Şimdi Ara

MERCEDES W210 E320 NASILDIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın Arkadaşlar Bugünden itibaren 1996 beyaz düz vites 528i e39 performans aracımı sattım e320 elegance veya advantarge alma planlarım var ama bu araçlar hakında hiç bir bilgim yok yakıt o kadar önemli değil ancak performans nasıldır 528 i yi aratırmı bide düz vitesdi eğer aklınızda e320 ye denk araçlar varsa nelerdir yazarsanız memnun olurum.

• ben kullanıyorum e320 avantgarde e2 plus paket. arka koltuk ısıtma dahi var araçta. koltuk şişirme ıvır zıvır ne ararsan var.
    motor çok canlı 528 i her türlü tokatlar. yalnız 97 ve sonrası 5 ileri şanzımanlı modelleri tercih et.
    diğerleri biraz hızlanmada zayıf kalıyor. 7.5 sn. 0-100 yapıyor. tork muhteşem.
  • ve aynı zamanda lpg'de az yakıyor
  • E320 Bende kullanıyordum cok memnumdum aracımdan benımkı 99 modeldı 5 ileri ucak 528den yol ister :) al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

ben kullanıyorum e320 avantgarde e2 plus paket. arka koltuk ısıtma dahi var araçta. koltuk şişirme ıvır zıvır ne ararsan var.
    motor çok canlı 528 i her türlü tokatlar. yalnız 97 ve sonrası 5 ileri şanzımanlı modelleri tercih et.
    diğerleri biraz hızlanmada zayıf kalıyor. 7.5 sn. 0-100 yapıyor. tork muhteşem.

Ben şu anda 1998 model E320 avangarde E-2 paket bir araç almak üzereyim. Araçta 4500 tl değerinde prins marka lpg kit var. Bu araç için tam olarak yakıt olayı nedir. kasanın sağlamlığı motorun ömrü konusunda bir problem olmadığını biliyorum ama net olarak ne kadar yakıt yaktığı konusunda bir bilgi bulamadım. Yardımcı oolursanız sevinirim.
  • benim aracımda vialle lpi var. Yani direkt gaz enjeksiyonu.
    Uzun yolda 120-140 arası hızlarda 11-12 litre lpg harcıyor. 90 la gidersen de çok bi değişiklik olmuyor. Nerdeyse aynı yakıyor.
    Şehir içinde 16-17 litre lpg yakıyor.
    Sıralı sistemdede çok bir fark olmaz tahminim olsun olsun yarım litre fazla yakar.
    Yukarda yazdıklarım tabiki normal kullanımda. Arac seri motor canlı diye basarsan tabiki çok daha fazla yakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim aracımda vialle lpi var. Yani direkt gaz enjeksiyonu.
    Uzun yolda 120-140 arası hızlarda 11-12 litre lpg harcıyor. 90 la gidersen de çok bi değişiklik olmuyor. Nerdeyse aynı yakıyor.
    Sıralı sistemdede çok bir fark olmaz tahminim olsun olsun yarım litre fazla yakar.
    Yukarda yazdıklarım tabiki normal kullanımda. Arac seri motor canlı diye basarsan tabiki çok daha fazla yakar.

Anladım teşekkür ediyorum. Yanı kısacası sandığından az yakıyor.
  • rica ederim.
    Aynen düşündüğün gibi araç düşünülenden az yakıyor. Bundan önce aynı model ve kasa e200 kullanan biri olarak niye bunca zaman 200 le uğraşmışım diye kendime hep kızıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence w210 kasa mercedes e320 çok güzel bi araç ama volvo yakıt önemli değilse volvo 850 t5 veya biraz daha güçlü ve makyajlı s70 t5 alabilirsin. 0-100 hızlanması 7 ile 7,5 saniye arasındadır. hatta s80 t6 gibi bir gemiyide tercih ederim
  • quote:

benim aracımda vialle lpi var. Yani direkt gaz enjeksiyonu.

Merhaba. Bende W211 E320 aldım. Vialle LiquidSi montajı yaptırdım. Siz uzun süredir kullanıyorsunuz. Herhangibir sorun yaşadınız mı? Ben Aslında prince ve teleflex arasında kalmıştım. Sonra ibre prince döndü. Ama Vialleden çok indirim alınca prince fiyatına Vialle taktırdım. Sizce doğru seçim yapmışmıyım? bana tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler. İyi günler.

• merhaba.
    araçla yaklaşık 45.000 km yol yaptım. hiçbir sıkıntı yaşamadım. vialle gayet güzel çalışıyor.
    tek sıkıntı araçta muhakkak benzin olsun. ve benzin otomatiğin bozulmasın :)
    aracımı park ettim. 2-3 saat sonra geldim başına. basıyorum marşa çalışmıyor.
    meğerse benzin otomatiğim bozulmuş.

önce benzin bitti sandım direkt gazla çalıştırayım dedim ama nafile vialle ilk çalışmayı
    mutlaka benzinle yapıyor. direkt gazla çalışmıyor.
    tamirci arkadaşı aradım. benzin otomatiği arkada bagajın sol kısmında bul bir iki tekme
    at belki çalışır dedi ve dediğini yapınca araç çalıştı.
    artık bulduk bi benzin otomatiği değiştirdik.

bunun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım.

bir not daha bence çok iyi yapmışsın sıralı sistemlerde asla bu keyif olmuyor. lpi bambaşka bi olay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.