Şimdi Ara

Mercedes GLA 180 2016 mi? Range Rover Evoque 2013 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evoque.
  • Mercedes
  • İkiside çakma suv bu yüzden daha yeni olanı alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Range Evoque
  • 2013 evoque yada 2016 gla için muhtemelen 200 bin yada yakın miktarda parayı vermezdim. Bugün piyasasında araba alırken çok daha kendinizi ve paranızı ön plana alarak düşünmeniz gerekiyor zira fiyatlar öyle uçtu ki, bundan önceki dönemlerdeki fiyatlar neredeyse beleşmiş izlenimi veriyor, o nedenle ederi bu olmayan araçlar daha da bu oranlarını arttırdı o nedenle bunları tercih etmemek de bazen bizim için iyi karar olabilir.

Mutlaka bu iki araçtan birini seçmek zorunda kalsam, iki aracı karşılaştırmak yanlış evoque ağır basar lakin arada, önemli farklılıklar var, fiyat, yıl, km, motor, yakıt gibi, bunlardan düşünce tarzıma göre öncelikli olanları ortaya koyar ondan sonra karar verirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ulkede yasiyorsunuz ve ulkenizde arac piyasasi nasil bilmiyorum ama 25 bin eurolara manuel araba almazdim ben olsam baska alternatifler nedir butcenize gore ?

Illa bu iki arac icinden biri olucaksa derseniz evoque alin

• Belcikada yasiyorum

Bugun Evoque’u gormeye gittim aracin kaportasi her yandan ciddi ciziklar var, ici desen koltuk arkalarini cocuklari mafetmis, bakimi yapilmamis 20.000€ diyor

Temiz olsa bu fiyat cok iyi en az 2000€ masrafi var dedim

18000€ dedim olmaz dedi senin olsun dedim(icimden)

Yarinda belki Mercedes’i gormeye gidecegim

Ama gonlumde evoque yatiyor arabanin dizaynina hastayim :D

Mercedes gla’da sanki berline ve 4x4 arabalarin arasinda SIKISIP kalmis bir model gibi ne yuksek nede alcak

• Arkadas Turkiyeyi ile Belcikayi karistirdi sanirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.