30 vardır.

neyse demek istediğim; Karşında bilg müh, yöneticilik üstüne kefere ingiltere'de burslu master yapmış, ama tarih, coğrafya ve siyaset yanında gözlem yeteneğini geliştirmiş; >120IQ birisi var.

yani Araplar, yahudiler, ermeniler, yunan, sırp dışında pek düşmanlığım yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fetö biter menzil gelir

menzil biter furkan gelir

furkan biter uşakki gelir

biri biter biri gelir bu düzen bitmez ülke düze çıkamaz

• Sözde eleştirel bu tür haber ve yayınlar aslında bunların popülerliğini ve taraftarlarını arttırıyor...

• bunların ağababası hain it şeyh sait zamanında asıldı ama hala kahraman olarak görenler var

demekki öldürmekle olmuyor başka kalıcı bi çözüm lazım

• Bütün psikiyatri hastalarını tarikatlara mı gönderiyorlar, yoksa bu tarikatlarda cin falan var da gelenleri mi çarpıyor? Gerçekten anlayamadım gitti. Daha bunun havlayanı, hoplayanı zıplayanı, bağıranı çağıranı,ayılanı bayılanı, epilepsi krizi geçireni, depar atanı, break dance yapanı vs. var da var. Sonra da yaptıkları şaklabanlıkların adına İslâm diyorlar, millet dinden soğuyor.

• İngiltere.... Mit te var ama esas İngiltere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En tehlikeli terör örgütü bunlardır.Fetodan daha tehlikeliler.Arkalarinda İngilizler tapınakçılar var bunların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir dini oluşum içinde olmamış biri bu tür halleri anlayamaz. maalesef durum bu

uzun yıllar şartlanınca ve gerçekten o kişinin kendilerini hidayete ve sonrasında Allah'a götüreceğini, sırat dan geçerken ellerinden tutup uçurulacaklarına inanıyor

ben ise cemaat içindeki diğer anlatımlara göre şeytanın sözünün daha güvenli olduğunu düşünüyorum.

anlatım şu şekilde : şeytan mahşerde kendisi hakkında milyarlarca şikayet karşısında sorguya çekildiği esnada kendisini şu şekilde savunacak.

Allah'ım ben senin gibi şunu yaparsan şu ödül, bunu yapmazsan bu ceza ile cezalandıracağım gibi bir sözüm olmadı. Ben namaz vakti geldiğinde kıldırmamak için bekle - dinlen, daha vakit çok gibi sözler ile telkinde bulundum. onların iradelerini ellerinden almadım. Seçim onların idi. Ben onların yaptığı seçimler veya yapmadıkları amellerden neden sorumlu oluyorum gibi bir savunma yapacağı rivayet edilir.

bu bahsettiğimde cemaatler ve oluşumlar içinde sürekli anlatılan diğer gaibden olaylardan biri

cemaat içinde ister önder konumundaki ister bölge sorumluları sürekli bir şeyHHHHleri telkin eder ve insanlar o bakış açısı ve düşünceden kurtulamaz. Bundan dolayı da meydana çıkıp ayı 2 ye ayırsanız gözlerinin önünde, sizi büyücülük ve hile ile suçlarlar. Sonuç da kendilerine yıllardır süren bir bakış açısı ve düşünce şeklinden çıkamazlar

Hani duyduğunuz bir hitap var BEYNİ YIKANMIŞ diye. olay bundan ibaret

Dindar olarak burada veya diğer sosyal medyada konu açan ayet meali paylaşan, onu bunu şunu savunan kişilere sorsanız ki ben burada sordum.. hicri 2. asırda yazılmış tefsirler ile elmalı hamdi ve sonrası yazılmış tefsirler arasında neden yorum farkı var diye.. hiçbirinin sorunuza verecek cevabı olmadığı gibi sizi dinsizlik ve islam düşmanlığı ile suçlarlar

itikad imamları var bir de mezheb imamları var. Birbirine muhalif hem inanışda hem de amelde farklı fetvaları mevcut. İşin garibi bunlarda hicri 2. asırdan sonraki oluşumlardan. Savunmaları ise iddialarından daha da kötü. Ve hem itikad hem de mezheb savaşları da ayrı bir soru ama kimse sormuyor cevablamaya yanaşmıyor. Cevab verme cesareti gösterenlerde her iki tarafda şehitdir diye ŞEHİTLİĞİ UCUZA SATIYORLAR.

benim islam DÜŞMANLIĞIM YOK. Ben tüm DİN oluşumu adındaki beyin yıkamalara karşıyım. Yani islam ile hristiyan veyahut yahudilik arasında benim bakış açımda fark yok

Diğer cevab verilmediği gibi hakaret vede olmadık hitablar ile suçlandığım soru ise.. Yazılı tarih içinde insanların en çok öldürülüp köle yapıldığı ve satıldığı savaşların ana konusu ne idi ?

