Şimdi Ara

Mercedes A 180 CDI Test Sürüşü ve İzlenimlerim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
7
Favori
130.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BF033

Ben de bugün a200 amg test ettim, benim için motor dışında herşey başarılı onun çözümü de A250 olur o zaman da fiyat yükseliyor tabi işler karışıyor. Yine de piyasadaki en iyi seçeneklerden olduğu kesin

Bende sızın gıbı dusunuyorum. Aracı testte ettım. A 250 almak ıcın arabayı cok sevmek ve gelırınızın "ıyı" olması gerekıyor.
  • Belliki "küçük segmente yerimiz olsun" ticari zihniyeti ön planda tutularak üretilmiş bir araç ...

Mercedesteki en küçük diesel motor 2,2, küçük segmentteki diesel ihtiyacıda Renault motoru ile gidermiş firma, aynı motor Dacia Nissan ve Renaulttada kullanılıyor ama ufak tefek değişiklikler yapmışlarmıdır bilinmez ...

Sonuçta Mercedes eski satılmayan garabetimsi A serisini radikal bir değişiklikle segmentteki eksiğini giderdi ...

Tüm verileri yan yana koyduğumuzda firma çoğunlukla kendi için güzel bir şey yapmış ancak en azından diesel motorda yine Renaultun ürettiği (madem onlarla anlaşmışlar) 1,6 130 HP'yi kullansaydı daha bir güzel olacaktı sanki ...

Bence sırf Mercedes markasını taşıdığı için bile alıcısı çok olur, yarın gidip aracı çıplak gözle göreceğim, sıra yoksa test sürüşü yapacağım ...

İyi tatiller ...

• bİZDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUK KASIM FUARINI BEKLEYECEZ HERALDE.gOLF vıı İLE A3 ARASINDA KALACAZ GÖRÜNTÜ O.
    1 serisiyle A da hayal kırıklığı yeni volvo V 40 da da konfor sorunu pekde alternatif kalmadı bu sınıfta..
  • golf mk7 varken dacıa motorlu fakır mercedes ini almak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

golf mk7 varken dacıa motorlu fakır mercedes ini almak mı

Otomobil forumuna girebilmek için 10 yıllık ehliyet koşulu aranmalı....
  • Bir dakka Dacia motoru M.b'de varsa, Golf'de de yıllardır Seat ve Skodada kullanılan motorlar vardı, daha yeni Golf 7 ile birlitke Hitler'den kurtuluyor Golf, bunu niye göz ardı ediyoruz ki. Ayrıca tek seçenek o değilki vergisine katlanan 1.8 dizelini alır o halis mulis Mercedes yapımı bir dizel.
  • şunu sölim 2012 1.5 dizeli ve yeni gelecek olan 1.6 130 ve 1.6 160 beygirlik dizelleri reno kendi başına buyruk üretmiyor bu motorların ar-ge si mercedesin ki argesiz çuvallarsınız prestij önemli çünkü montaj renonun bilmem anlatabildimmi keza bmwdeki psa dan alınan hyundailen yapılan sonra wwnin porshe audi hepsinde kullanılan ,volvo, range, jaguarın ford motorları argeleri kendilerinin yoksa premiumlarda şikayet çok olur bu listede usayıp gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

Belliki "küçük segmente yerimiz olsun" ticari zihniyeti ön planda tutularak üretilmiş bir araç ...

Mercedesteki en küçük diesel motor 2,2, küçük segmentteki diesel ihtiyacıda Renault motoru ile gidermiş firma, aynı motor Dacia Nissan ve Renaulttada kullanılıyor ama ufak tefek değişiklikler yapmışlarmıdır bilinmez ...

Sonuçta Mercedes eski satılmayan garabetimsi A serisini radikal bir değişiklikle segmentteki eksiğini giderdi ...

Tüm verileri yan yana koyduğumuzda firma çoğunlukla kendi için güzel bir şey yapmış ancak en azından diesel motorda yine Renaultun ürettiği (madem onlarla anlaşmışlar) 1,6 130 HP'yi kullansaydı daha bir güzel olacaktı sanki ...

Bence sırf Mercedes markasını taşıdığı için bile alıcısı çok olur, yarın gidip aracı çıplak gözle göreceğim, sıra yoksa test sürüşü yapacağım ...

İyi tatiller ...

Hafta sonu aracı kullanamadım ama epey inceleme fırsatım oldu ...

Anladığım kadarıyla bu segmentde fiyat ve aksesuarıyla birlikte genel olarak Bmw'nin 1 serisi baz alınarak üretilmiş bir araç ...

Fiyat olarak (aksesuar fazlalığıda dahil) Bmw'nin altında kalıyor, bu epey satacağına açık bir gösterge ...

Tercih meselesi olmakla birlikte her güzelin bir kusuru'da oluyor, şahsen Mercedes markasına kalitesiz iç malzemeleri ve önden çekişi yakıştıramadım ...

Sırf Mercedese binmek adına 80 bin Lira vereceğim bir araç değil, bu fiyat üzerine biraz daha ekleyip C serisi almak daha akılane ...

Ancaakk ticari olarak oldukça güçlü, aracın çok satacağına eminim ...

Alan arkadaşlara kazsız belasız keyifli sürüşler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kalik28

şunu sölim 2012 1.5 dizeli ve yeni gelecek olan 1.6 130 ve 1.6 160 beygirlik dizelleri reno kendi başına buyruk üretmiyor bu motorların ar-ge si mercedesin ki argesiz çuvallarsınız prestij önemli çünkü montaj renonun bilmem anlatabildimmi keza bmwdeki psa dan alınan hyundailen yapılan sonra wwnin porshe audi hepsinde kullanılan ,volvo, range, jaguarın ford motorları argeleri kendilerinin yoksa premiumlarda şikayet çok olur bu listede usayıp gider

Atmanin luzumu yok.

1.6 dizel bizzat renaultun kendi motorudur bu motorlarda mercedesin falan en ufak bir katkisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamün aleyküm admlar makinayı iyi yapmışlar helal olsun valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

şunu sölim 2012 1.5 dizeli ve yeni gelecek olan 1.6 130 ve 1.6 160 beygirlik dizelleri reno kendi başına buyruk üretmiyor bu motorların ar-ge si mercedesin ki argesiz çuvallarsınız prestij önemli çünkü montaj renonun bilmem anlatabildimmi keza bmwdeki psa dan alınan hyundailen yapılan sonra wwnin porshe audi hepsinde kullanılan ,volvo, range, jaguarın ford motorları argeleri kendilerinin yoksa premiumlarda şikayet çok olur bu listede usayıp gider

Atmanin luzumu yok.

1.6 dizel bizzat renaultun kendi motorudur bu motorlarda mercedesin falan en ufak bir katkisi yok.

ne atması araştır haberleri oku bak bakalım atıyommu ne oluyo, argesi direk merconun birleştirme yapılış reno bantlarından cıkacak

• Dün ben de 122hp urban modeli test ettim.Videodaki sesler yoktu iç donanımda.Showroomda dizel modeli yoktu onun hakkında fikir beyan edemeyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Atmanin luzumu yok.

ne atması araştır haberleri oku bak bakalım atıyommu ne oluyo, argesi direk merconun birleştirme yapılış reno bantlarından cıkacak

motor üretilirken renault f1 mühendislerinden yardım alınmıştır

anlaşmaya göre renault mercedes e küçük dizel sağlayacak mercedes de infiniti ye motor sağlayacak

smart ve twingo aynı platformu kullanacak firmalar ortak vites kutusu üretecek lüks segmentte renault mercedes tecrübesinden yararlanacak vesaire...

1.5 ve 1.6 dizeller renault ürünüdür..

yıllardan beri 1.5 dizel motor üreten firma neden mercedes argesini kullansın ki..hem mercedesin düşük hacimli dizel ihtiyacı ne kadar ki ona para harcasın..renaulttan alıyor işte

ayrıca 1.6 dci bayağı uzun sürede tasarlandı..argesiz çuvallarsınız tabi burası doğru ama renaultun argesi arge değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekne Kazıntısı -- 23 Ekim 2012; 3:01:56 >

• tamam kardeşim zaten diyorum merconun argesi dayanılık olayı varya bide tecrube yılların verdıği anladın yani tarıhınden belli ondan önemli yoksa ben renault üretmicek yada argesi kötü demiyorum arastırma geliştirme merco teklonojisiylwe önde oldugu için renoult mercodan arge olayına giriyo kibende olsam bende öyle yaparım mercoda bence ortaklık olarak en iyi ortagı secti kucuk hacımde renault ve fıat bence babalar renaultta f1de yakın oldukları ıcın sectı daimler baskanın kendı lafı kucuk hacımlen kendı uretcegıne malıyet dusurup reno uretecek kı butun fırmalar artık global dunyada hep beraber calıstıgı ıcın artık mercoda benım basım kelmı dedı gırdı bence enıyısını yaptı.ki 1.6 dizel bence en iyi 1.6 hacimli dizel olacak helede 160 beygir olması mükemmel (bildiğim 160 ı merco kullanacak 130 u renault doğrumu?) çünkü baya bi uğraşıldı dediğiniz gibi neyse konuyu uzatmayalım saygılar.
  • Dizel otomatikler fiyat listesine eklenmiş İşte fiyatlar;

Yeni A 180 CDI 7G-DCT Dizel 1.796 cm3 Style 46.940 TL 80% 1.300 TL 101.000 TL
    Yeni A 200 CDI 7G-DCT Dizel 1.796 cm3 Style 48.352 TL 80% 1.300 TL 104.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A_R_D_A -- 24 Ekim 2012; 23:56:21 >
  • bu forumda ne çok anti-mersocu varmış ya

herşey ortada açık aracın tasarımı süper, mercedes akıllı birşey yaparak reno'nun motorundan takmış ama renault'un motorunu herkes biliyor, az yakıyor ve gayet performanslı.

bizim ülkemize tam uygun bir motor, hayır anlamıyorum 2.2 cdi motor taksa kim alıcak bunu ? satmayacak yine eski A serisi gibi.

Adamlar düşünmüş yapmış, ve gösterecek zamanla iyi bir iş yaptıklarını.

bana kalırsa araç çok güzel olmuş hatta sınıfının en iyisidir tasarım olarak. iç mekana zaten laf yok gayet güzel.

mercedes'i savunmuyorum ama bir mercedes'e bile binmemiş insanlar gelip yorum yapıp markanın adını kötülüyor ayıptır.

• hem prestij hem konfor hemde düşük yakıt tüketimi için A 180 CDİ daha ötesi yok

• Dh kötülediğine göre kesin siparişlere yetişemicek mercedes.
  • Bugun adam Kasım 15 deki sipariş siram icin 3500 tl hava parasi verdi vay anasını bu me fanatiklik

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.