Bildirim
mercedes s class w140 kasa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle makam aracı, ya da mafya aracı denince ilk akla gelen arabadır. Dünya toprakları üzerinde bunun kadar havası, forsu olan bir başka araba yoktur.. Bu araçların 'Long' olanını tercih etmelisin. Yani model ibaresinin sonunda L harfi olanını. Örn: S320L. Uzun şasi oluyor L serisi. Dingil mesafesi daha büyüktür, daha uzundur, koltuk mesafesi daha geniştir, çok daha iyi bir yol tutuşa sahiptir. Bütçeniz elveriyorsa S420L veya S500L modelini tercih edin. Gerçi düşük motorlusunu kullanmıştım. Uçuyor hissi yaratıyor insanda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
W140 efsanenin sonudur. Yani MB ile Chyrsler birleşmesinin başlarında çıktığı için bu birleşmenin neticesi olan dandik (mercedese göre) üretim kalitesinden etkilenmeyen son seridir.
Dünya Toprakları üzerinde bunun kadar havası olan
W126, W108 kasalar vardır...
Tabi hepsinin üstünde Mercedes Benz 600 vardır.
Neyse dönelim mevzuya, düzgün bir w140, ticareten olmasada, araç keyfi açısından bir hata olmaz. Yüksek motorlar, hem tüketim hem vergi yönünden üzücü olabilir. -
ben ikinci bir araç olarak düşünüyorum zaten ama bu araçlardan lpg siz bulmak çok zor bir tane izmirde galeride var s 320 long bi bakıp fikir verirmisiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1996-model-s320-long-76138945/detay -
sonunda bir w140 s320 mercedesim oldu -
Mercedesin en sevdiğim kasası, hastasıyım, üzerine araba tanımam ,güncel s serisi bile bunun kadar hoşuma gitmiyor, imkanım olsa ben de alırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet61_55
ben ikinci bir araç olarak düşünüyorum zaten ama bu araçlardan lpg siz bulmak çok zor bir tane izmirde galeride var s 320 long bi bakıp fikir verirmisiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1996-model-s320-long-76138945/detay
km si düşürülmüş olduğu belli. anasını ağlatmışlar bunun en az 500 binde. bizde 300 bin küsürü geçik baba yadigarı w140 var (rahmetli 130 küsür kilo vardı belki) ama koltuk ilandaki gibi çökük ve yıpranık değil.
her neyse işte. bu araba günlük şehiriçi kullanımından ziyade uzun yolda keyiflidir. 320 motor gayet yeterli ve bilinen bi motordur. tabi yanlızca haftasonu ve keyfi kullanılacaksa 500 L alın derim ben.
-
Bu araçlardan son Mercedes olarak bahsedilir çocukken bu araçların sıfırlarına bindim mükemmel araçlardır içinde kendinizi bulutların üzerinde zannedersiniz araç oldukça büyük olmasına rağmen şehir içinde insanı yormaz müthiş bir manevra kabiliyeti vardır tekerlekleri biraz daha yatsa yere değecek nerdeyse :) 98 modelleri harikadır günümüzde yakıt tüketimi açısından insanı yorar şehir içi benzinde km de 75 kuruş ile 1 tl arasında yakar lpg takmayı düşünürseniz durumu çok iyi olmayanlar için başka çare yoktur :) lpg de ise km de 40 kuruş ile 60 kuruş arası yakıyor diye duydum. Birde bu araçların parçaları çok pahalıdır bir arkadaşım bu aracın egzosunun 7000 tl olduğunu söylemişti serviste :) Yan sanayisi ne durumda bilmiyorum fakat iran suriye gibi ülkelerden ucuza parça getirtiyorlar diye biliyorum. Bu arabalar bağımlılık yapar bir kere binen kullanan asla onu unutamaz ve başka hiçbir arabada onda aldığı zevki alamaz en sonunda bende bir çılgınlık edip alacağım bir w140 :)
-
-
Mercedesiniz hayırlı olsun. W 140 lara öteden beri hastayım. Mercedesin gelmiş geçmiş en sağlam aracı, Mercedesi Mercedes yapan W 126 dan sonra S kasa efsanesinin sonuncusu benim gözümde. S 65 gibi bir araba var şu an ama hiç bir S serisini bunun kadar havalı bulmuyorum. Tam bir imparator arabasıdır kendileri. Birgün tepem atacak; kapının önünde yatacağını, bütçemi dümdüz edeceğini bile bile alacağım bir tane S600.