Şuan dünya üzerinde en meşhur devlet millet düşmanları kimlerdir ? Ateistler mi yoksa kendisini bir dine mensub olarak gösteren kişiler mi ?

Ben ateist değilim ama bir ateist'in de dünya üzerinde herhangi kayıtlı bir cinayet bahanesini görmedim. Kişisel olarak cinayet işlemiş olması topluca tarih kitaplarında yer alacak kadar veya bir toplumu göç ettirip köle yaptıracak bir faaliyet olmamıştır.

Şuan ki ister cemaat adında ister tarikat adı altındaki tüm oluşumlar (kült) hepsi hurafeler ile dolu. Bahsettikleri ve inandıklarını iddia ettikleri dinin anayasası olan kitabı okuyan sayı nerede ise 10bin de 1 bile değil. Çünki bir arab bile arabca kur'anı okuduğu anladığı halde, bağlı olduğu grubun liderleri mananın farklı olduğunu ve .... demek istiyor gibi yorumları çokca duyulmaktadır.

Çünki;

DİN, bir GEÇİM YOLU ve toplumlar üzerinde baskı aracıdır.

Bugünlerde sürekli farklı siyası gruba sahib başkan adaylarının nerede ise hepsi mutlaka yolu bir camiye düşüp orada namaz kılmakta ve namaz sonrası bazıları tilavet cesaretini bile göstermekte. Dinleyenler kari-nin okuduğunun doğru olup olmadığından habersiz. Cami imamı bile hataları fark edemiyecek kadar cahil olabiliyor. Sanırım şuan en yüksek maaşlı devlet memuru imamlar olsa gerek.

Kaçıncı asır olmuş hala mı.. diye bir tabir de hatalı. Çünki DİN diye tabir ettiğimiz bağnaz düşünce yapısının sorgulanması asırlara bağlı değil. Dinler ve dini liderler hemen dini o asrın şartlarına uyum gösterecek kadar uyumludurlar.

Üniversite zamanında hem kendi sınıfımdaki hem de diğer sınıflardaki fetö evlerinde kalan kişilerden bunu çok iyi biliyoruz.

28 Şubat döneminde sayısız asker (buna sebeb kim ve ne tür davranılşlarından dolayı idi ?), TSK dan ihraç edildi. Bunların onay imzası üzerinde malum erbakan'ın imzası var. Ama işin garibi uzaklaştırılanlar içinde kaç tanesi fetö üyesi idi ?

Çevik BİR komutan hayatda ise ona sormak lazım. TSK dan uzaklaştırılma isteği yaptığınız askerin ne kadarı fetö mensubu idi. kendisi bu konuda çok meşhurdur ona sormak lazım.

DİN kisvesi altında yapılan ve yapılabilecek garib olay ve hareketleri sakın yadırgamayın. Japonya'daki toplu intihar da değişik bir örnektir. Hindistan miyammar da müslümanlara yapılan, tibet rahiblerine yapılanlar daki Tibet deki tam olarak bir din olmasa bile.

Kitabi dinlere soracak olursanız SAPKIN OLUŞUMLAR diye nitelendiriyorlar. Ya kendilerinin bu sapkın hareket ve davranışları onlar tarafından nasıl yorumlanıyor kısmında yine hakaret ve küfürlere muhatab oluyoruz

Dolayısı ile;

Yaptıkları bu akla mantığa sığmayan hareketleri ile bu insan suretindeki meczublar diğer tüm insanlar haricinde hayvanların ve bitkilerin hayatlarında zorlaştırıp maalesef ölmelerine sebeb oluyor.

Hemen araştırın. Maden çöküntüleri olmuş ölen madencilerin olduğu yerleri veya içeriğinde zararlı gıda maddesi kullanan gıda üreticileri hangi dini cemaat veya tarikata ait olduklarını sorgulayın. Ençok vergi kaçıran patronları da sorgulayın.

Madem İNSAN önemli ise, bu kadar ölümü hangi para ile geri getirebileceksiniz, madur olan ailelerinin kaybını nasıl telafi edebileceksiniz, bahsettiğiniz mahşer günü geldiğinde bu yediğiniz haltları nasıl savunacaksınız ?

