Şimdi Ara

MERCEDES E200 KOMPRESSOR AVANTGARDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• fiyat çok çok yüksek, 97 modele kadar olan otomatik vitesliler 4 ileri diye biliyorum....

e 230 tavsiye ederim atmosferik motorda 15 bg bile çok etkili olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

fiyat çok çok yüksek, 97 modele kadar olan otomatik vitesliler 4 ileri diye biliyorum....

e 230 tavsiye ederim atmosferik motorda 15 bg bile çok etkili olur..
    tek kelime ile o araçlar o paraları etmez. almak için kafayı yemiş olmak lazım başka açıklaması yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

tek kelime ile o araçlar o paraları etmez. almak için kafayı yemiş olmak lazım başka açıklaması yok.

Alıntıları Göster
    30 35 civarı o araçların piyasası biraz araştır ciddi satıcılar bulursun bahsettiğim fiyatlara ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C

30 35 civarı o araçların piyasası biraz araştır ciddi satıcılar bulursun bahsettiğim fiyatlara ..

Alıntıları Göster
    Bu modelin dış görünüşü çok hoşuma gitmişti ama fiyatta o kadar fark varsa anlamı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontraktil

Arkadaşlar aşağıda adreslerini verdiğim aracın fiyatları normal midir? Piyasayı sadece sahibinden.com'dan biliyorum. Hem fiyat hem de araç için yorum alabilirsem çok memnun olurum. Alırken dikkat edilmesi gerekenler vb.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-satilik-e1-avantgarde-kompressor-159627942/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-2000-gercek-e2-temizlik-bakim-konfor-hepsi-var-168327617/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-temiz-e-2-paket-avangart-komp-167568570/detay/

Çok yüksek, eniştem E200 Avantgarde, 100 bin km civarı satmıştı, yalnız 98 veya 99 modeldi. Temizdi. 35 bin civarına bırakmıştı ve piyasa rayiciydi.

• Bu araçları 30-35 gibi rakamlara alamazsınız kesinlikle.
    Yakınımda 1999 elegance vardı.Ama araç istisna olarak belki de Türkiyedeki en temiz w210'lardan biriydi.İçi ilk günkünden farksızdı. O araç tam hatırlamıyorum 45 binden fazla bir fiyata satıldı.Satıldığı yer küçük bir yer.O yüzden de ederinden fazlaya satıldı ama büyük şehirlerde de 45 e alıcı bulurdu.Ki ilanlardaki araçlar o araç kadar temiz olmasa da makyajlı ve daha modelli araçlar.Evet biliyorum o yıla göre çok fazla bu fiyatlar ama ilandaki araçların fiyatları azcık yüksek olsa da çok da uçuk değil.Zira piyasa bu şekilde.
  • Bu arabaların piyasası böyle. 30-35'e anca makyajsız kasa bulabilirsiniz. Bende de 2000 model Elegance var. Bunlara göre oldukça boş ama ilk sahibinden ve tüpsüz olduğu için 50 desem anında atlayacak insanlar var.
  • canozpinar C kullanıcısına yanıt
    Hocam makyajsız kasa derken 1997-98-99 mu oluyor? Yani 2000 ve üzeri mi makyajlı kasa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontraktil

Hocam makyajsız kasa derken 1997-98-99 mu oluyor? Yani 2000 ve üzeri mi makyajlı kasa?

2000 ve 2001'ler makyajlı kasa.
  • 30-35 e tamz,lerini bulmanız zor..2001 modelini almanızı tavsiye ederim.2000 modelleri 186 beygir yalnız 2001 modelde düşürüldü.Sıkıntı oldu sanırsam.2001 model bir aracın çok temizi için 45-46 bini rahat gözden çıkarmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

30-35 e tamz,lerini bulmanız zor..2001 modelini almanızı tavsiye ederim.2000 modelleri 186 beygir yalnız 2001 modelde düşürüldü.Sıkıntı oldu sanırsam.2001 model bir aracın çok temizi için 45-46 bini rahat gözden çıkarmanız lazım.

