Geçen ay 2. el aldığım 2001 model clk 200 kompressor aracımda benzini fulledikten sonra yakıt göstergesi dipte çakılı kaldı. Servise götürdüğümde çok fazla yakıt alındığında şamandıranın doğru çalışmadığını söyleyip bir miktar yakıt tükettikten sonra tekrar gelmemi önerdiler. Dedikleri gibi gösterge birden tam dolu göstermeye başladı kullandıkça çok hızlı düştü ertesi gün tekrar full göstermeye başladı. Tekrar servise gittiğimde mersdedeslerde 2 depo olduğunu ikisininde şamandıralarının değişmesi gerektiği söylendi. Maliyet işçilik dahil 650 ytl . Eskişehir de mersedesten anlayan özel serviste yok. Acaba her iki şamandıranın aynı anda bozulması olasımıdır? Benzer problem yaşayan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim.
mercedesleri hiç arıza yapmaz diye biliyodum ben waybe arada bozuluyorlarmış demek
Arıza yapmayan araçmı var hocam?
Ne zaman fulleyip bi kaç km yapsam, benimde benzin göstergesi sürekli biraz eksik gösterir ki benim aracım 94 model..
2001 model bir Mercedes de ilk defa duyuyorum bu sorunu..
Babam bu sorunu 2002 S320 L Aracinda yasamisti. Cokta sasirmadim. Mercedeslerde hastalik haline geldi bu durum.
Bizim depo hiç full'u görmediği için böyle sorunumuz yok.Hep ilk çizgiye kdar çıkıyo.Daha fazla koysam çıkarmı onuda bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ŞAhin
Bizim depo hiç full'u görmediği için böyle sorunumuz yok.Hep ilk çizgiye kdar çıkıyo.Daha fazla koysam çıkarmı onuda bilmiyorum.
çıkmaz çıkamaz paslanmıştır şimdi o
quote:
Orjinalden alıntı: ŞAhin
süpedi
Benim babamın da 1996 model C200'ünde aynı sorun olmuştu 2 sene önce, çıkma parça bularak halletmişlerdi serviste.
demek mercedeslerin de kronik problemleri varmış...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme