Şimdi Ara

MERCEDES-BENZ SL 350 (R230) ALDIM (ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 12.12.2022)
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 seneden beri Almanya'dayım ve nihayet araba alma şansı yakaladım. Size kısaca arabanın hikayesinden bahsetmek istiyorum.

İnşaat mühendisi bir Alman abimiz Ingiltere'ye iş yapmaya gidiyor. Orada bulunduğu vakit oğluna bu aracı aliyor. Ingiltere'de işi bitince de arabayöa Londra'dan Berlin'e dönüyorlar. Döndükleri vakit bir süre kullanıyorlar ve aracın muayenesi vs. bitince ve Ingiliz plaka olunca çekiyor bahçesine trafiktek kaydını sildiriyor plakayı söküp arabayı öylece bırakıyor. Kendilerine Alman plakali yeni araç vs. alıyor. Eski bir Range Rover'ı da var bunu tanidik bi abime uyguna veriyor gel benim inşaatımda çalış uyguna işimi yap hesabina. Sonra bir de SL'i de al diyor oda yok bana lazim değil diyince bana haber geldi ve ben gittim aldım.

Araç 12/2005 kayıtlı R230 kasa Mercedes-Bent SL 350. Ama bir kaç önemli nokta var:

1. Aracın muayenesi 17 Ocak 2019'da bitmiş o tarihten bu yana kendi bahçesinde yatıyor araba.
    2. Ingiltere'den alindigi için direksiyon sağda.
    3. Tüm bu koşullar oluşunca arabanin piyasasi Almanya'da min. €12.000-€13.000 iken ben €3400'ya anlaştım Alman abimizle. Tabi bir de aracı abimizin 500 kağıt komisyonu var.(Iyi kopardi beni)
    4. Aracı yeniden trafiğe kaydettirmek muayenesi vs. biraz zaman alicak.
    5. Araba 10 aydır yattığı için aküleri boşalmış. Ve görmeye gittiğim de aracı çalıştıramadım. Bu arabalarda çift akü olduğu için en az iki araba lazımdı.
    6. Adama şuanlık €1200 kaparo verdim ve aracı olan abinin komisyonunu verdim.

Teknik Detaylar:
    Marka: Mercedes-Benz SL 350 Cabrio
    Model Yılı: 12/2005
    Motor: 3724cc - 245 Beygir - 350 Nm Tork
    Benzin
    180.000 km
    Sağ direksiyon
    19" Amg Jant
    11,5 Ortalama Yakit Tüketimi

Tecrübelerinizden faydalanmak isterim lütfen yorumunuzu esirgemeyin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webyusuf -- 30 Eylül 2019; 20:19:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Maalesef Türkiye'deki durum öyle hocam.

• Sag direksiyon zor olmuyor mu ?

Her serit degistirmede korkarak yasayamam bu arabayla da gazlamayacaksak ohoooo yani

• Direksiyon biraz sikinti olcak gibi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla biraz riskli işler plakadır kayıttır şudur budur ama gel gelelim burda olsa o araç 3400 euro verip gerekirse kullanamam her gece yatmadan önce yarım saat içinde zaman geçirir motor sesini dinler evime geçer uyurdum. Ne sinir ne stres bişey kalır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şu an Almanya’da staj yapıyorum kendime golf 5 aldım iki üç ay idare etsin diye 😂 2000€ ya Golf 5 e biniyorum bilsem bende bi sl alırdım 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    17 yıl önce 160 dolar asgari ücretle biz de 3500 euroya sl350 mi alıyorduk?

Maaş ödenmesi için deprem yardımı beklenen bir dönemi bu kadar güzel gösteren başka bir ülke daha yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 30 Eylül 2019; 22:5:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyata SL bulmak zor benim biraz sansim ve tanidigim oldugu icin bulabildim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: webyusuf

Hocam o fiyata SL bulmak zor benim biraz sansim ve tanidigim oldugu icin bulabildim. :)
    Şakasına söyledim araba ararken baya araştırma yaptım fiyatları biliyorum 😂

• MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: webyusuf

Hangi şehirdesin?
    Kölnde kalıyorum staj yerim Krefeld yakınlarında siz ?

• 500 euro komisyon nedir yahu. Türk türke türklüğünü yapmış.

• Merhaba,

Bu paraya burada 99 model şahin bile yok. :) Al hocam ne olabilirki yani zaten 30 40 bin euro verecek olsan bunu almassın.

• Sağdan direksiyona izin veriyor mu devlet garipmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-beta-motors-2005-model-mercedes-benz-sl-350-bayi-cikisli-702996861/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-cetinler-den-2005-model-mercedes-sl-350-cabrio-bakimli-700486278/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2003-sl350-orjinal-amg-paket-otomatik-full-takas-olur-699695561/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.