Hocam 2001de beygir düşürüldüyse neden daha düşük güçte olanını önerdiniz? Yakıt tasarrufu veya o türden bir artısı mı var acaba?
  • quote:

30-35 e tamz,lerini bulmanız zor..2001 modelini almanızı tavsiye ederim.2000 modelleri 186 beygir yalnız 2001 modelde düşürüldü.Sıkıntı oldu sanırsam.2001 model bir aracın çok temizi için 45-46 bini rahat gözden çıkarmanız lazım.

2000 modelleride 186hp 2001 modellerinin 6. ayından önce çıkanlarıda 186, önce çıkanlar 163hp çünkü emisyondan dolayı falan o dönem sorun çıkmıştı mecbur düşürmek zorunda kaldı mercedes

Ayrıca mercedes e serisinin en sevdiğim modelleri makyajlı kasa olan 2000-2001 modelleridir. Kesinlikle tavsiye ederim 2000-2001 modellerine max 47-48 verin fazlasını vermeyin şuanda biraz şişmiş durumda fiyatlar ama 1 aya düşecek diye tahmin ediyorum
  • kontraktil kullanıcısına yanıt
    Mercedes motor ömrüne çok önem veren bir firma.Nedeninin bu olmasıyla beraber belki farklı bir sıkıntıda çıkımış olabilir o kısmını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

quote:

2000 modelleride 186hp 2001 modellerinin 6. ayından önce çıkanlarıda 186, önce çıkanlar 163hp çünkü emisyondan dolayı falan o dönem sorun çıkmıştı mecbur düşürmek zorunda kaldı mercedes

Ayrıca mercedes e serisinin en sevdiğim modelleri makyajlı kasa olan 2000-2001 modelleridir. Kesinlikle tavsiye ederim 2000-2001 modellerine max 47-48 verin fazlasını vermeyin şuanda biraz şişmiş durumda fiyatlar ama 1 aya düşecek diye tahmin ediyorum
    Fiyatlarının neden düşeceğini düşünüyorsunuz? Böyle bir durum varsa bende bekleyeyim zira bu ksalara bende bakıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Fiyatlarının neden düşeceğini düşünüyorsunuz? Böyle bir durum varsa bende bekleyeyim zira bu ksalara bende bakıyorum.

şuanda fark ettinizmi bilmiyorum ama toyota ve hondada 1 ay önce 34 eden araba şuanda 32 ye kadar düştü fiyatlar arttığı için araba satmak isteyen çoğaldı temiz araba sayısı arttı derken bir miktar indi fiyatlar ve ben böyle gideceğini tahmin ediyorum aynı şekildede bu model mercedeslerdede 2tl kadar bir düşüş var

• 186'lık motorlarda sıkıntı yok. 300-400 binlerde LPG ile sorunsuz binenler var. Benim 186'lık w210 200.000'i geçti ve hala ilk alındığındaki performansı veriyor. Ömürlük motorlar. Mercedes emisyonla alaklı düşürdü bunların gücünü diye biliyorum. Bir de benim araba benzini şehir içinde adeta içiyor. 163'lüklerde bununla ilgili de bir iyileştirme yapılmış olabilir tam bilgim yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şuanda fark ettinizmi bilmiyorum ama toyota ve hondada 1 ay önce 34 eden araba şuanda 32 ye kadar düştü fiyatlar arttığı için araba satmak isteyen çoğaldı temiz araba sayısı arttı derken bir miktar indi fiyatlar ve ben böyle gideceğini tahmin ediyorum aynı şekildede bu model mercedeslerdede 2tl kadar bir düşüş var

Alıntıları Göster
    hoacam yazmayı unuttum kusura bakma bu modellerin mavi-laciverti tutulmuyor gümüş gri, bej-şampanya renkleri en tutulan renkler

• quote:

hoacam yazmayı unuttum kusura bakma bu modellerin mavi-laciverti tutulmuyor gümüş gri, bej-şampanya renkleri en tutulan renkler

Hocam ben siyah modeli beğenmiştim ama onun durumu nedir?
  • Fiyatları yüksek bir tanıdık 33 bine 98 modelini aldı. Temizmi onu bilmiyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.