Bildirim
Mercedes opel den yeni 1.6 136hp dizel motor alcak.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eee napalım? -
onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil buquote:
Orijinalden alıntı: AlkanExclusive
Eee napalım? -
Ben olsam hondayla anlaşır 1.6 160bg dizel motoru getirirdim -
Bence kendilerindeki 136 hplik motoru mercedesteki güncellenmis 136ya cikarilmis dci motorun yerine koyarak ortalığı karistirmaya çalışıyorlar ama Yemezler -
ancak bu kadar sallanr tüm dünya medyası bir yada opel odak satış danışmanı bir yanaquote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFire
Bence kendilerindeki 136 hplik motoru mercedesteki güncellenmis 136ya cikarilmis dci motorun yerine koyarak ortalığı karistirmaya çalışıyorlar ama Yemezler -
iki ayrı konu biri mercedes opelden motor alacak öteki c serisi 1.6 dizel Türkiyede satışa sunuldu.quote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFire
Bence kendilerindeki 136 hplik motoru mercedesteki güncellenmis 136ya cikarilmis dci motorun yerine koyarak ortalığı karistirmaya çalışıyorlar ama Yemezler
tam olarak ne oluyor. c serisindeki 1.6 136 bg kimin motoru dci'n modifiyelisimi yoksa opelden aldığı motor mu
biri açıklarsa sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregirit -- 10 Ekim 2014; 14:09:24 > -
bu satış temsilcileri de herşeyi! biliyorlar bir sattıkları arabayı bilmiyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: emregirit
iki ayrı konu biri mercedes opelden motor alacak öteki c serisi 1.6 dizel Türkiyede satışa sunuldu.
tam olarak ne oluyor. c serisindeki 1.6 136 bg kimin motoru dci'n modifiyelisimi yoksa opelden aldığı motor mu
biri açıklarsa sevinirim
Alıntıları Göster
haber ise üfürükten teyyare... -
Adam kaynak göstermeden satış danışmanlarına güvenerek konu açıyor.quote:
iki ayrı konu biri mercedes opelden motor alacak öteki c serisi 1.6 dizel Türkiyede satışa sunuldu.
biri açıklarsa sevinirim
Alıntıları Göster
Daha da kötüsü millet hemen birbirine saldırmaya başlamış -
Arkadaşlar ne kadar gerçek yalan dolan bilmiyorum.. dedi diyorum yoksa öyle birşey konu kapana bilir. -
"alcak" bu müthiş Türkçe ile konu açmaya devam et sen!
Tabi kaynak mevzusu var, adama kaynağın nedir diye sorsak arkasını dönüp gösterecek. -
Yalan haber:) -
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü
quote:
biri açıklarsa sevinirim
Teknik verilerden yola çıkarsak;
Mercedes Almanyada C180 bluetec(115HP) ve c200 bluetec(136hp) var.
Opel 1.6cdti >> Renault 1.6dci >> C200
1598cc >> 1598cc > 1598cc
Silindir çapı:
79.7>> 80 >> 80
Strok
80.1>>79,5 >> 79,5
Sıkıştırma:
16:1 >> 15.4:1 >> 15.4:1 (web sitesi: 15.7:1)
Beygir:
136hp(3500-4000rpm) >> 130hp (4000rpm) >> 136hp(100kw)(3800rpm)
Tork:
320nm (2000rpm) >> 320nm (1750rpm-2250rpm) >> 300nm (1.500–3.000rpm)
Motor yerleşimi mercedeste arkadan itişten dolayı farklı ama bana sanki renault motoru gibi geldi. burada yer alan habere göre de;http://www.greencarcongress.com/2014/07/20140715-estate.html
Renault motorlu olduğunu söylemişler.
bende c serisine dci motorun geliştirilmişi ve güçlendirilmişi gelecek diye duymuştum. dediğiniz gibi sanırım
-
Ooo ergen atarı, çok korkutucu.
Admin doldur bardakları.
Kaç kere dedik değil mi, şu forumda konu açabilmek kolay olmasın diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: Adieu
Ooo ergen atarı, çok korkutucu.
Admin doldur bardakları.
Kaç kere dedik değil mi, şu forumda konu açabilmek kolay olmasın diye.
Sen kendi yorumunu yazarken kafan başka yerde olmalı..adam ne yazdığının farkında değil gelmiş bana ergen diyor.. -
Daha cümle kurmaktan aciz halinle cevap vermeye çalışma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Adieu
Daha cümle kurmaktan aciz halinle cevap vermeye çalışma.
Hadi güzelim bak işine... -
Olur mu o senin güzelliğin, biz bu forumda senin gibi liselileri çok severiz. -
Kaynak sağlam haberi yayalim -
Yaşasın tam bağımsız Volkswagenquote:
Orijinalden alıntı: mumenu
Kaynak sağlam haberi yayalim
Benzer içerikler
- hyundai i20 1.4 mpi triger seti kaç binde değişir
- mpi motor nedir
- oto branda tavsiye
- sök tak ile değişen arasındaki fark
- muayenesiz araç kazası sigorta karşılar mı
- 2021 sıfır araba fiyatları
- mercedes eqb 250 yorum
- tiguan boyutları
- 1.3 tce motor
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X