Bizi dinsizlik ile itham ederken, sizin gibi dindarların herkese verdiği zararı hangi din veya mahşer ile savunabileceksiniz ?

Dininiz size tabi olmayanlara - inanmayanlara hem maddi - hem sağlık - hem özgürlük olarak zarar vermenizi mi emrediyor da dünyanın içine mıçıyor sunuz ?

peki o dünya içinde sizin gibi aynı görüş ve inanışda olanlara verdiğiniz zararları nasıl telafi edebileceksiniz ?

Size bunun için bir garanti - tapu - dokunulmazlık verildiğini nasıl açılarsınız ? Yoksa siz, ismi dile getirilmeyen haşhaşilerin farklı bir fraksiyonu musunuz ?

Ben ise hemen sizin inancınız üzerinden kendimi savunayım.

İsm-i HAY var. Bu isim altında tüm yaratılmışlar eşit haklara sahib. YARATILMIŞ olmak ile sen benden üstünde değilsin. Dolayısı ile başka bir yaratılmışa zarar verme hakkınız yok. Çünki bu isim bana bu DOKUNULMAZLIĞI sağlıyor. HAYAT sahibi olmadan diğer bütün isimler hükümsüzdür. Hayat sadece biyolojik bir yapı da değildir. Malum dini kitabınız bu şekilde anlatıyor. Okumadan bilemezsiniz.

Başka bir isim bu isimden daha üstün değildir. Çünki bahsedeceğim tüm isim ve sıfatlar HAY olmadan cari olamaz ve hükümsüzdürler.

kısacası inandığınızı söylediğiniz din hakkında hiç bir şey bilmeden gelip burada ahkam kesiyorsunuz ve tüm canlı cansız varlıkların VAR OLMA hakkına tecavüz ediyorsunuz.

Asrın felaketinde ölenler öldü. Ama ya kalanlar ?

Siz sofraya konan eksik tabağın ne olduğunu anlayabilir misiniz?

Şeyhhhhlerinizin elini ayağını öperken, bayramlarda sarılıp kucaklaşamadığınız, bayramlarda elini öpemediğiniz aile büyüklerinin yokluğunu anlayabilir misiniz ?

Enkaz altında DOĞAN o çocuğun öksüzlüğünü nasıl telafi edeceksiniz ?

Anne babası ölmüş hatta dedesi ninesi ölmüş 5 yaşındaki çocuğun kimsesizliğini hangi din ile telafi edeceksiniz?

Kimsesizliği, yalnızlığı, bayramlarda herkes kan bağı olanları ziyarete gidip sarılırken, bir kenarda onları akmayan akamayan göz yaşlarının tarifini nasıl yapacaksınız?

Hangi filistin hangi suriye hangi israil hangi hangi hangi ... savaş ile onların yokluğunu yoksunluğunu telafi edeceksiniz?

Ben dünyada kimsesiz büyürken, hangi din bana nasıl bir telafi sağlayacak ?

Ayrıca öksüz kalmış sayısız çocuklar ne oldu ? Bakım evlerine yerleştirildi deniyor ama hangisine ?

Siz bakım evlerinde kalan çocuklara yapılan cinsel istismarları hangi din veya lider ile savunacaksınız ?

ÖKSÜZ - KİMSESİZ - YALNIZ - PARASIZ ve Cinsel Tacize uğramamış birisi nasıl anlayabilecek bu sorduklarımı ?

Peki bunları yapanlar sizlerin hitabı ile DİNSİZ insanlar mı idi ?

YOKSA bu dünyadaki en büyük ölüm ve zarar verenler DİNDAR olduğunu ididia eden ZALİMLER mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 16 Şubat 2024; 17:56:56 >

• Bizim tanıdıklar buraya işlerinin açılması için gidip orada dua ettiriyorlardı. Peki bu şirk mi? Kuran'da bütün kavimlere peygamber gönderildi yazıyor, yani herkes Rabbini biliyor. Puta tapmak var ya, istisnalar olabilir de hiçbir insan taşa tapmaz. Taş orada aracıdır. Taşın önünde dua eder, Tanrıya sesini daha iyi duyurabilmek için, duasının kabul olması için. Yoksa zaten düşünün mesela çocuk soruyor. Baba bizi kim yarattı? Kasaba meydanındaki X (putun adı yani) yarattı. Baba X'si kim yarattı? Atalarımız taştan yapmış oğlum. Oğlan mokunu yemiyorsa ziktiri çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 18 Şubat 2024; 1:53:18 >
  • Metö Loading...........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.