Teslim almamış ki. Bu şekilde fabrikasyon bir hata yok evet ama Mercedesin güvenip kaplamaya verdiği firmanın yaptığı kavlatma var. Kimse bu şekilde aracı almak istemez. |
MERCEDES GAZİANTEP KOLUMAN AYIPLI ARAÇ TESLİMATI (2. sayfa)
-
-
Öncelikle geçmiş olsun, ancak ortada ayıplı araç yok aksine zarar verilmiş araç var.
Konu Başlığı bu nedenle yanlış anlaşılmaya sebep oluyor.
Firma araca zarar vermiş sizde sonuna kadar bu şekilde teslim almamakta haklısınız.
Teslim aldığınız anda iş biter haberiniz olsun. Bu şekilde teslim almadan Koluman genel merkez ile görüşün.
Almanya genel merkeze mesaj yazıp mutlaka bildirin. Ortalık iyice karışsın ki herkes şöyle bir kendine gelsin.
Bende aracımı yıllarca Koluman servise götürdüm çokta memnun kaldığım bir yerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 13 Aralık 2024; 13:29:47 > -
Senin de bir E class aracın olduğunda senin de derdini dinleriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum hocam aslında benzer bir şey söylemeye çalıştım. Yoksa ben de bu şekilde araç teslim almak istemem.
Sadece yargı sürecini kestiremiyorum ve karmaşık geliyor. Firma - bayi zincirini biliyoruz, burada bayi 3 kuruş kazanç için yaptı bu yönlendirmeyi muhtemelen. Ben olsam avukat ile konuşur, çıkabilecek sonuçları masaya yatırırdım. Bugün teklif edilen %2 ve yıllar sonra çıkacak yargı kararını karşılaştırır kararımı ona göre verirdim.
-
O değil de siz sonra alayım deseniz muhtemelen oraya lokal boyayı çakacaklardı, haberiniz de olmayacaktı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Aralık 2024; 14:2:0 > -
Kötü düşünmek istemiyorum ama aynen öyle.
Tamam, e klass alınca haber ederim de sen şimdi fazla toz kaldırmadan ikile...blok!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kötü durum yahu belki konuşulsa nasıl bir yol izleyelim denilse, mercedes olarak mağdur etmek istemiyoruz ama iki tarafın da zarar etmesini istemiyoruz dense orta yol bulunur. Belki az indirim, bakım hediyesi vs ile tatlıya bağlanacaktı. Şimdi uğraş dur.
-
Bu araç firmaları yabancı ülkede olsa acaba müşteriye karşı böyle davranılar mıydı? Bizim ülkede hep bir sıkıntı var. Servisi ayrı dert, satış bölümü ayrı dert. Adamlar tek elci gibi takılıyor kafasına göre. İstediğini yapıyor müşteriye karşı.
-
Bugün durumu anlatan bir yazı almak için gittim. Vice kaplama şirketi yine eksik bir yazı verdiler. Mercede yazı vermek istemedi. Polisi çağırıp mala zarardan şikayetçi olduğumu belirttim. İfademi aldılar. Aracımı hala teslim almadım. Bir çözüm yolu bekliyorum. Ancak sunan hala yok.
-
gemiş olsun hocam peşini bırakmayın
-
bu kazıma değil, muhtemelen kaplama öncesi tinerle aynı bölgeyi defalarca bastırarak silmişler, o boya kalkması tinerle alakalı. Selülizik tinerle aynı bölgeye bastırarak silip uyguladığınızda boyanın anasını ağlatıyor. Temizlik işlemini normal tinerle yapsalardı böyle olmayacaktı. Tamamen kaplama yapan firmayla alakalı duruyor
GRAM yardımcı olmazlar. Mercedes'in uluslararası ve bu ülkedeki yargıya tezahür etmiş olan lobi gücü efsanedir. Ama dilerim ki konu sahibi hakkını alır, zararını tazmin eder. İl Ticaret Müdürlüğü'nden kınama cezası aldıran bir adam vardı böyle bir ayıplı teslimat için. Mahkeme uzun yıllar sonuçlanana denk bu tarz ufak girişimlerle firmayı darlayabilir arkadaş. Umarım çözülür, aracın resmen içinden geçmiş kasaplar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Aralık 2024; 15:16:8 >
Yüzde yüz doğru analiz. Araç kıtlığı döneminde (pandemi civarı) bu merdivenaltı kasaplara bu tür sözde "detailing" işlemlerini fahiş fiyatla yaptırmadan aracı size teslim etmiyorlardı. Tabii vatandaşa bu yolla bu bayiler sağlı sollu geçirirken araç fiyatının minimum yarısını cebine atan devlet ise uyuyordu, izliyordu, belinize kuvvet diyordu. İşte o yüzden bir halt olmaz bu anlayıştan hocam.
Hocam ekşide de yazmıştınız galiba siz. Bence az daha sabredip yeni araba isteyin. Avukat ile de gidip sağlam bir protokol yapın. Fiyat farkı falan istemesinler, en geç şu tarihte teslim etsinler vs vs hükümler olsun. Adamlar bazı çözümler sunmuş, bizde boya meselesine toplum çok hassas. O nedenle siz haklısınız. Bence ortak bir noktada buluşun.
-
Mercedes bile olsa gaziantepten araba alınmaz.
Kim bilir hangi acemi eleman orayı o hale getirdi.
Avukat ile bayiye gidin. Iki firmadan da neden araci teslim alinmadigina dair kaşe ve yetkili imzalı olarak belgeleri alin. Araci teslim almayin. Teslim aldiginiz an kabul etmis olursunuz durumu.
Allah sabir versin. Trde yasamamak lazim bu olaylari.
Hocam arkadaş önceki mesajlarında defaatle iki firmanın da aracın kusurlarına binaen teslim edilemediğine dair doğru düzgün, formata uygun bir belge vermediklerini yazmış. O belgeyi bilerek vermedikleri açık zaten. O nedenle belge sağlamadıkları için de ayrı bir hukuksal yaptırım uygulanması lazım. Avukat desteği şart gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Aralık 2024; 19:15:15 >
Yahu hocam bagaj kapağı darbe yok sök tak yok. Çek fotoğrafını detaylı birşekilde. Avuç içi kadar mikron boya yaptır. Masrafı bayiye kitle.ekstra %2 paranı al keyfine bak. Arabayı alıp benzinliğe gittiğinde birinin çarpmayacağı ne malum.
Bayilerin alt firma çalıştırma sorunu devam ediyor. Benim de aracın 2 defa motor temizliği adı altında turbosunu, westgate'ini bozdular.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X