Bildirim
Mercedes C180 Komp. Avantgarde LPG ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kayınpederimin elegance'nda brc takılı ve mutlu. Bendeki sıkıntıların hiçbirini yaşamadı... -
ben direk prins i tavsiye ederim özellikle turbo ve komp. arabalarda -
quote:
Orijinalden alıntı: cr7fan
2005 Model Mercedes C180 Komp. Avantgarde otomobilime LPG taktırmak istiyorum. Aynı araca sahip olan arkadaşların ya da ilgili kişilerin fikirlerini almak isterim. Sizce hangi marka kit tercih etmeliyim ve tabiki neden? Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar.
EN İYİLERİN TERCİHİ PRİNS VSİ DİR... turbo kompressör süper şarj long araçlarda en çok kullanılan prisn vsi özelikle lüks araçların alternatif yakıt siistemidir..özleikle mercedes ve bmw lerde çok güzel uyum sağlamaktadır...benzinle birebir çalışam prensibi sıfır performans kaybıyla aracınıza en ideal kit diye düşünüyorum...bkn: AYKA OTOGAZ MERCEDES C180 KOMPRESSÖR PRİNS MONTAJI. lpg haber.. -
Antalyada ikamet ediyosanrız veya yakınsanız size tek tavsiyem PROTEK Galip Ustadır. Marka olarak ise kitMTM i tavsiye ederim...Ben de 97 E 200 düz var otomatik hiç bir sıkıntı yok şuükür...6000km ve 4 aydır... -
BU İŞİ YAPABİLECEK USTAYI,BU MONTAJIN YAPILACAĞI ORTAMI,YETERLİ BİLGİSAYAR BİLGİSİNE SAHİP VE REFERANSLARI OLAN SERVİSİ MUTLAKA GÖRÜN ,ONDAN SONRA MARKAYA KARAR VERİN.BAŞARILI VE KENDİNİ İSPATLAMIŞ USTALAR GENELLİKLE İYİ MARKALARLA ÇALIŞIRLAR VE ONLARIN TAVSİYE EDECEĞİ MARKAYI TAKTIRIN.
MELEZ MARKALARDAN KAÇININ,MARKANIN ARKASINDA DURAN ,GÜÇLÜ VE NE YAPTIĞINI BİLEN FİRMALARLA ÇALIŞMAK,SATIŞ VE MONTAJ SONRASI ,YEDEK PARÇA VE SERVİS HİZMETLERİNİ TÜM TÜRKİYE GENELİNDE EN İYİ VEREN FİRMA SİZİ KESİNLİKLE ÜZMEYECEKTİR.
SAYGILAR...SEVGİ İLE KALIN... -
2007 c180 kom. aracıma lpg taktırıcam. bu araçlara en uygun kit hangisi ve kullanan arkadaşlar varsa yorumları bana yol göstericektir diye umuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: cic0z
2007 c180 kom. aracıma lpg taktırıcam. bu araçlara en uygun kit hangisi ve kullanan arkadaşlar varsa yorumları bana yol göstericektir diye umuyorum.
iyigünler
arcınıza kitmtm orjinal italyan otogaz sistemleri uyumludur arcınızın obd soketine baglantı yapılarak daha hasas ayar yapılır hic bir zaman arcınızın prformans kaybı olmaz gönül rahatlıgı ile arcınızı kulanırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayotogaz -- 3 Nisan 2012; 19:41:18 >
-
bugün sanayideki bütün lpg dönüşüm işi yapan firmalara uradım aracım için en uygun olanın prins oldunu söylediler diğerlerinden ne farkı var diye sordum zaman aracınıza uyumlu dedi ama daha detaylı bi bilgi edinemedim. örnek veriyorum atiker neden uyumlu değil yada brc ? aralarında ne farkı var? zaten tereddüt ederek karar verdim lpg taktırmaya ama bu aldım net olmayan cevaplar yüzünden vazgeçme noktasına geldim. az yakalım diye aracımızdan olmiyalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: cic0z
bugün sanayideki bütün lpg dönüşüm işi yapan firmalara uradım aracım için en uygun olanın prins oldunu söylediler diğerlerinden ne farkı var diye sordum zaman aracınıza uyumlu dedi ama daha detaylı bi bilgi edinemedim. örnek veriyorum atiker neden uyumlu değil yada brc ? aralarında ne farkı var? zaten tereddüt ederek karar verdim lpg taktırmaya ama bu aldım net olmayan cevaplar yüzünden vazgeçme noktasına geldim. az yakalım diye aracımızdan olmiyalım.
slm ben atiker taktım hiç bir sıkıntı yok lpg de öncelikle önemli olan montaj yapan usta ve firmadır saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X