< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 19 Ocak 2020; 21:23:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 19 Ocak 2020; 21:23:25 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 20 Ocak 2020; 13:57:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 20 Ocak 2020; 15:46:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Preobrazhenski -- 20 Ocak 2020; 17:37:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar. Bu konuda bir çözüm bulabildiniz mi bilemiyorum ama aynı sıkıntı benim aracımda da var. Yabancı forumlarda çok araştırdım ve bu sorunun A45'e özel kronik bir sorun olduğu kanaatine vardım. 360 beygirlik arabayı bir yere çarpmamak için özellikle o şekilde programlandığını düşünüyorum. Pedal Commander taktıracaktım ama onun da genel yapıyı bozma ihtimali yüzünden vazgeçtim. Evet, o boşluk hele de böyle kuvvetli bir arabada çok rahatsızlık veriyor. Hem birden fazla yetkili servis, hem de ustalığına güvendiğim bir özel servis araçta sorun olmadığını söylediler. Siz soruna çözüm bulduysanız, paylaşabilirseniz sevinirim. Saygılar. |