Şimdi Ara

Mercedes VITO & vw CARAVELLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz geniş bir araca ihtiyaç var. D segment sedanlar yeterli değil. 7 kişilik araçlar yeterince kullanışlı degil, çokta pahalı. İyisi mi dedim kendi kendime Acaba minibüs mü alsam.
    Önce caravelle ye baktım. Otomobil konforu var araçta gerçekten. Team gibi havalı versiyonları da var. 130 bin civarında fiyatlar.204bg ı düşündüm. Ancak arka koltuklar çok vasat geldi bana.hicbir kullanışlılık yok. Araç ferah, onca yer var ama sen arkada kazık gibi oturmak zorundasın. On taraf tam tersi bissuru göz var. Sürücü ve yolcu için ayrı ayrı koltuklar var. Test sürüşü yaptım. Sevdim arabayı. Arkadakiler birsure idare etsin.sonra vip yaparız diye düşündüm. Bu arada Almanya da 6 -7 koltuklu muhteşem versiyonları var aracın.
    Merso ya da bakayım dedim. Dsg? Vw araba almak? Adamlar showroom da bile ilgisizler. servisi nasıl olur acaba :) Merso da bazı ayrıntılar çok hoşuma gitti.koldan vites, ayakla aktıve edilen el freni(!, garip oldu, ayak freni diyemedim :))arka koltuklar daha kullanışlı. Bir miktar daha konforlu. Vw nin en arka koltuğu sarsici biraz(bizzat deneyemedim ama oyle yorum aldım) daha alçak, daha otomobil vari vito. ikinci Eli daha güçlü, Vip de daha çok tercih ediliyor.arkadan itiş.akilli Led far. Daha kısa dönüş çapı. Dönüş çapı önemli vito passat seviyesinde dönüş çapına sahip.buyuk araçta önemli bu bence.
    Vito daha ağır basıyor ama mükemmel de değil. Vw de on taraf daha kullanışlı. Vito da ön sağdaki 2 li koltuk facia.
    Uzun lafın kısası arabamı satabilirsem eğer vito ya niyetliyim. Ben böyle beklemedeyken sizde görüşlerinizi, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Faydalı olmasını dilerim, Saygılarımla.
     Mercedes VITO & vw CARAVELLE Mercedes VITO & vw CARAVELLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycg61 -- 2 Aralık 2016; 11:28:17 >

• Hocam merhabalar, bizim aile şirketine ait 2 tane transporter marka aracımız var ve bunları alırken çokça bu tarz arabaları inceledim...Caravelle daha fazla koltukları ve biraz daha binek araç havası verilmeye çalışılan transporter olarak görüyorum. Yani ticari araçtan biraz daha kalabalık aile aracına dönüştürülmeye çalışılan minibüs gibi...

Fakat Vito doğrudan böyle tasarlanmış bir araç, yani bence önceliği ticari araç değilde kalabalık aile aracı gibi tasarlanmış...Daha fazla binek araç havası taşıyor...

Bu arada bu araçların sürücü ve onkoltukları dışında konfor beklentinizi yüksek tutmayın, diğer yandan Vito vs Caravelle denilse sizin amacınızdan dolayı Vito derdim...Zaten kararınızı vermişsiniz bence aklınızı bulandırmayın
  • Teşekkür ederim. Arka koltuklar aslında binek araçlarda da pek konforlu degil ( s serisi veya 7 hariç tabi)belli bir seviyeye kadar kabul edilebilir bence.
  • Bugün test imkanım oldu vito yu. Gayet memnun kaldım. Eşimide ikna etmiş durumdayım. Sağ on koltugu değiştirmek dışında yapılacak ek bir iş yok araçta. Alındığı haliyle rahatlıkla kullanılır. Caravelle de arka havalandırma ortada ve tam kafa hizasında. Bu konum uzun yolda rahatsız edici olabilir diye düşünüyorum. Vito da uzakta ve yanda. Eşya gözü olayı çok az.diger yönlerden gayet başarılı
  • Evet Vito daha iyidir her bakımdan. Vitoda zaten neredeyse hatchback havası var. Binek araç gibi.
  • 3 yıl carevella kullandım son 2 yıldır viano kullanıyorum tüm samimiyetimle söylüyorum o 3 yılıma çok acıyorum şuanda işyerinde hala carevella var arada kullanıyorum yani devamlı karşılaştırma şansım var bence arada çok fark var şiddetle Mercedes tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarby -- 4 Aralık 2016; 22:04:25 >
  • persembe 114 pro uzun vito teslim aldim.250 km oldu ortalama 8 yakti.bugun oglen bir bucuk saatte capitolun etrafini donebildim o trafikte 10 yakti.arka koltuklar her biri yatiyo katlaniyi cikiyo cok pratik
  • ycg61 Y kullanıcısına yanıt
    uzun yol sevmeyen esim ilk yarim saatlik tur sonrasi bunla diyarbakira gidelim dedi ;)

