Yeni B serisi yavaş yavaş Türkiyeye gelmeye başladı.Bugun sahibindende gezinirken bir tane gördüm.Sizinle paylaşmak istedim.Bence Artık bayan arabasi olmaktan çıkmış.Fiyatta biraz pahalı geldi bana yorumlarınızı alalım...
bu fiyat şişik bir fiyat. resmi olarak gelmeyen araçlar, galericiler tarafından cok yüksek şekilde getirilip satılıyor...
onun haricinde araç zaten güzel de, şu yuvarlak havalandırmalara bayılıyorum, çok şık ve sportif..
fiyatın ne kadar şişik olduğunu örnekle göstereyim B200 (benzinli) ile E220 CDI (dizel) arasında vergisiz fiyatta 23bin TL fark ediyor yani düşük vergi dilimi = fahiş kar
Araç diğer fotoğraflarda daha güzel duruyordu. Yüksek geldi gözüme.
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
Mercedes ne üretse güzel yapıyor. B serisinden E serisine kadar mükemmel. S classe tartışmaya müsait değil zaten
sıkıysa tartış
O arabaya o gaz pedalı olmamış bence. Yerden olsaydı keşke. Alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim.
Türkiye'ye geleli çok oldu aslında, 2-3 hafta önce incelemiştim. Dün test sürüş günüydü ama araçların plakaları çıkmadığı için ertelemişler, çıkınca haber verecekler. En yakın zamanda itinayla test edeceğim. Fiyat galeri olduğu için şişirilmiş.
1.6 122hp bir araç için fiyat çok gerçekten.Ama araçta donanımlıymış hani...
eski kasanın maaliyeti ile yeni kasanın maliyeti arasında bu kadar büyük bir fark var mı ki? tamam tasarımını güzelleştirmişler ama bu kadar fiyat fazla . c180 42.000 euro ama aradaki fark 5 bin eurodan çok fazla
30'dan aşağı olmayacaktır da en azından 32-33 bin seviyesine çekilir muhtemelen.Yeni B gerçekten hoş tatlı duruyor. Mercedes kanayan yarası A ve B Classları sonunda adam etti.