BU ARAÇA LPG TAKTIRMA İMKANIZMIZ VARMI ? KM DE NE KADAR YAKIT TÜKETİYODUR 1.6 MOTOR .
MADDİ DURUMUM ÇOK ÇOK İYİ DEĞİL FAKAT BU ARABALARA HASTAYIM ARAÇI ALDIKTAK SONRA ÖNEMLİ OLAN ONA BAKMAKTIR BENCE ALMAKTA BİŞİ YOK .
ilandaki araç petten toplamaymış, hiç gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: 0ldskool
ilandaki araç petten toplamaymış, hiç gerek yok
SAĞOL HOCAM UYARI İÇİNDE O ARAÇI ALICAM DİE BİŞİ YOK BU KASADAN ALICAM ÖRNEK OLARAK KOYDUM LPG TAKILIRMI DİYE SORUYORUM ASIL KONU ACMA SEBEBİM
Nasıl ya? 66 bin lira bu araca vereceksin ve maddi durumum iyi değil diyorsun. Bakımını ne yapacaksınız? Olası bir kazada ? PERT kayıtlı araba, kasko yapılmayacak belkide.
Nereden baksam zarar, nereden baksam mantıksız.
forumun lpg bölümünde örnekler var, takılıyor herhalde ama ne kadar iyi olur bilemem
Nasıl ya? 66 bin lira bu araca vereceksin ve maddi durumum iyi değil diyorsun. Bakımını ne yapacaksınız? Olası bir kazada ? PERT kayıtlı araba, kasko yapılmayacak belkide.
HAKLISIN ASLINDADA ŞÖLE DÜŞÜN ADAMIN ALTINDA 100BİN TLLİK ARABA VAR DERSİN Kİ BU ADAM BU ARABAYA BİNİYOSA 200BİNLİK EVİ DAHA FAZLASIDA BANKADA VARDIR BU KADAR PARAYI ARABAYA VERDİYSE BEN ÖLE DEĞLİM OTOMOBİLLERE KÜÇÜKLÜKTEN BERİ İLGİM VAR . BU KASA MERCEDESLEREDE HASTAYIM .
quote:
Orijinalden alıntı: 0ldskool
forumun lpg bölümünde örnekler var, takılıyor herhalde ama ne kadar iyi olur bilemem
HAKLISIN ASLINDADA ŞÖLE DÜŞÜN ADAMIN ALTINDA 100BİN TLLİK ARABA VAR DERSİN Kİ BU ADAM BU ARABAYA BİNİYOSA 200BİNLİK EVİ DAHA FAZLASIDA BANKADA VARDIR BU KADAR PARAYI ARABAYA VERDİYSE BEN ÖLE DEĞLİM OTOMOBİLLERE KÜÇÜKLÜKTEN BERİ İLGİM VAR . BU KASA MERCEDESLEREDE HASTAYIM .
20 yaşındaymışsın, mesajlarına baktım da... Aynı dönemin gençleriyiz.
Şimdi şu var, bu arabayı alıp kapının önünde yatırmaktansa 20 bine araç alıp dilediğin gibi gezmek daha mantıklı. Umudunu kırmak istemem ama ; bu araç sana göre değil dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
quote:
Orijinalden alıntı: KSK--CARSI
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
20 yaşındaymışsın, mesajlarına baktım da... Aynı dönemin gençleriyiz.
Şimdi şu var, bu arabayı alıp kapının önünde yatırmaktansa 20 bine araç alıp dilediğin gibi gezmek daha mantıklı. Umudunu kırmak istemem ama ; bu araç sana göre değil dostum.
şimdi böle bi araba geçmediği için altıma bilemiyorum tabi . yakıtı az olursa araba yatmaz kapının önünde o düşüncedeyim 20 bine araba alsam gene içimde c 180 kalcak gene onu isticem . ilk arabam 73 model opel kadett tek kapıydı arabayı ilk aldığımda depraj baskı balatası tamamen bitmişti araba km 1tl yakıyodu sanki cözemedim arabayı . parçasını bulamadım sattmıştım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme