|
Bildirim
|
isyankar97 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Tavsiyen için teşekkürler. Ancak bu araç hiç aklımızda yok. Muhtemelen hiç olmayacakta. |
Ya birader adam Mercedes bakıyor, cerato diyorsunuz
|
Valla tercih meselesi ama Mercedes E serisi bakan adam Superb almaz. İnsanların boşa vakti alınmış. Cerato öneren arkadaşa laf denmiş ama genelde bu forumda 3 serisi alacağım diyenlere Jetta al demelerinin bir sebebi varmış. Tercihtir Superb ile E serisi arasındaki vizyon farkı fakat benzinli araba alıyorsan yakıtına bakacaksın ama ne olursa olsun memlekette benzin fiyatı yüksek. Benzinden önce gelirine bakacaksın kaç kilometre yol yapıyorsun ona bakacaksın ve bütçene bakacaksın sonra E serisi yolculuğuna çıkacaksın. Passat diye çıkıp Egea almak olmuş
|
Elite'te var mı bilmiyorum ama ILS (Intelligent Light System) olmayan bir E serisi eksik olur. Elite'de bu donanım olmayabilir.
Prins LPG taktırcaz demişsiniz ama belli ki bu konuda yeterince araştırmanız yok. CGI motora uyumlu olan Prins Sıvı LPG sistemi Euro bu kadar uçmadan önce 8000TL idi, şimdi ne kadar bilmiyorum. 8000TL montaj parası en erken 50.000km'de kendini amorti ediyor. Bu sistemin uzun vadede motorda oluşturabileceği sorunlar hakkında bir fikriniz de yok. Ayrıca LPG takılmış bir E serisi ikinci elde ciddi değer kaybı sebebidir. Bir dönem C180 sahibiydim, MB Club'a üyeydim ve ordaki muhabbetleri, konuları iyi bilirim. Mercedes müşteri kitlesi Tofaşçılar LPG'yi seven bir kitle değil. W211 gibi 12-13 yaşındaki E serilerinde bile "LPG varsa o ilanı direk kapatırım" diyelerin sayısı çok fazla. Sonuç olarak 8000TL üzerine bir de aracın yaşayacağı değer kaybını ekleyin. E180'de LPG hiçbir şekilde ekonomik değil. LPG'li araç kullanıcısı ve LPG kötüdür diyenlerle tartışan birisi olarak yazıyorum bunları. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayra39 -- 12 Aralık 2017; 12:50:49 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketbol6 -- 12 Aralık 2017; 15:30:38 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketbol6 -- 12 Aralık 2017; 15:57:9 > |
|