Şimdi Ara

Mercedes A 180 CDI Test Sürüşü ve İzlenimlerim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
7
Favori
130.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araçtan S Class kalitesi beklememek lazım ama bazı Mercedes fanları araca resmen Maybach muamelesi yapıyor ya. Şu forumda VW fanatikliğine laf ediyoruz ama Mercedes Fanboyları da aşağı kalır değil yani. Mercedes'i bir eleştir tamamdır bilgisizlikle cahillikle itham bile ediyorlar. Sorsan çoğu hayatında Mercedes sahibi olmamış yada kullanmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Bu araçtan S Class kalitesi beklememek lazım ama bazı Mercedes fanları araca resmen Maybach muamelesi yapıyor ya. Şu forumda VW fanatikliğine laf ediyoruz ama Mercedes Fanboyları da aşağı kalır değil yani. Mercedes'i bir eleştir tamamdır bilgisizlikle cahillikle itham bile ediyorlar. Sorsan çoğu hayatında Mercedes sahibi olmamış yada kullanmamıştır.

Su forumda Bmw kadar sevilen ve koru korune savunulan baska firma yok.

Kac tane troll uye gordu bu forum sirf Bmw sevdasi yuzunden. Yeni bir uye degilsin sende biliyorsun bunu.

Mercedes fanlari ne Vw fanlariyla ne de Bmw fanlariyla asik atabilir burada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

Bu araçtan S Class kalitesi beklememek lazım ama bazı Mercedes fanları araca resmen Maybach muamelesi yapıyor ya. Şu forumda VW fanatikliğine laf ediyoruz ama Mercedes Fanboyları da aşağı kalır değil yani. Mercedes'i bir eleştir tamamdır bilgisizlikle cahillikle itham bile ediyorlar. Sorsan çoğu hayatında Mercedes sahibi olmamış yada kullanmamıştır.

Kac tane troll uye gordu bu forum sirf Bmw sevdasi yuzunden. Yeni bir uye degilsin sende biliyorsun bunu.

Her markanın fanatiği var ama şurada adam test ettim şuradan bu ses geliyor malzeme kalitesi düşük diyor bazıları hemen saldırıya geçiyor. Mercedes fanboylarının (bilmeden sallayanları) şirin gösterilmeye çalışılması da cabası.

• Ben de bugün a200 amg test ettim, benim için motor dışında herşey başarılı onun çözümü de A250 olur o zaman da fiyat yükseliyor tabi işler karışıyor. Yine de piyasadaki en iyi seçeneklerden olduğu kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bu gün benzinli 122 Ps ve 7 Dct'yi de test ettim.

E5'e çıkıp epey bastım fakat öyle bahsedildiği gibi bir yalıtım sorunu yok.

Yıldızı yetebildi yani.

Gayette yetiyor. Tabiki gidipte S class kalitesi beklememek lazım evet katılıyorum belki Mercedes 30-40 sene önceki Mercedes değil, en az 6 silindirle alınan, almak için 2-3 daire satılması gereken, kalantor arabası değil A serisi. İnsanların Mercedes algısı aşırı üst seviyede bütün problemde orada.

Evet bende biliyorum W126 300 Sel'i 1 hafta boyunca kullandık o arabadaki kallavi hava bu arabada kesinlikle yok.

Ama sınıfındaki araçlara göre oldukça iyi. Yani Golf 6 bu araçtan her türlü üstün diyenler var, ben bu yoruma kesinlikle katılmıyorum. Arkadaşımda var defalarca bindim Golf 6'ya.

Hadi Golf 7 deseler belki diyebilirim, aynı paraya daha fazla donanım alırsınız Golf 7'de ve Golf 7'de sağlam alet ama onun bile pek şansı yok A'nın Full'ü karşısında.

Hani sırf A serisinin baz donanımında bile sunduğu güvenlik donanımına bakan birisi Golf 6 ile kıyaslamaz bile. Anlamıyorum gerçekten. Birde Golf 6 , aslında yeni bir arabada değil büyük oranda Golf 5 üstüne kurulmuş bir araba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 19 Ekim 2012; 20:27:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Bu gün benzinli 122 Ps ve 7 Dct'yi de test ettim.

E5'e çıkıp epey bastım fakat öyle bahsedildiği gibi bir yalıtım sorunu yok.

Yıldızı yetebildi yani.

Gayette yetiyor. Tabiki gidipte S class kalitesi beklememek lazım evet katılıyorum belki Mercedes 30-40 sene önceki Mercedes değil, en az 6 silindirle alınan, almak için 2-3 daire satılması gereken, kalantor arabası değil A serisi. İnsanların Mercedes algısı aşırı üst seviyede bütün problemde orada.

Evet bende biliyorum W126 300 Sel'i 1 hafta boyunca kullandık o arabadaki kallavi hava bu arabada kesinlikle yok.