Düzeltme: yazım hatası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 16 Mayıs 2012; 13:08:49 > -
-
Arkadaş arabayı aldıktan sonra uğramaz olmuş biraz yorum hiç fena olmazdı aslında :) -
Sanırım araç belini büktü :) Aracın fiyatları aslında konforuna ve karizmasına göre ucuz fakat yakıtı LPG li bile olsa insanı yorar birde aracın parçaları nedense çok zor bulunuyor ve çok aşırı pahalı -
bizim yaptığımız gibi gaza gelip aracı expertize sokmadan aldıysa muhtemelen beli bükülmüştür hatta dahada kötüsü kırılmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mroceangoing -- 17 Mayıs 2012; 3:08:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sienaumut
Arkadaş arabayı aldıktan sonra uğramaz olmuş biraz yorum hiç fena olmazdı aslında :)
genelde öyle oluyor zaten hocam... -
quote:
Orijinalden alıntı: DursunBey
Öncelikle makam aracı, ya da mafya aracı denince ilk akla gelen arabadır. Dünya toprakları üzerinde bunun kadar havası, forsu olan bir başka araba yoktur.. Bu araçların 'Long' olanını tercih etmelisin. Yani model ibaresinin sonunda L harfi olanını. Örn: S320L. Uzun şasi oluyor L serisi. Dingil mesafesi daha büyüktür, daha uzundur, koltuk mesafesi daha geniştir, çok daha iyi bir yol tutuşa sahiptir. Bütçeniz elveriyorsa S420L veya S500L modelini tercih edin. Gerçi düşük motorlusunu kullanmıştım. Uçuyor hissi yaratıyor insanda..
w 140 kasalarda long yani l ibaresi bulunmaz o sadece w 220 kasalara özgündür örnegin s 500 l gibi
ilk çıktıgı yıllarda yani 1991 den 1993 e kadar motor hacim ibaresinin yanında 300 se (kısa ) 300 sel(uzun) diye tabir ediliridi sec ise coupe versiyonun adı söylenirdi
fakat 93 senesinden sonra l ibaresi kaldırıldı 14o kaslarda bunun
örnegin 600 sel yerine s 600 ve arka kapı yanlarına v12 ibaresi konuldu motorlarda 400 ps den 408 psye çıkarıldı yan havayastıklarını ilklerden kullanan modeldir 1996 yılında
merak ettiginiz bir şey varsa cevaplayabilirim .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Warrıor Sako
Hocam bu araçlar atmosferik v12 mi acaba? (s600 den bahsediyorum.) Ayrıca yedek parça durumu nedir? Türkiye de kolay bulunur mu? Birkaç parça sorsam fiyatlarını söyleyebilir misiniz? Mesela ön amortisörler, rotiller far ve stoplar, triger seti falan yaklaşık ne kadara bulunabilir? Ayrıca 94 model araçlar 150-250 bin km lerde. Km düşürülmüş olma ihtimali yüksek midir?
Model olarak 91 den 98 modele doğru farklılıkları artıları ve eksileri nelerdir ve hangi model civarını tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestamit -- 17 Mayıs 2012; 9:26:47 > -
quote:
...
w 140 kasalarda long yani l ibaresi bulunmaz o sadece w 220 kasalara özgündür örnegin s 500 l gibi
ilk çıktıgı yıllarda yani 1991 den 1993 e kadar motor hacim ibaresinin yanında 300 se (kısa ) 300 sel(uzun) diye tabir ediliridi sec ise coupe versiyonun adı söylenirdi
örnegin 600 sel yerine s 600 ve arka kapı yanlarına v12 ibaresi konuldu motorlarda 400 ps den 408 psye çıkarıldı yan havayastıklarını ilklerden kullanan modeldir 1996 yılında
hocam bmw e38 7.50il ve mercedes w140 s500 arasındaki tercihinizi merak ettim açıkçası. -
quote:
Orijinalden alıntı: kestamit
quote:
Hocam bu araçlar atmosferik v12 mi acaba? (s600 den bahsediyorum.) Ayrıca yedek parça durumu nedir? Türkiye de kolay bulunur mu? Birkaç parça sorsam fiyatlarını söyleyebilir misiniz? Mesela ön amortisörler, rotiller far ve stoplar, triger seti falan yaklaşık ne kadara bulunabilir? Ayrıca 94 model araçlar 150-250 bin km lerde. Km düşürülmüş olma ihtimali yüksek midir?
Model olarak 91 den 98 modele doğru farklılıkları artıları ve eksileri nelerdir ve hangi model civarını tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
tedarik edilmesi uzun zaman almaz nihayetinde ülkemizde yeteri sayıda servis ve parçası var
ön amartisorler yan sanayi olarak tek halinde 200 tl gibi bir fiyata alınabilir
ön stopların tanesi 250 ile 300 arası değişiyor
arka staoplarda 130 civari
km konusuna gelirsek ben pek orjinal olduklarını zannetmiyorum kmlerin neticede kullanım alanı devamlı uzun yol makam aracı olduğu için km daha yüksektir
model olarak farklılıklar yok sadece 95 mayısta tork konvertorlu s600 deki şanzıman 4 ileriden 5 ileriye tükseltilmiştir
s600 v12 modeli atmosferik bir motordur
5987 cc
5200 dd 408 ps
3800 dd 570 nm tork üretir
0 100 =6.6 sn max hız 250 km
-
quote:
Orijinalden alıntı: causeandeffect
quote:
...
hocam bmw e38 7.50il ve mercedes w140 s500 arasındaki tercihinizi merak ettim açıkçası.
her nekadar güç farkı olsada
s600 408
750 i 326 ps
bmw derdim kişisel nedenden dolayı
Benzer içerikler
- skoda octavia 1.6 tdi elegance cr yorum
- range rover 3.0 tdv6 motor ömrü
- seat ateca mı skoda karoq mu
- range rover en sorunsuz motor
- otomatik vites a harfi
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X