kullanimi cok rahat
  • Peugeot Travelleri bekleyin derim.Size daha cok uyacak bir arac gibi.
  • Bende transporter kullanıyorum.Caravella transporterin 8 kişiliği.Kesinlikle tavsiye ederim ama karşılaşmada vianoyu bilmediğim için bir şey diyemem.Ama caravelle alıcaksanız kesinlikle 140 ps alın.
  • Aradan zaman gecti, vito almak nasip oldu. 10bin km i devirdim. Şöyle de bir video hazırladim

pahalı araclar ama ilginctir Fransa dan daha ucuza satiliyor Ülkemizde. Ötv ler almış başını gitmiş, böyle bir ortamda fena bir alternatif değil.

Bilgi deneyim paylaşilmali, selamlar
  • video mu biraz kısaltayım istedim. daha iyi olmustur umarim

youtube
    8+1 KİŞİLİK OTOMOBİL, ÖTV %15, ÜSTELİK MERCEDES, KARŞILAŞTIRMA İÇERİR
    https://youtu.be/m3mCvwpa0tg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycg61

video mu biraz kısaltayım istedim. daha iyi olmustur umarim

youtube
    8+1 KİŞİLİK OTOMOBİL, ÖTV %15, ÜSTELİK MERCEDES, KARŞILAŞTIRMA İÇERİR
    https://youtu.be/m3mCvwpa0tg

Hocam merhaba.

Bende bu araçlardan düşündüm.Bütçem dolayısıyla Transporter'a baktım.Boyutları biraz büyük gibi.Şehir içinde kullanımı hakkında bilgi verir misiniz?Sıradan bir C-sedan araçtan kullanması ne kadar farklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ycg61

Aradan zaman gecti, vito almak nasip oldu. 10bin km i devirdim. Şöyle de bir video hazırladim

pahalı araclar ama ilginctir Fransa dan daha ucuza satiliyor Ülkemizde. Ötv ler almış başını gitmiş, böyle bir ortamda fena bir alternatif değil.

Bilgi deneyim paylaşilmali, selamlar

pahali dusuncesine katilmiyom.

normal otv konulsa 250 binden asagi satilmaz vito.
    150 bine mercedes motorlu otomatik viteslisini veriyor bayi.

o paraya c sinifi dizel otomatik alinir anca.

ayrica caravella ile kiyaslayanlar gidip sadecce icine oturunca bile bariz farki anlayabilir test surusune cikmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 8 Eylül 2017; 11:56:15 >

• yanitlar icin tesekkürler. Bence ciddi bir bilgi eksikligi var bu konuda. hakikaten cok iyi secenekler bu araclar. Fiyat vergi avantajlari bilinmiyor. normal bir sedandan suruşü daha üstün. görüs alani, süspansiyon konforuyla, büyük aracin verdiği güvenle. Boyutlar nadiren park ederken uygun yer arattığı icin bir iki tur atmanıza neden oluyor, sürüşe ise dedığim gibi engel degil, katki yapiyor.
  • ycg61 Y kullanıcısına yanıt
    Hız sınırı daha düşük diye biliyorum otobanda 95 gibi bir sınır vardı galiba
  • ruhsatta otomobil yazıyor , 120 otobanda hiz sınırı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycg61 -- 10 Eylül 2017; 16:45:37 >
  • bu düşük ötv olayı çok ilginç. firmalar asla bunun reklamını yapmıyorlar. büyü bozulmasın diye mi düşünüyorlar?

ilk video ya bir iki ilave etmem gereken şeyler olduğunu farkettim. konuyla ilgilenler içinhttps://youtu.be/A5YZwpGH7o0
  • Bu araçlar Almanya da bile 45-50 bin Euro yani BMW 520d den bile pahalı.Ama bizim ülkede 520d nin yarı fiyatına sahip olunuyor.Gercekten Tr şartlarında çok mantıklı araçlar.
  • Arkadaşlar merhaba benim aracım 2017 caravella. araç çok güzel fakat bence tek kusuru bağajının çok küçük olması dolayısıyla uzun tatillerde valiz, çocuk arabası vb. için yer yok. Bu sorunu gidermek için üçlünün önünde ki ikiliyi iptal edip üçlüyü onun yerine çekmeyi düşünüyorum. Şoför arkası ikiliyi ya olduğu gibi bırakıp 6+1, ya da oraya da üçlü atıp 7+1 kullanacağım ve böylece bağajı büyüteceğim. Bunu yapmam trafikte ve muayenede sıkıntı çıkarır mı? Çıkarmaz ise bu işlemi nerede kime yaptırmalıyım? Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.