Ama sınıfındaki araçlara göre oldukça iyi. Yani Golf 6 bu araçtan her türlü üstün diyenler var, ben bu yoruma kesinlikle katılmıyorum.

Derler onlar bakma sen.

Golf7 içinde yavru mulsanne diyorlarmış.

• Korkuyorum valla Golf 7'den, her gün onun konusu açılacak şimdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

Her markanın fanatiği var ama şurada adam test ettim şuradan bu ses geliyor malzeme kalitesi düşük diyor bazıları hemen saldırıya geçiyor. Mercedes fanboylarının (bilmeden sallayanları) şirin gösterilmeye çalışılması da cabası.

Guncel w212 kasa E serisi icin de ic mekan kalitesizliginden bahsedildi bu forumda. Neden kalitesiz diye sorunca "kullanilan plastik bana kalitesiz geldi" gibi yuzeysel cevaplar alindi.

Benim anlatmak istedigim Mercedes konu olunca insanlar araci ayri bir gozle inceliyor. Bir baska ornek de Renault motoru kullandigi icin getirilen elestiriler. Rakipleri bu tur ortakliklara giderken yapilmayan elestri Mercedes'de yapiliyor. Bu bile Mercedes'in diger markalara gore konumunun nerede oldugu acikliyor.

A serisini canli kanli incelemedim. Onemli olan son kullanici yorumlari. İc mekanin ilerde ses yapip yapmayacagi onemli olandir. Mercedes'e bu tur sikayetler ulasirsa eminim bunlari degerlendirip duzeltir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizelini pek önermemekle birlikte hoş bir araç olmuş renaulta para kazandıracağıma o parayı yakarım daha iyi..
  • Aracı incelemiş biri olarak burdaki yorumların çoğuna katılmıyorum. Ayrıca bu forumdaki Japoncular kadar subjektif yorum yapanlara rastlamadım. Sürekli diğer markalara b.k atma peşindeleler. Burada Golfün iç mekan kalitesinin iyi olduğunu söyleyip de bir başka konuda Golf'ün şanzımanından başlayıp fiyatına kadar başlıyorlar saydırmaya.. Bu durum sadece Golf için değil satışları iyi olan Alman, Fransız, Kore araçları için de geçerli.. Hatta bunu söyleyen kişilerden biri Accord'un premium sınıfta olduğunu iddia ediyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1193

Aracı incelemiş biri olarak burdaki yorumların çoğuna katılmıyorum. Ayrıca bu forumdaki Japoncular kadar subjektif yorum yapanlara rastlamadım. Sürekli diğer markalara b.k atma peşindeleler. Burada Golfün iç mekan kalitesinin iyi olduğunu söyleyip de bir başka konuda Golf'ün şanzımanından başlayıp fiyatına kadar başlıyorlar saydırmaya.. Bu durum sadece Golf için değil satışları iyi olan Alman, Fransız, Kore araçları için de geçerli.. Hatta bunu söyleyen kişilerden biri Accord'un premium sınıfta olduğunu iddia ediyordu..

Japonculardan ziyade Almancılarda subjektifin kralını yapıyorlar..

• quote:

Ayrıca bu forumdaki Japoncular kadar subjektif yorum yapanlara rastlamadım. Sürekli diğer markalara b.k atma peşindeleler.

Burada Golfün iç mekan kalitesinin iyi olduğunu söyleyip de bir başka konuda Golf'ün şanzımanından başlayıp fiyatına kadar başlıyorlar saydırmaya..
    1- "Sürekli diğer markalara b.k atma peşindeleler." ise niye golfün iç mekan kalitesinin iyi olduğunu söylüyorlar?

2- Bir ürününü hem iyi yanlarını hem kötü yanlarını söylemek subjektif yorum yapmaksa, objektif yorum nasıl olur sana göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bivurdumfly

Japonculardan ziyade Almancılarda subjektifin kralını yapıyorlar..

Evet her markanın belli başlı fanatikleri var ama ben bu forumdaki Japoncular kadarını görmedim.. Sanki takım tutuyormuş gibi sahip çıkıyorlar markalarına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bivurdumfly

Dizelini pek önermemekle birlikte hoş bir araç olmuş renaulta para kazandıracağıma o parayı yakarım daha iyi..

Arabanda araba olsa, renoya para kazandıracağına yakarmış 2006 golfe biniyorsun, sanki renonun senin parana ihtiyacı var

Böyle insanlara Allah rızık da vermez, Karun gibi konuşmalar yakışmaz Müslümana
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Ayrıca bu forumdaki Japoncular kadar subjektif yorum yapanlara rastlamadım. Sürekli diğer markalara b.k atma peşindeleler.

