Şimdi Ara

mercedes 1997 c 250 turbo dizel yürür aksam hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracımın arka sağ tekerlek tarafından ısınınca 5 10 km sonra gıvgıvıgıvıgıvıgıv diye ses gelmeye başaladı bilgisi olan var mı bu konuda?

Teşekkürler.

• Tekerlek rulmanidir degisince sorun kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    peki istanbuldan çerkezköye gidip gelebilir miyim gidiş geliş 400 km.Yolda Bırakabilir mi?Bırakırsa nasıl bir sorun çıkabilir.Bilgi verir misiniz?
  • otomobiltutkudur O kullanıcısına yanıt
    Hocam 60 liralik rulman icin kendinizi tehlikeye atmayin...
    kendimden ornek veriyim aracimin sol arka rulmani ses yapiyodu pek orali olmadim bayram sabahi toplandik ailecek kabir ziyaretine giderken 70-80 km hiz civarinda kutt diye bi ses geldi lastik patladi sandim ama arac kendinden gecti savruluyodu guc toparladim saga cektim
    astik saglam ama teker ayagimla ittirmemle bile lakur lukur sallaniyodu bayram gunu sanayi de kapali
    ihmalimizin kurbani olduk vessalam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam teşekkür ederim.randevu aldım pazartesi günü servise getirecem.tekrardan geçmiş olsun.
  • Aracı cumartes, günü servise götürebilidim.Sorun Bilye ve lastikten kaynaklanıyormuş,Bilyeyi değiştirildi fakat salıncak burcuda sıkışma yapmış servise bırakıp geldim hafta içi halledeceklermiş.
  • merhaba;

aracımı yaptırdım bilyeden kaynaklanıyormuş

Şimdiki sorun ise gaza bastığımda ön kısımdan ıskılık sesi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Islık sesi geliyor ise turbo'nuza bir el fatih-a okumak lazım.
  • Turboda sıkıntı olabilir hocam.
  • peki ne kdar masraf çıkartabilir veya herhangi bir hızda gitmem gerekli midir?istanbulda nerede yaptırabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.