Şimdi Ara

Merakım yüzünden testis sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 sene önce tuvaletimi yaparken sağ testisimin olmadığını farkettim. Bi anda panik oldum ulan nerde bu nereye gitti derken karnımın altına bastırdım testis geri geldi. Sonra hemen araştırdım kasık fıtığı ya da testisin kendini koruması gibi şeyler yazıyodu. Sonra ulan acaba sol testisde yukarı çıkıyomu dedim azıcık ittim çıkıyo gibi oldu geri döndü. Bi arkadaşa bakıp çıkıcam gibi yaptı. Sonrasında galiba ordaki duvar açıldı,sol testisime başka şeyler indi. Bağırsak olabileceğini düşünüyorum ağrısı falan yok napmam lazım utanıyorum üroloğa gitmekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Utaniyom ne kardes
    Konu disi mudavimlerinden inguinal herni ameliyati nasil yapilir tarifi mi bekliyon

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

1 sene önce tuvaletimi yaparken sağ testisimin olmadığını farkettim. Bi anda panik oldum ulan nerde bu nereye gitti derken karnımın altına bastırdım testis geri geldi. Sonra hemen araştırdım kasık fıtığı ya da testisin kendini koruması gibi şeyler yazıyodu. Sonra ulan acaba sol testisde yukarı çıkıyomu dedim azıcık ittim çıkıyo gibi oldu geri döndü. Bi arkadaşa bakıp çıkıcam gibi yaptı. Sonrasında galiba ordaki duvar açıldı,sol testisime başka şeyler indi. Bağırsak olabileceğini düşünüyorum ağrısı falan yok napmam lazım utanıyorum üroloğa gitmekten

Dostum hayatınla oynama git bir ürologa göster okurken ben kötü oldum sen hala nasıl katlanabiliyorsun
  • Ne bileyim ya utanmamam lazım ama korkuyorum ya tümör falansa

• o ne lan öyle dalga mı geçiyon ciddi mi
  • Bi haberde görmüstüm o cok sakat durum o deri duvaro delinirse bütün kan aşağı iner ve testislerine ağır hasar verir felc kalma ihtimali bile varmış allah şifa versin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLEK AĞRISI YAŞAYAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahhajajjajajajajaka adam t.sagim karnima gitti diyoe millet se inaniyor 😀😀😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

• bendede 3 tane var sanırım beyler sol dakine yapışık biraz küçük. diğer ikisi kadar büyük değil.
  • içim şey oldu la benimkine dokunsan ağrıdan ölüyorum seninki yukarı nasıl kaçıyor

• Ciddi mi bu ?

Allah'ım şükürler olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonel

Bi haberde görmüstüm o cok sakat durum o deri duvaro delinirse bütün kan aşağı iner ve testislerine ağır hasar verir felc kalma ihtimali bile varmış allah şifa versin

Ciddimisin

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Haberde gördüm link bulursam atarm

• quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Ahhajajjajajajajaka adam t.sagim karnima gitti diyoe millet se inaniyor 😀😀😀

Karın değil kasık

• Retraktil testis deniyor ona. Çok sık oluyorsa İlerde sperm üretiminde sorun yaşayabilirsiniz ya da yukarı kaçarken dönme olursa acil ameliyat gerekir.. Çok Nadir ve arada oluyorsa sıkıntı yok fakat dediğim gibi uzun süre kalıyorsa ameliyatla skrotum içine sabitlenmesi gerekir.

Edit : üroloğa gidin ultrosan ve kan akımına bakar duruma göre size en doğrusunu o söyler ihmal etmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 23 Eylül 2016; 9:08:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testis kendini recovery mode a almış

• Dalga geçmeyin adamla, okurken titredim cidden en kısa zamanda doktora görünün

• betakors4n B kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Zaten testisler karın boslugunda olusup gelisir doguma yakin veya dogumdan sonra bir kanal vasitasiyla scrotum(torba)a inerler. Anormal durumlarda testisler bu kanal ile geri gidebilir fitik durumunda ise bagirsaklar scrotuma dolabilir

• Varikosel hastalğına sahibim, ameliyat oldum bu süreçte 8-9 yıl geçti ve bu dönemde sürekli doktora gösteriyırum bunda çekinecek durum yok. 5-10 yıl sonra çocuk yapamayabilirsin sonra vah tüh dersin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.