Burada Golfün iç mekan kalitesinin iyi olduğunu söyleyip de bir başka konuda Golf'ün şanzımanından başlayıp fiyatına kadar başlıyorlar saydırmaya..
    1- "Sürekli diğer markalara b.k atma peşindeleler." ise niye golfün iç mekan kalitesinin iyi olduğunu söylüyorlar?

2- Bir ürününü hem iyi yanlarını hem kötü yanlarını söylemek subjektif yorum yapmaksa, objektif yorum nasıl olur sana göre?

Mesajımı tekrar oku istersen. Dikkat edersen yalan söylüyorlar ve atmasyon konuşuyorlar demedim. Her konuda bir markayı veya modeli kötülemek için rakip modeli yüceltip, söz konusu markayı yerin dibine sokuyorlar. Lafım sadece bu konu için geçerli değil. Bu arkadaşların genel tutumu hakkında yorum yaptım.

• A200 amg plus test ettım ne tıkırtı ne gıcırtı duydum motor benı pek etkılemedı ancak c sınıfı ıcın mercedes markasını konusturmus yıne
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Mesajımı tekrar oku istersen. Dikkat edersen yalan söylüyorlar ve atmasyon konuşuyorlar demedim. Her konuda bir markayı veya modeli kötülemek için rakip modeli yüceltip, söz konusu markayı yerin dibine sokuyorlar. Lafım sadece bu konu için geçerli değil. Bu arkadaşların genel tutumu hakkında yorum yaptım.

Bu konuyu açan arkadaşın araca getirdiği eleştiri, mercedes'in iç mekan kalitesi ve ses izolasyonu üzerine. Bu iki konuda da golf sınıfında en iyi modellerden biri. Dolayısı ile mercedes'in bu konulardakini durumunu golf ile kıyaslamaları kadar normal olan bir şey yok.

Diğer taraftan golf'ün iç mekanının iyi olması, dsg'nin artık herkesin hemfikir olduğu sorunlu yapısını yok etmiyor.

Bir insan bir ürünün hem iyi hem kötü özelliklerini söyliyebiliyorsa o onun subjektif değil objektif olduğunu, senin deyiminle b.k atma gibi bir derdi olmadığını gösterir. Dolayısı ile koyduğun fikirle, fikri desteklemek için verdiğin örnek birbirine tümden zıt.

• @19can84 kardeşim , biz bu konuda mercedes'e b.k atılmayacağını öğrendik ve bi daha böyle bi hatada yapmayacağız.

Sende boşuna kasma artık , bırak sallayan sallasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 19 Ekim 2012; 23:07:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Aracı incelemiş biri olarak burdaki yorumların çoğuna katılmıyorum. Ayrıca bu forumdaki Japoncular kadar subjektif yorum yapanlara rastlamadım. Sürekli diğer markalara b.k atma peşindeleler. Burada Golfün iç mekan kalitesinin iyi olduğunu söyleyip de bir başka konuda Golf'ün şanzımanından başlayıp fiyatına kadar başlıyorlar saydırmaya.. Bu durum sadece Golf için değil satışları iyi olan Alman, Fransız, Kore araçları için de geçerli.. Hatta bunu söyleyen kişilerden biri Accord'un premium sınıfta olduğunu iddia ediyordu..

1. GOlf'ün şanzımanına değil , dsg'ye sallarım.

2. İç mekan kalitesi golf'ün üst düzeyde , bunu hiçbi konuda inkar etmedim , tüm incelemelerimizde vurguladık.

3. Acura Tsx premium. Ama aynı araç honda markası altında accord adında satılınca premium olmuyor doğru.

Şimdi ortada bi eleştirin varsa isim ver , alıntı yap.

SOn zamanlarda kötü yola düşmüş kadınlar gibi ortaya laf atıp , saydırmayı herkes ne çok sevmeye başladı. Ortaya konuşurum görürse cevap verir , görmezse salladığımla kalırım.

Az adam olun adam.

1- Golf'ün otomatik şanzımanının DSG olduğunu ve son günlerde forumun diline dolandığını biliyorsun.
    2- Bunu üstteki yorumumda da açıkladım. Yalan söylüyorsunuz demiyorum zaten..
    3- İster Acura, ister Honda, isterse Mercedes olsun premium değil. Accord, C serisi ya da 3 serisi ile karşılaştırılacak kadar iyi bir araba değil.

Sözüm sadece sana değil o yüzden alıntı yapmadım. Bütün japoncuları alıntı yapacak değilim herhalde. Ayrıca salladığımı iddia edip de, "salladığım" konu hakkında savunma yapman da ayrı komik olmuş

• İster Acura, ister Honda, isterse Mercedes olsun premium değil. Accord, C serisi ya da 3 serisi ile karşılaştırılacak kadar iyi bir araba değil.

Mesela hangı krıterde degıl ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.